#1873882012-06-14 07:09:21 Válasz a #187375. hsz-ra
M i tavaly ott voltunk. Képet ugyan nem nagyon csináltam róla de írd le, hogy mire vagy kíváncsi. Ha tudok segítek, vagy küldj privit. Egyébként nem rossz hely. Elli mama pedig nagyon aranyos, imádja a kisgyerekeket.
#1875002012-06-14 21:27:20 Válasz a #187481. hsz-ra
Szia Nency90!
A tengertől nincs mesze 250-300 méter. Csendes utcában, de mégis közel a központhoz. Egyik oldala a hegyekre néz a másik a tengerre (már amit a többi hasonló magasságú háztól látni lehet ). A szobák aránylag tágasak a konyhában kétlapos elektromos rezsó, normál hűtő fagyasztóval a konyhaszekrényben edények és mosogató, kulturált fürdőszoba. Az erkély tágas kemping asztallal és 2-3 székkel. Egyébként tiszta és kulturált az egész. De Gudli erről sokkal többet tud mesélni. Nekem is ő mutatta be.
Nagy nehezen el tudtam küldeni Nency90-nek a képeket. Állandóan visszadobálta a rendszer, de végül sikerült (egyesével). Szerintem is nagyon jó kis apartmanház. Jó helyen van. Nincs messze sem a tenger, sem a központ. Viszont éjjel lehet pihenni, mert csendes helyen van. Elli a tulajdonos nagyon kedves, helyes teremtés. A hazautazás napján reggel 9-ig kell elhagyni a szobákat. Ilyenkor nagyon igyekeznek a takaritással, hogy az újonnan érkező vendégek mielőbb beköltözhessenek. Ez a hozzáállás nekem nagyon szimpatikus volt. A hosszú út után mindenki elcsigázott. Jól esik mielőbb lezuhanyozni, kicsit kinyújtózni. A szobák barátságosak, a szines, fodros függönyökkel, a fali tányérokkal, képekkel olyan otthonosak.
Igen van. Mindkét irányban el lehet jutni Katerinibe. Paraláiáról indul a busz és megállá Olympic Beach-en. De ami Katerini felöl jön Parálián keresztül megy Katerinibe. Ez az útvonal kicsit hosszabb. De ha az van kiirva a buszra, hogy Katerini, akkor nyugodtan felszállhatsz rá, oda fog vinni. Ugyan annyi volt a viteldij mindkét irányba. Kateriniből Paráliára elég sűrűn, úgy 10-15 percenkén, van járat. Közvetlen O.B-re 1,5 óránként. Legalább is két éve igy volt. De talán ir valaki, aki mostanában volt. Az illető biztosan pontosabban tudja a jelenlegi helyzetet.