Platamonas
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 76
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19080 Üzenet linkje2007-01-20 20:33:05 

Sziasztok!

Aki járt tavaly Platamonasban az szolgálhatna nekem pár infoval, az Anett Tours utazási irodát néztük ki. A Xathy apartmanról tudtok esetleg vmit?
Augusztus közepén mekkora életre lehet számítani Platamonasban? Az hallottam h van egy disco. Volt már esetleg valaki ott közületek?

Ha igen légyszi írjatok!

Köszi elõre is, és bocsi a kérdéshalmazért..... icon_smile.gif

# 77
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19124 Üzenet linkje2007-01-21 20:24:21 

A házról nem tudok,de élet az van.Mindig.És nem csak 1 diszkó dübörög.Nekem borzasztó,de van akinek ez kell.Nem unatkozol majd,az biztos.
# 78
Mfer
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#19299 Üzenet linkje2007-01-24 17:35:59 

Sziasztok
Mi tavaly ill. tavaly elõtt is Platamonasban voltunk az Anettékkal /tavaly egyéni utazással sokkal jobb volt mint busszal döcögni/ és nem bántuk meg. Platamonas mindig nyüzsizs, föleg hétvégén. A fõutcáját este lezárják, és sétáló utca lesz belõlle. A Xanthi házat nem ismerem mi a Kathybe jártunk az egy kissebb 4 apartmanos emeleti házrész körterasszal. Idén augustus elején megyünk Platamonasba majd Tolóba ha minden össze jön /kocsival/.

# 79
Luby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20625 Üzenet linkje2007-02-19 19:09:49  Az Anett-tours dicsérete

Eddig háromszor utaztam Anettékkal. És ez nem véletlen. Van valami plusz abban, hogy Platamanosban minden erölködés nélkül Görögországban görögül élhetsz arra a tíz-tizenkét napra. Tapasztalatból tudom, hogy ha minden idõnket magyarokkal töltjük, akkor nem sok értelme van utazni. Anett és a férje is sokat segít abban, hogy minnél több ismerõsre tegyünk szert, minnél többet lássunk (és nem csak azt, amit minen túrista láthat.!)
Végül tájékoztatásban, kulturáltságban, figyelemben és közvetlenségben az Anett tours toppon van. Platamonasnak még egy nagy elõnye van: kiváló helyzete miatt Athéntõl Tesszalonikiig, kikötõtõl repülõtérig minden olcsón és gyorsan elérhetõ. Luby

# 80
Luby
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#20626 Üzenet linkje2007-02-19 19:11:10 

Bocs, a kapkodás miatt két hiba is becsúszott. Luby
# 81
Romindaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
11 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24445 Üzenet linkje2007-04-02 21:37:27 

Sziasztok!

Kb pár napja olvasgatom a fórumot, mióta kiderült, hogy mi is Görögországban fogunk tölteni 10 napot,szept 5-16 (1-1 nap az út) (de képzeletben én már ott vagyok icon_smile.gif )
Sok hasznos információt mazsoláztam ki a hozzászólásokból- Köszönöm!
Minket busz visz, otthagy, majd értünk jön. Az ottani progaramról mi gondoskodunk.
Igaz, mi Platamonba megyünk, de mivel nagyon közel van a két hely, ide írok -ez a fórum aktívabb.
Arra gondoltunk, elmegyünk Athénba, Tehessalonikibe, Meteorákhoz busszal vagy vonattal, csak sajnos errõl még nem találtam információt. (Ár, honnan, hova, milyen).
Bárki, akikek információja van errõl; Palamonról; vagy a környékrõl nagyon megköszöném, ha megosztaná velem!

# 82
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#24467 Üzenet linkje2007-04-03 07:33:48  Válasz a #24445. hsz-ra Előzmény #24445

Romindaa!

Mindenhol található olyan utazási iroda, ahol vannak magyarok, így õk tudnak nektek segíteni a kirándulásokkal kapcsolatban. Ha Platamonason lesztek, akkor át tudtok ugrani Nei Poriba és Bea biztos nagyon szívesen segít nektek. Már itt a fórumon is nagyon sok jó tanáccsal látott el minket.
Mi is busszal megyünk, de én mindig azzal voltam, így különösebben nem rettent meg a dolog icon_smile.gif
Athénban is busszal jártam, elég hosszú az út, de nagyon megéri. Athén egy nagyon klassz hely... icon_smile.gif
Platamonasról nagyon sok infót találsz egy hasonló nevû oldalon icon_smile.gif
De ha beírod a keresõdbe, hogy Platamonas, akkor nagyon sok helyet kiad, ahol olvasgathatsz róla.

Kellemes nyaralást nektekis!

# 83
KSKATA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#27637 Üzenet linkje2007-05-12 19:38:22 

Hello Mindenki!

Mi már öt éve járunk Platamonaszba nyaralni. Egyszerûen megunhatatlan!!! icon_biggrin.gif Én csak mindenkinek ajánlani tudom aki még nem döntötte el, hogy hová megy a nyáron.

