Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 5596
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ladybird517
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#187961 Üzenet linkje2012-06-18 21:26:23  Válasz a #187948. hsz-ra

Szervusztok!
Mindenkinek köszönöm a segítő hozzászólást. Én sem az egész lakást gondoltam elvinni az utazásra, de mivel a bőröndömnek, mint írtam, eleve elég nagy súlya van ( ha jól mértem, 7,8kg) azért aggódom egy kicsit a súlyhatár miatt. A kézipoggyász is biztosan lesz kb. 5kg (takaró, nyakpárna, hosszú nadrág, pulcsi éjszakára, egy kis elemózsia, innivaló)
Én mindig megpróbálok alkalmazkodni másokhoz, s ha ezt a busz többi utasa is így teszi, biztosan nem lesz probléma. S ha a sofőrök is érthetően közlik a pihenőidőt mindenki számára, akkor probléma egy szál sem.
Nagyon bízom abban, hogy a nyaralás legalább olyan jó lesz, mint a tavalyi.
Hasonló jókat kívánok minden nyaralónak, és természetesen az itthon maradóknak is!

# 5597
Borostyan37
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188969 Üzenet linkje2012-06-26 09:15:11  Válasz a #179990. hsz-ra Előzmény #179990

Szia!
Mi 2 éve voltunk Nei poriban a Jimakos tourssal. magával a szállással, a hellyel semmi probléma nem volt, nagyon jól éreztük magunkat. A fakultatív programok szinte nem is voltak, azaz ami a katalógusokban szerepelt arra egyikre sem tudtunk jelentkezni.
Az út is hagyott némi kivetni valót, de hozzá kell tenni a buszvezető hibájából. Az történt ugyanis, hogy utazásunk előtt cseréltek a buszon rendszámot. A Macedon határátlépőnk pedig a régi rendszámra szólt, ezért a visszafordítottak minket a határról. Mehettünk Bulgária felé ami elég hosszú kitérő volt. Sikerült 31 óra alatt megérkezni nei poriba 18 óra helyett.
A buszvezető nagy ívben tett rá, gondolva majd lefizetik a határőröket. Na ez nem sikerült.
Természetesen semmi kárpótlást nem kaptunk. Részünkről SOHA TÖBBET JIMAKOS. Soha többet egy nevesincs, már egyszer törölt irodával nem utazunk. És már akkor is amikor mi utaztunk velünk elég sok negatívumot olvastam róluk. Inkább többet fizetek az útért.
De ez a ti kedveteket ne vegye el. Kívánom, hogy gyorsan minden probléma nélkül teljen az utatok. És jó nyaralást kívánok. Sajna idén mi nem utazunk, de jövőre GO Görögország újból.

üdv borostyan37

# 5598
Borostyan37
Aktív fórumos
Aktív fórumos
92 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#188974 Üzenet linkje2012-06-26 09:33:07  Válasz a #185760. hsz-ra Előzmény #185760

Szia!
Nem akarom el venni a kedveteket a nyaralástól, de mi már 2 éve is jól megjártuk a Jimakossal. Ma írtam egy másik fórumban itt az oldalon róla. keress rá és olvasd el vagy a 2 évvel ezelőtti hozzászólásban is írtam a problémánkról. Idegenvezető akkor sem volt és egyetlen katalógusban szerepelt kirándulásra sem tudtunk jelentkezni. Bár van ott elég iroda ahol be lehet fizetni ez igaz.
Akkor megfogadtuk velük soha többet nem utazunk. Évek óta jogi problémájuk van. Sok panaszt olvastam róluk.
Egyébként Jimy a tulaj tényleg jó fej, de ezenkívül semmi pozitívumot nem tudok mondani az irodáról.
Maga Nei Pori is jó volt, mi jól éreztük magunkat.
Akkor mi a N2 apartmanban szálltunk meg. Tényleg közel volt mindenhez.
Ha kajálni szeretnétek menjetek el a település vége felé eső Athos tavernába. Nekünk nagyon bevált. Kedvesek mindig kaptunk uzót, dinnyét, nyalánkságot.

üdv borostyan37

# 5599
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189244 Üzenet linkje2012-06-27 18:33:09 

Sziasztok!

irhatnán priviben néhány embernek,de talán több mindenki is okulhat belőle:junius 24-én már nem lehet befizetni az Ibusz-Fortunára,meret nincs hely a buszon...hamarabb kell észbe kapni,ha ebben gondolkodik az ember!Igy jártunk,marad a last minute...esetleg egy lecsúszott utat átvenni...

# 5600
Kobobe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
399 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189270 Üzenet linkje2012-06-27 21:21:27  Válasz a #189244. hsz-ra Előzmény #189244

Szia Miskolciutas!

Múlthéten mi is Ibusz Fortunával utaztunk és már 2 hónappal előtte is nehezen ment 4 személyre a busz foglalás, de kedvesek és segítőkészek voltak az irodában és megoldották icon_smile.gif Lényeg, hogy időben kell elkezdeni ha valaki ebben gondolkodik.

# 5601
Casmir
Aktív fórumos
Aktív fórumos
461 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189308 Üzenet linkje2012-06-28 08:22:35  Grand Tours

Ismét csak dícsérni tudom a Grand Tours csapatát és hozzáállását.
Januárban befoglaltuk a buszos nyaralásunkat, és kedden kiderült, nem fogjuk elérni a buszt.
Kocsival kell mennünk.
Hívtam az irodát, 3 órán belül már tudtam, hogy mivel lemondási biztosítást is kötöttünk, így nincs semmi gond, átírják a szerződésünket és még vissza is térítik a különbözetet.
Tegnep megkaptam a módosított vouchert és ma reggel megérkezett a számlámra a pénz is. icon_smile.gif))))

Nagyon korrektek, nagyon megbízhatóak és rugalmas utazási iroda.

