Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 10621
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190620 Üzenet linkje2012-07-10 14:14:25 

Szia Robcsi03!

Megtalaltok minden este a foutcan a kaloz baba mellett (templomtol 50 meterre), de ha gondolod megadom a szamom priviben ha nem talalnatok meg icon_smile.gif

# 10622
Robcsi03
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190708 Üzenet linkje2012-07-10 22:53:39 

Megadhatod, de biztossan megtalálunk icon_biggrin.gif
# 10623
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190768 Üzenet linkje2012-07-11 13:26:11 

Eszembe jutott meg egy info, ami lehet hogy erdekel Titeket.
Uj ekszerbolt nyilt Paralian a fo utcan (templomtol kb 100 meterre a Cocus disco fele, a tengerpart feloli oldalon). A nyitasi akcio keretein belul mindent felaron adnak, nagy valasztekban ezust es acelekszerek, minden ekszeruket Gorogorszagban keszitettek. Egy nagy kek tabla jelzi a bolt helyet JEWEL felirattal.

Altalanossagban Paraliarol: jelenleg olyan meleg van, hogy a levegovetel is kimeriti az embert, a tenger jo meleg, folyton sut a nap. Es ilyen idot josoltak az elkovetkezo 10 napra is. Persze nem meglepo ez juliusban icon_smile.gif
Mindenkinek szep napot!

# 10624
Robcsi03
Aktív fórumos
Aktív fórumos
161 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190783 Üzenet linkje2012-07-11 15:13:02 

Köszi Pöpi, megkaptam.
Az aranynak örülne is az asszony, van még hely az úján icon_biggrin.gif
A környéken kb 100 km-es körzetben nem tudsz kocsival megközelíthető kis öblöt?
Búvárkodás, esetleg lovaglás a gyerekeknek, jet skízés?

# 10625
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190793 Üzenet linkje2012-07-11 16:54:20 

Sziasztok!
Az elmúlt hét végén jöttünk haza kéthetes Paraliai nyaralásból.
Messzemenően támogaton Pöpi hozzászólásait a saját tapasztalataim alapján. Sajnos idén a kiütéseim miatt nem tudtunk elmenni a kalózhajós kirándulásra, de már többször részt vettünk a programon és sohasem csalódtunk. Az ARIAN szép hajó, a személyzet családias, az ebéd a szabadban sütve fennséges és ami nem elhanyagolható bőséges.
A Pöpi által említett ékszerboltban valóban nagy kedvezményt ad a tulaj (szereti a gyulai kolbászt). Én vettem a feleségemnek egy gyönyörű görögös nyakláncot és karkötőt, a fülbavalót ajándékba adta. Mindez 40 EURO-ért.
A válságból semmit nem tapasztaltunk. Kevés a magyar, rengeteg a szerb.
A Villa Andromédában laktunk, nagyon szép és ami lényeges tágas az apartman.
Medúzával nem találkoztunk, az idő csodálatos, a tenger meleg volt.

# 10626
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190904 Üzenet linkje2012-07-12 13:22:55 

Szia Skiccpausz!

Orulok, hogy szerencsesen hazaertetek, es hogy a nyaralas is jol sikerult! Rendbejott a borod? Jo volt titeket iden is itt latni Paralian!
Az ekszerekhez meg hozzafuznem, hogy garancia is van rajuk.

Robcsi a kerdesedre reflektalva:
Jet ski ahogy tudom, lehet hogy tevedek, csak magankezben van, vizi jartassagi mindenkeppen kell hozza, es nem hiszem, hogy barki is kolcsonadna a sajatjat... Sajna olyan vizi jarmuvem nekem sincs:)
Buvarkodni kavicsos vagy sziklas partszakaszon erdemes, ilyen buvarutakat szerveznek utazasi irodatol is, ezek rendes palackkal merulos partyk. Szep sziklas partszakaszok vannak Plaka fele, ami kb 30-40 km Paraliatol. Ott erdemes merulgetni ha maganuton akarjatok megoldani a buvarkodast.
Lovarda eleg sok van, most konkretan ketto jut eszembe, egy van Varikon ahova mi is megyunk a hajoval, es van egy Korinoson is. Mind a ketto a kozelben van. De ha barmi mas kerdes merul fel szivesen segitek szemelyesen is.
A tobbiek pedig egeszitsenek ki batran a javaslataikkal, mert izlesek es pofonok tudjatok...

Ami sztem meg jo program, foleg ha szerettek gyalogturazni, fel lehet menni az Olymposra, nagyon jo kis gyalogutak vannak, tele eldugott kis vizesesekkel, templomocskakkal, gyonyoru szep kornyezetben. Brondou kornyeken konkretan tudom nagyon szep jatszoteret es szalonnasutos helyet epitettek ki, rengeteg paddal es asztallal, ahol kenyelmesen eluldogelhet a turazo, szusszanhat egyet es meg is lehet ebedelni.

# 10627
Skiccpausz
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190915 Üzenet linkje2012-07-12 14:45:56  Válasz a #190904. hsz-ra Előzmény #190904

Szia Pöpi!
Minden rendben, jó kenőcsöt kaptam a kinti orvostól. Az ékszerek gyönyőrűek, remélem nem lesz velük gond. Jövőre ismét szándékozunk Paraliára menni, remélem újra találkozunk.
Addig is jó munkát és sok sikert az ARIAN-hoz!
Apósodat is üdvözöljük!

