Sziasztok!
Némi információ annak akit érdekel :
Az utunk nagyon jó volt esti vezetésért cserében már másnap fürdés a tengerben. Az úton semmi különös sebesség korlátok betartása és minden rendben. Belgrád elkerülő az nekünk bejött,jól sikerült főleg kifelé, az autópálya díjak és a komp ár nem változott,de a Görögországi már él Szaloniki után. A szigeten az árak nem nagyon változtak a 2010-es árakhoz képest, amit Ági ír a honlapon tök korrekt.
Kenyér:0.90.víz 1.80 a 6db,Motor 3napra:27eu,5napra:43eu, illetve autó bérlés:3napra 59,9a kicsi autó. Bicikli is van:3eu-ért.Mi a Mamasnál gyrosoztunk,2.5,a rönkösben suvlakiztunk 1eu,és a Gatozban vacsiztunk, itt elkell mondani a sertés suvlaki nem ízlett a többi fenséges volt és hatalmas adag.
A tenger gyönyörű és tiszta ,meleg, a parton ha fogyasztasz tiéd az ágy vagy láttunk olyan részt ami fizetős 5eu a két ágy és kapsz érte frapét,tehát majdnem mindegy.
#1902262012-07-05 18:24:16 Válasz a #190219. hsz-ra
Köszi,Bocsika:D megnyugtató,hogy a rönkösnél a souvlaki maradt 1 euró az a kedvenc helyünk,többször ettünk már ott
Mi késö délután szoktunk indulni,hiába,nem egy táltos a Suzuki,de másnap délelöttre már ott vagyunk
akkor szerinted is az elkerülö ut a nyerö?
#1902322012-07-05 18:48:21 Válasz a #190229. hsz-ra
Ablakmosó gyerekek már nincsenek, azt a szakaszt, ahol a közlekedési lámpák voltak (ahol a gyerekek akciózni tudtak ) már kiiktatták. Akár az elkerülőn mégy, akár keresztül Belgrádon, a lámpás szakaszt az idéntől elkerülöd.
#1902492012-07-05 20:36:14 Válasz a #190245. hsz-ra
És milyen finom piritott zsemleféleséget adnak hozzá,meg paradicsomot és hagymát Szerintem családi vállalkozás lehet,sokszor csak a papa volt ott/mivel mi már 7 körül ott toporogtunk/aki nyelvet sem beszélt,de azért megértett mindent
#1902502012-07-05 20:58:57 Válasz a #190249. hsz-ra
Szia Kiflic!
Jól tudom, ott nem husiból készül, hanem valami szalonna féleségből?
Mindenki csak a suvlakit emlegeti ennél a helynél, mást nem is lehet ott enni?
Vagy csak mindenki ezt eszik ott.
#1902532012-07-05 21:29:43 Válasz a #190250. hsz-ra
Nem,mást nem lehet kapni,csak souvlakit meg üditöt farönkök vannak asztalnak meg széknek,nagyon egyszerü az egész de ettöl olyan jó!
Nem tudtam rájönni miböl van,pedig teszteltük rendesen szerintem csirkehus meg valami szalonnaféle...a fiam itthon nem eszik szalonnát,ott meg nem gyöztük venni neki a rudacskákat
Melus 16 , köszönöm a képeket csodásak!!! Mi is ebben az apartmanban szállunk meg jövő héten, a képeid segítségével összeállt a kép ami bennem kétséges volt! Annyit kérdeznék: Tényleg Iható a víz? Az apartmantól kb. hány kilométerre van a márványpart?S oda van belépő,fizetős strand?
Köszi előre is válaszod!