Mindenkinek csak ajánlani tudom Őket!

# 5602
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189710 Üzenet linkje2012-07-01 15:53:42 

üdv.

Most értünk haza Lefkadáról az Aeolusal, és azt kell mondjam pozitívan csalódtam bennük. Nagyjából annyi idő alatt értünk le velük Lefkadára, meg haza, mint amennyi idő alatt az Apollonnal leértünk Sartira, és Sarti azért közelebb van, és a busz is sokkal kényelmesebb volt, mint tavaly az Apolloné. Pihenni húsz perceket pihentünk, de az is bőven elég, határokon mentek, "jattoltak" a sofőrök a vámosoknak, így volt, hogy 2 buszt is kikerültünk és az autók sávjában már mentünk is tovább. Egyedül ami negatívumnak mondható, hogy a sofőrök valóban nem nagyon beszélnek magyarul, de ami lényeges azt elmondják, és nem csak magyar film van, hanem egy m,agy és egy szlovák. Pl. volt hogy én is, és később egy magyar társunk is felnyittatta a sofőrrel az oldalsó poggyásztér ajtót, mert benn volt valami, és szó nélkül nyitották meg csukták.
Szállás tekintetnében ugyanígy pozitívan csalódtam, mert a legolcsóbb szállást foglaltuk le, de az is teljesen rendben volt, olyan volt ,mint a katalógusban, sőt, még szebb is. icon_smile.gif

# 5603
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189719 Üzenet linkje2012-07-01 16:14:01 

Szia MaciG!
Volt-e kinn telepitett idegenvezető?

# 5604
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#189737 Üzenet linkje2012-07-01 18:40:23 

Gudli írta:
Szia MaciG!
Volt-e kinn telepitett idegenvezető?

Volt igen.

# 5605
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190586 Üzenet linkje2012-07-10 09:33:41 

Grand Tours-nak nem szoktak lenni last minute akciói? Mert én a honlapjukon nem látom ,hogy lennének. Azért kérdezem, mert ha minden jól megy belefér még a büdzsébe egy jó áron kifogott last minute kiruccanás az utószezonban ,és elsősorban Kefalónia lenne a cél és ugye ők utaztatnak oda busszal. Eredetileg Thassosra gondoltam, de a napokban olvastam ,hogy szeptemberben ellepik a darazsak a szigetet én meg ki nem állhatom azokat a dögöket és ezzel az asszony is így van. (Épp mikor pár hete még Lefkadán voltunk, beszéltük is, hogy mennyivel jobb úgy napozni, pihenni, hogy nem azt kell figyelni mikor csíp meg valami kósza rovar, mint pl. sok helyen Magyarországon)
# 5606
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190597 Üzenet linkje2012-07-10 10:13:10  Válasz a #190586. hsz-ra Előzmény #190586

Szia!
Én nem hiszem, hogy a Grandnak vannak last minute útjai. Legalábbis még sosem találkoztam vele, pedig a legtöbbször velük megyünk. icon_smile.gif
Olyanra már volt példa, hogy nagyon az utolsó pillanatban foglaltunk, és akkor a négy ágyas szobát (már csak ez volt a maradék) megkaptuk két ágyas áron.
Biztos van okuk rá, hogy nem csinálnak last minute utakat. icon_smile.gif icon_wink.gif

# 5607
Pordanniki
Aktív fórumos
Aktív fórumos
433 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190603 Üzenet linkje2012-07-10 11:26:11  Válasz a #190586. hsz-ra Előzmény #190586

Szia!

A GrandToursnak eddig sosem voltak LastMinute utjai. Az idén mi is Kefalonián voltunk velük, meg voltunk elégedve mindennel. Viszont úgy kalkuláljatok, hogy a sziget hatalmas, minimum 2 hetet kell rá szánni.

# 5608
Messinia
Törzstag
Törzstag
1834 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190630 Üzenet linkje2012-07-10 15:21:00  Válasz a #190586. hsz-ra Előzmény #190586

MaciG!
lehet hogy off, de:
Én a darazsak miatt nem tántorodtam el Thassostól! Sőt eléggé felemásak az információk, ugyanis volt olyan aki szeptemberben egy árva darázzsal sem találkozott!icon_smile.gif
on
Érdekes, hogy a szigetre egyelőre csak két iroda utaztat.

# 5609
Vikso
Aktív fórumos
Aktív fórumos
482 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190640 Üzenet linkje2012-07-10 17:45:38 

MaciG!
Rendszeresen szeptemberben megyek Thassos szigetre S.Potamiába. Vannak darazsak, de attól függően hol a szállásod. Tavaly Aethrion apartmanba voltam, egy darabbal sem találkoztam, még a parton sem. A védekezést már ismerem, görög kávé füstjét nem szívelik icon_biggrin.gif

# 5610
MaciG
Törzstag
Törzstag
816 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190641 Üzenet linkje2012-07-10 17:58:48 

vikso írta:
de attól függően hol a szállásod.

Melyik az a része a falunak ahol nincsenek annyian?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 373 374 375 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu