Tavaly augusztus végén voltunk,csak a vizben láttam fuldokló darazsakat,a lábunk elé kellett nézni,mikor kijövünk a tengerböl.Egyébként semmi másban nem zavartak,nyugodtan lehetett kajálni a teraszon vagy az étteremben,nem volt egy sem és szunyog sem
Mi is megmásztuk nekem tényleg szenvedés volt
utólag csodálkozom,hogy sikerült a 2 gyerek meg a párom lazán felsétáltak Korán kell indulni és sok vizet vinni,meg kaját is.Fent nagyon éget a nap,valami krém sem árt .Idén a Profitis Iliast tervezzük
Pedig azt hittem még pont összefutunk. Mi 11-én érkezünk.
És ráadásul még a beszámolódról is le fogok maradni, meg az új infokrol, mert ugye 10-én indulnunk kell.
Jó kérdés, nem tudom megmondani. Nem úgy néznek ki, mint az itthoni méhecskék, hanem vékonyabb alkatúak és hosszabbak. Ezért mondtam rájuk, hogy darázs, de ettől függetlenül lehetnek igazából méhek is.
Mi az, ami egy méhet egy darázstól alapvetően megkülönböztet
Helyesbitek, nem is rendes beszámolóra gondoltam (egyrészt az időbe telik, másrészt nem mindenkinek van kedve hozzá), inkább csak olyan mesélés-félére itt a fórumon.
sajnos nem méhek támadnak.Azok elvannak,darazsakból volt jó sok,vízben,parton,kajánál.A bokámnál sajna úgy megcsípett az ízületem totál begyulladt tőle,még hazaérkezés után is 1-2 hétig nagyon fájt.Érdekes voltam sok helyen már Görögországban,szigeteken is,de csak itt tapasztaltam ezen kellemetlen darázsmegszállást
Kristi!
(Talán megint off egy picit, bár Thassoshoz tartozik:))
Erre ajánlotta itt egy nagyon kedves fórumtársunk, hogy kalcium ampullát kell vinni, és ha gond van meginni. Orvos is felirja, és sokkal hatásosabb, mint a pezsgőtabletta és társai.