A kalcium ampulla hivatalos neve: CALCIMUSC. 10 db 5 ml-es ampulla van egy dobozban. Vényköteles, tehát fel kell íratni.
A szigeten valóban sok a méhecske, még a parton is, a homokban is, sőt a tengerben is. Valamiért azt hiszik, hogy a tengervíz iható vagy nem tudom, miért szállnak le a tengerre.
Engem tavaly motorozás közben csípett nyakon egy kis méhecske. Megijedtem, egyrészt mert menet közben ért, másrészt, mert éppen a nyakamon ért a döfés. 2 tabletta allergia ellenes bogyót bekaptam (azt hiszem, talán Telfast volt - férjem allergia gyógyszere, bár kint sosem kell neki -semmi bajom sem lett. Darázs is volt, de inkább csak az apartmannál és a kajára.
#1901402012-07-04 21:59:44 Válasz a #190139. hsz-ra
Szia Fazika!
Köszi, már meg is kérdeztem a gyógyszertárban ezt az ampullát, majd feliratom.
Nem mondom, hogy örülök a sok méhecskének/darázsnak, de hát ez van. Ez még nem tántorit el. Majd felkészülök.
#1901432012-07-04 22:16:25 Válasz a #190139. hsz-ra
Sajnos a méh/darázs veszély teljesen valós, fel is teszek egy képet, amint éppen darazsat vadászok
A képen látszik, hogy használtunk VAPE füstölős riasztót is, meg chemotoxot is, de a legtöbbet a mechanikus védelem ért (értsd: a vágódeszkával csapom agyon a darazsat )
Egyébként darázson kívül semmilyen repülő rovar se volt, darázs is csak akkor jött, ha ettünk
#1901582012-07-05 08:00:42 Válasz a #190154. hsz-ra
Nudisták se? Mi akárhányszor jártunk arra, mindig a Paradis legtúlsó (értsd baloldalt, legszélén, ha szemben állsz a a tengerrel) ők napoztak, fürödtek.
netán Ti is...
Sziasztok.
Éjfélkor még felmostunk, de még csak most megyek a biztositóba.
Messinia.
A 286-tól nincsenek különleges nagy kövek. Nem véletlen a 327-345-ig lévőkre gondolsz? Ha igen azok Makryammoson készültek.
#1901642012-07-05 09:32:02 Válasz a #190162. hsz-ra
Kszifiasz,
valamit én néztem el a számozáson, mondjuk nagyon nem értem, mert ha kicsiben nézem, akkor más számokat ir a képekhez, mintha egyesével léptetném. Na mindegy, megtaláltam amit akartam az a lényeg.
Szóval a nagy köves képek 338-tól kezdőnek, ilyen csavart meg nagy megy mindenféle óriási méretű kövek vannak rajtuk. Ez hol van?
A másik a 323. kép, kék napernyőkkel, az melyik strand?
Remélem már jól irtam a képek számát.
Többiek:), Ti láttátok Kszifiasz képeit, amit belinkelt ide?
Egy kicsit elbújt a link a az irományok között, gondoltam hátha nem figyeltétek. Jó sok kép, szuperek!
#1901662012-07-05 09:53:01 Válasz a #190154. hsz-ra
Kristi! A Te Thassosos albumodat még most néztem meg, és Tőled is kérdeznék párat.
Azok a képek, ahol az ókori romok közvetlen a tenger mellett vannak, azok Alikiben készültek? (Csak tippelek:))
Van egy kép, ahol nagy márványlapok vannak körben lerakva, jó nagyok , az valami napóraszerűség lenne? Még egy képen sem láttam.
És végül a 29-es képeden van egy kerek tálban valami sült étel, kiváncsi lennék mi az, még ilyet sem láttam.
Bocsánat a sok kérdésért, de ha képeket nézegetek, mindig eszembe jut valami...