Minden ami egy igazi görög nyaraláshoz kell megvan egy helyen.
Tenger, jó étermek, kedves emberek, és a mesés görög táj....

Paltamonaszt annak ajánlom aki nemcsak bulizni szeretne, hanem ahogy Luby is mondta"görögül élhetsz arra a tíz-tizenkét napra".

Az Anették valóban nagyon kedvesek és segítõkészek. Kevés ilyen utazási iroda van aki ennyire figyel a vendégekre. Ez hiányzik sok hazai "vendéglátos" magatartásából.
Gondolom ezek után nem meglepõ, ha azt mondom, hogy az idén is megyünk..... icon_razz.gif

Kellemes nyaralást és sok szép élményt mindenkinek!

# 84
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#28932 Üzenet linkje2007-05-24 22:33:16 

Kskata!

Ha már 5 éve oda jártok akkor biztosan teljesen tudtok már mindent, írhatnál egy kicsit bõvebben a helyrõl.
Idén oda tervezzük aug.ban.
Olyanokra lennék kiváncsi, hogy melyik éttermeket ajánlod? az árak mennyire magasak?
Milyen az éjszakai élet?
Ti jártatok discokban is?

Platamonasból busszal pl hova tudok eljutni? Katerinibe és még hova?

Köszi elõre is a válaszokat!

# 85
KSKATA
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29787 Üzenet linkje2007-06-01 13:19:26  Válasz a #28932. hsz-ra Előzmény #28932

Hello rekuc!

Hát volna mit mesélnem....
Az árak ugyanolyanok, vagy olcsóbbak mint itthon. Ami talán egy kicsit drágább az a kenyér és a tej, DE mind a kettõt meg kell kóstolni.
A Mónika boltjában (aki egyébként magyar) mindent megtalálsz az élelmiszertõl egészen az ajándékokig.
Ezt, ha az Anetttoursal mentek Platamonra az Anett úgyis el fogja mondani.
A kicsi sétálóutcában egyébként van egy pékség, ahol eszméletlenül finom péksütemények és sütik vannak(naponta 2x friss sütés).
Éttermbõl azt ajánlom amelyik a templommal szemben van, és a kék asztalokról és székekrõl megismeni.
Itt a pincérek is nagyon udvariasak, és ha már többször mentél vissza megismernek. A "tintahalt" és a "Gavrost" ne hagyd itt ki icon_biggrin.gif
Tavaly a giros pitában kb.2,50€ volt a tintahal(szerintem hatalmas adag és eleve sültkrumplival)kb.5€.
A buszközlekedés szintén elég jó. A templom melletti kesresztezõdésnél van a megálló, és innét elég sok helyre eljutsz. Errõl is pontos információt tud majd adni neked ott az Anett.
Ha több információt is szertenél küld el nekem az e-mail címedet és szívesen írok még részletesebben. icon_wink.gif Sajnos itt helyszûkében vagyok és kép is egy kicsit nehezebben megy át.

# 86
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29839 Üzenet linkje2007-06-01 18:31:01 

Szia!

Köszi a segítséget, akkor adok egy mailcímet és írhatnál még pár érdekességet, meg képeket is küldhetnél!

Köszi!

rekuc88@citromail.hu

# 87
Csocsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#29943 Üzenet linkje2007-06-02 17:43:25 

Szia rekuc! Mi is az Anett Tours-sal voltunk, de mi Neoi Poriban laktunk. Többször is voltunk a "helyi" discoban, ami egyszerûen szuper, a nevére már sajnos nem emlékszem. Többen összegyûltünk és estére jött értünk egy buszocska, ami odavitt és vissza is hozott. Ez persze még 2003-ben volt, de gondolom nem változott azóta, és tényleg nem volt drága... Egyébként sztem ha kicsit fiatalosabb környezetre vágytok, inkább Neoi Porit válasszátok, nekünk sokkal jobban tetszett...
# 88
Rekuc
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
417 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30211 Üzenet linkje2007-06-04 15:22:25 

Szia csocsika!

köszi hogy írtál!
Mi azt hiszem inkább Platamonnál maradunk, mert az nagyobb és több minden van ott, legalábbis azt hallottam...
De közel van Nei Pori, úgyh akármikor át tudunk menni oda is.

3 km van a két település között ugye?

# 89
Csocsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30224 Üzenet linkje2007-06-04 16:58:30 

Gyalog igencsak messze van, amikor mi voltunk a buszok sem jártak túl sûrûn, de tudtok bérelni motort vagy autót, majd meglátjátok... Nei Pori elõnye a gyönyörû hosszú homokos partszakasz, próbáljátok ki! icon_smile.gif
# 90
Csocsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#30225 Üzenet linkje2007-06-04 16:59:48 

Már úgy értem, ha Platamonban lesztek, menjetek majd át strandolni... icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 5 6 7 ... 57 58 59   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu