#1901372012-07-04 21:40:06 Válasz a #190120. hsz-ra
Köszi az infót. Wifi az csak skype-ra kell (okosról, gépet nem viszek) hazaszólni az itthoniaknak, meg facebook-ra feltenni pár képet, had egye őket a penész
Kétágyasba megyünk, figyelek a mikróra, és remélem a klíma is műkszik, mert benne van az árban:)
Még1x köszi!!
#1901492012-07-04 23:21:23 Válasz a #189985. hsz-ra
Szió Wanádium! Az öszvér túrát tényleg ne hagyd ki,fergeteges élmény volt,ne lepődj meg, a jószág csak a gazdiának fogad szót!A másik utazási irodánál,lovas túrára is befizethetsz,az is nagy élmény,körbejártuk Sartit lóháton,nagy élmény.
#1901502012-07-04 23:27:45 Válasz a #190012. hsz-ra
Szia Birsalma! Elvben belefér,de van kis hátizsák és nagy is,arra vigyázz hogy a közlekedő folyosóra ne tegyél semmit,mert a szerb vagy arrébb rugja vagy átgázol,a határon ne fényképezkedj,és ne nevetgélj,mert az őrültek azt hiszik rajtuk nevetsz,egyszer a munkatársnőmet majdnem leszállították.Ennyi még hirtelen!Remélem sikerül összefutni,akkor tudok még infót mondani.Valószínú hogy egy kék mintás pólóban leszek,rövidnacival.
Én még ma dolgozom , de már nekünk is össze van pakolva, már csak a bőröndbe kell bepakolni, és a szendvicseket legyártani
El sem hiszem hogy elérkezett ez a nap is!
Mindenkinek köszönöm az információkat, füzetet tettem és ha visszajöttem írok én is bezsámolót és sok képet fogunk készíteni, bár akik itt vannak ebben a fórumban mindenki már ismeri az országot! ))))
#1901782012-07-05 10:49:57 Válasz a #190137. hsz-ra
Foody, hányas szobában lesztek? Mi a 27-esben vagyunk, itt jó a klíma. Néha használjuk.=) Jah, ha kíváncsi vagy, h h néz ki a 2ágyas szoba, akkor majd ha hazamentem küldhetek képeket mailben. Szerintem mindegyik egyforma ágyas ugyanolyan.
A Beach és a falu között van lehetőség banánozásra meg egyéb szórakozásra.
Az africafe beachen lehet jetskizni.Az árát nem tudom de ha a Kalóztúrával mész oda akkor kapsz kedvezményt.Ott lehet búvározni is.
Szia vadevezős!
Ha jól emlékszem egyszer írtad, hogy az Ilias apartmanba mentek. A mi szállásunk is ott lesz, de sajnos csak 1 hónap múlva. 2 db galériás és egy 2 ágyas apartmant foglaltunk. Remélem, ha hazaértetek írsz
beszámolót, mert nagyon várom! Verőfényes, vidám nyaralást kívánok! Üdv.: Éva
#1902052012-07-05 13:51:57 Válasz a #190184. hsz-ra
Szia kriszta1985!
A nagyparkoló mellett található Sartiban az Aquaspeed ufó, fánk, banán ,vizibicikli és jetski is van. Valahol előbb van egy röpke beszámolóm úgy emlékszem árakat is írtam ott, ha van kedved visszaolvasni.
Amit érdemes meglátogatni az az Ovelix,Platán,Relax,Emanuel és van még pár de itt tuti,hogy jó kaját kapsz.De van rengetek hely lehet kísérletezni,hogy melyik szimpatikus!
Krisztát biztos mert érdeklődött utána na itt az infó:
"vízipipa egy tömés ára 15Euró. Ebbe benne van minden. A nagy kerámiának és a dohánymentes "dohánynak" köszönhetően ez kb 1 óra hossza füstölés 2 embernek és kb 40 perc 4 embernek. A füstélés alatt átlagban 3-4 szén ég le kb... A pipát minden használat után elmossuk, új víz kerül bele, a vízbe citromkarikák...."