# 10628
Fefe5255
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190923 Üzenet linkje2012-07-12 15:27:14 

Szevasztok

Pöpi javaslatához csatlakozva, Dionból a nemzeti park feliratú táblát követve jártunk júniusban az Olimpuson Orlias környékén, megér egy túrát.

https://picasaweb.google.com/117921700846801933130/Olympus2012

# 10629
Ivy0816
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#190986 Üzenet linkje2012-07-12 22:04:43 

Sziasztok!

Én tegnap érkeztem haza Paraliáról.
Nekem nincsenek olyan jó élményeim az Olimpios Travellel, mint anita72 -nek. Pedig az ő ajánlása alapján választottuk az Olimpios Travelt, de csalódnom kellett bennük. icon_sad.gif Csak Skiathos-ra mentünk velük, a következők miatt:
Az irodában azt mondták, hogy 2,5 óra buszozás és kb. 2 óra hajózás vár ránk és ugyanennyi vissza.
Ehhez képest kb. 6 órát buszoztunk, csak a kikötőig! Hajnal 5:30-kor indultunk a Lidl elől és 11:30-ra értünk a kikötőhöz. Az út is kalandos volt, mert egy helyen nem tudott a busz továbbmenni, így vissza kellett fordulnia...elég félelmetes volt, ahogy a keskeny T kereszteződésben visszafordult a busz. Az elől ülő szerbek kissé bepánikoltak, amikor a busz megindult a szakadék irányába.
A hajózás kb. 1-1,5 óra volt.
A magyar idegenvezetés hagy kivetnivalót maga után. Amíg a szerbeknek percekig beszélt az idegenvezető szerbül, a magyaroknak kb. 1 mondattal elintézte az idegenvezető.
Maga Skiathos és az arany homokos part csodálatos volt. icon_smile.gif
Viszont a fent említett problémák után inkább nem mentünk vissza hozzájuk.

# 10630
Bec
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191016 Üzenet linkje2012-07-13 10:28:53 

Érdekelne, hogy Paralián van-e orvos és a közelben kórház??????
# 10631
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zolee84
Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191018 Üzenet linkje2012-07-13 10:46:55  Válasz a #191016. hsz-ra Előzmény #191016

Orvos az van bőven! Kicsit régebben írta egy hölgy,hogy kint segíti egy doki munkáját,azt hiszem még egy teló számot is megadott,szerintem,ha visszakeresel találsz jó infót.
# 10632
Pöpi
Törzstag
Törzstag
748 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191019 Üzenet linkje2012-07-13 11:03:47 

Orvos miatt ne aggodjatok, van rengeteg, minden utcaban legalab egy rendelobe bele lehet botlani. HA rendelo telefonszama kellene ahol beszelnek magyarul is, tudok adni kettot.
Korhaz legkozelebb Kateriniben van, vagyis mar a varoson kivul, miota bekoltoztek az ujonnan epitettbe.
De igyekezzen mindenki egeszsegesen atveszelni a nyaralast!

Skicpausz, Fefe, udvozlet mindkettotoknek!

# 10633
Mona1
Aktív fórumos
Aktív fórumos
107 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191022 Üzenet linkje2012-07-13 11:11:36 

Sziasztok,
Szeretném a tanácsotokat kérni. Thesszalonikiből megyünk majd szeptemberben Paráliára. Utánanéztem, hogy reptértől 78-as busz a KTel buszállomásra, onnan tovább Katerinibe, majd tovább Parália.
Viszont, visszafele reggel 10-kor indul a repülőgép.
Szerintetek mennyire necces, ha Kateriniből a reggel 7 órással jövünk? Mennyire megbízhatók a buszok arrafelé? (Mert jó párszor már befürödtem a görög buszmenetrenddel....)
Kb. mennyi idő lehet a Thesszaloniki buszállomástól a reptér?

# 10634
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Zolee84
Törzstag
Törzstag
563 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191032 Üzenet linkje2012-07-13 13:24:43  Paralia Előzmény #191019

Szia Pöpi!

Szerintem sok mindenkinek jól jönne magyarul beszélő orvos telefonszáma,ha már vagy ilyen rendes és megemlítetted.
Továbbá érdekelne,hogy mi az a létszám, amennyi már csoportosnak számít hajós kirándulásokkor? A napból mennyit tesz ki egy hajós kirándulás? Tudom attól függ milyen kirándulásról beszélünk,de bármilyen érdekel a példa kedvéért. Szeretnénk nagyon menni egy hajó kirándulásra,mert bár egy ideje járunk Görögországba ez sajnos kimaradt,még régebben Horvátországban,üvegaljú hajóval mentünk,az is nagyon jó volt,de régen volt. Személy szerint a hajókat nagyon imádom,még azon is gondolkoztam,hogy valamilyen hajó vezetői tanfolyamra beiratkozok és ahogy időm pénzem engedi bővíteném a kategóriákat,de egyenlőre csak autó-motor kategóriákkal állok jól! icon_biggrin.gif Előre is köszönöm a válaszokat!

# 10635
Damoczi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#191103 Üzenet linkje2012-07-14 09:33:13  Válasz a #191022. hsz-ra Előzmény #191022

Szia, tudsz mondani egy linket ahol egyszerűen meglehet nézni a Theszaloniki-Katerini-Theszaloniki buszmenetrendet. Én is abban a "cipőben" járok amelyikben Ti. A k-tel oldalt én is megtaláltam , de abból kijönni nem nagyon tudok.
Köszi

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 708 709 710 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu