#1910362012-07-13 13:58:39 Válasz a #190924. hsz-ra
Köszi képeket Ananda, nagyon jók, tényleg szinte ugyanazok a helyszínek vannak a képeiteken, mint a miénken. A Platia Ammos nagyon szép, nagyon kár, hogy nekünk kimaradt. Ithakára Ti sem mentetek át?
A párod tényleg nagyon bátor volt, biztos óriási élmény volt a víz felett szállni.
Amikor jöttünk haza,akkor mondták, hogy jókor léptünk le, mert odatart a kánikula, ez már tényleg csak nyakig vízben jó.
#1910452012-07-13 14:55:12 Válasz a #191036. hsz-ra
Zitas!
Ithakara nem mentünk mi sem. Egyébként nem a párom van a levegőben csak lefotóztam egy bátor embert
A forróság már akkor is érezhető volt, de annál még nagyobb már kicsit sok lett volna, bár a víz szélén ücsörögve nem olyan nehéz
Szeretnénk még menni máskor is oda, nagyon tetszett, szeretem ezt a szigetet.
#1910592012-07-13 18:57:50 Válasz a #191045. hsz-ra
Sziasztok!
Azt meg lehet nézni, hogy júl. 30-tól milyen idő lesz a szigeten:)
Remélem jó, mi akkor megyünk, már szerencsére közeledik 2 hét
Argostoliba akkor gyalog sincs annyira messze?
És ez a Platia Ammos ti kocsival mentetek vagy komppal?
Gondolom elég könnyű eltévedni:)
Ja meg még azt szerettem volna kérdezni, hogy autót szerintetek ráérünk ott is bérelni? Remélem lesz ilyen kis autó, mert nekünk teljesen megfelel az is:)
#1910832012-07-13 22:05:42 Válasz a #191072. hsz-ra
GPS nekünk is van, meg kell nézni benne van e Kefalónia. tényleg, de jó ötlet:)
És úgy volt benne hogy Platia Ammos? Meg pl myrtos? mert ugye azok a strandok, vagy hozzá közelebbi falu nevét írtátok be?
Tele volt az apartman mikor ti voltatok? Inkább magyarok voltak nem?
#1911002012-07-14 08:52:39 Válasz a #191083. hsz-ra
pmoncsi33!
A GPS-hez a párom kikereste a térképen a helyet és aszerint állította be, mert nincs benne Platia Ammos ill. Myrtos.
A szálláson csak magyarok voltak és tele volt azt hiszem teljesen. Én nagyon szerettem ezt a szállást, legalábbis a 4-es emeleti szoba jó volt. A kilátás a tengerre és naplementére pazar volt, a növények a kertben is gondozottak voltak, a szoba tiszta és a Gusto étteremből sem jött semmi ételszag át. Szerettünk ott lenne. A levegő jól lehűlt estére és reggel is kellemes volt, de sokat nem szellőztettünk, mert a szúnyogok támadtak ám
Kell feltétlen venni/vinni valamilyen irtót, mert csipkedtek rendesen.
#1911132012-07-14 10:10:51 Válasz a #191036. hsz-ra
Szia Zitas, köszi a szállás infót. Mi szept. 3án megyünk. A kocsit neten rendeltétek, v. az utazási iroda ajánlotta ki, esetleg a szállás közelében volt az autó kölcsönző? Bár szerintem utószezonban már "olcsó" lesz az autóbérlés. köszi
Liza
#1911712012-07-14 20:04:39 Válasz a #191113. hsz-ra
Szia Liza!
Mi előre a neten rendeltük meg a kocsit a Pefanistól, tényleg nagyon korrektek voltak, és a szálláshelyre hozták, illetve onnan is vitték el a kocsit, így ebből a szempontból még kényelmes is volt.
Svoronatán a Greekstones van, őket is dicsérték itt a fórumon.
Az utazási iroda /Ibusz/ a CBR-t ajánlotta, nyilván velük kötöttek megállapodást, az Ibusz képviselője külön ki is emelte , hogy ő csak a CBR-től bérelt kocsi esetében fog segíteni ha valami ilyen jellegű gond van. Szerncsére nem volt semmi, és jóval kedvezőbb volt az áruk is.
Ha a szállással kapcsolatban bármilyen kérdés még eszedbe jut kérdezz nyugodtan. Jövőhéttől inkább estefelé leszek, mert indul a mókuskerék.
Melus képeit megnézegettem, nagyon jók, és milyen sok helyre nem jutottunk el.
Ez a strand/Koko/ a videón melyik részen van?
Ananda a Lassi hotelban volt a szállásotok?
Melus képeit megnézegettem, nagyon jók, és milyen sok helyre nem jutottunk el.
Ez a strand/Koko/ a videón melyik részen van?
Zitas!
Nem Ananda képeire gondolsz? Az enyémek, még nem készültek el
A Kako Laggadi- pontosan én sem tudom, hogy kell írni, több változattal is találkoztam - Poros és Skala között van, az út mentén. Nem könnyű rábukkanni, mert takarásban van. Remélem, mi rátalálunk majd.
#1912262012-07-15 14:36:47 Válasz a #191171. hsz-ra
Zitas!
Nem. hanem a Minas apartmanban laktunk. Nagyon kellemes volt, emeleti szoba és a tengerre nézett na meg a szép kertre. A Lassi Hotel elég drága lett volna.
Sziasztok!
Tegnap egy óra felé megérkeztünk szép Kefalóniára Skalába, az út (autóval) gyors volt, ilyen gyorsan még soha nem sikerült átkelni a határokon a magyar határon Tompánál haladtunk át(15min.+10min.+10min.) Lefkadánál a komp indulása előtt volt még 2.5 óránk, a kikötőben polifoamon olyat aludtam a friss levegőn a parkban, hogy még! A görögöket nem zavarta, engem sem, hogy zavarja-e őket.
Kefallóniáról dióhéjban amennyit idáig láttunk a szigetből: kanyargós utak helyenként szerpentines átlag sebesség 50km/h, Argostoli felé helyenként akár 80-al is lehet mennim, a szigeten érdekes hőmérsékleti viszonyok vannak Fiscardóban érkezéskor 10.30-kor 30fok volt Skalában 13órakor 35fok, ma Argostoli felé 16óra környékén volt olyan hely ahol 39fokot mutatott az autó külső hőmérője, gondolom ez attól függ, hol reked meg a meleg levegő egy beachen voltunk még csak(Avytos) meg persze Skala beach a víz kellemes, nem hideg nagyon szép tiszta.
Apartman: (hermes) szép tágas szoba a tengertől való táv 300m a mi szobánkban klíma sem kell, szúnyogok nincsenek.
árakat korábban írták.
Dióhéjban ennyi hazaérkezésünk után majd még írok.