#1900442012-07-04 14:24:32 Válasz a #190024. hsz-ra
na ez jo kérdés mert tavaly elött még Mária volt, de állitolag tavaly már nem ö dolgozott ott, az iroda mellett van egy motor kölcsönzö ahol korábban egy szlovák származásu magyar srác dolgozott, de már ö sem dolgozik ott, szoval csupa változás az egész
Jó akkor konkrétabban az iroda nevét és a helyszínt meg tudod írni? Vagy az aki már volt az Appolontól Nei Porin. El akarok menni Nei Poriba mielőtt átlöltöznék egyik nyaralóbol a másikba....
Sziasztok!
Új vagyok nálatok.
Frissen regisztrált tag.
Szeptember 10-én megyünk a párommal Nei Poriba, a Marianna Apartmanba a Granddal.
Nem jártunk még itt. Én Sartin és Paralián már voltam.
Mindenféle infót szívesen veszek
Robogó bérlés nagyjából milyen áron mozog? Zeusz kádjához könnyen el lehet jutni?
Medúzák vannak?
A part tiszta?
Előre is köszi!
Vannak más utazási irodák is. Szerintem se érdemes elinduéni a nagyvilágba biztos szállás nélkül. Én ma voltam az Appolonba. 1 héttel korábban megyek Olympic Beachbe majd 1 hét múlva Nei Pori. Így lesz időm a fakultatívokhoz és a tengerhez is.....
Én meg azt javaslom nyugodtan el lehet indulni Görögországba, előre biztosított szállás nélkül. Lehet találni, sőt alkudni is lehet sőt kell is. Magyarul is ki van táblázva több helyen szállás kiadó!
Ha jól emlékszem 2009-ből akkor Evi Tours és a templommal szemben a part felöli oldalon van az iroda, az egyik, mert akkor még 2 irodájuk volt, de ez volt a központi iroda.
Olympou utca, de pontos ház számot nem tudok.
Köszi Ettika. Képzeld 1 héttel korábban megyek Olympic Beachre és onnan folytatom a nyaralást 1 héttel később Nei Poriba. Így lesz iudőm az összes fakultatívra és a tengerre is...
Gratula, jól összehoztad a nyarat
Olympic Beach-en még nem jártam, Nei Porit imádom.
Ha találok wifit megnézem neked pontosan az irodát vasárnap útra kelünk és már alig bírom kivárni