Sziasztok Párga rajongók, még soha se voltunk Görögországba nyaralni, de az idén kinéztük magunknak Párgát, mint ideális uticélt.
Elolvastunk minden beszámolót és hozzászólást a fórumon, sok hasznos információhoz jutottunk amit nagyon szépen köszönünk .....egyetlen dolog érdekel amire nem kaptam választ, hogy el lehet-e úgy indulni Párgára, hogy nincs elóre lefoglalt szállásod, vagyis egyénileg nem, pedig utazási irodán keresztül Előre is köszönök mindent!
Nem találom azt amit mondtál, hogy 1 pár napja is ez volt a téma!!!
Lécci segíts. Küldd el az oldalszámot...
Gyönyörűek a képek, amiket küldtél, mondhatom, hogy ismerem Parga-t, amennyire így ittonról lehet, gondolom, hogy jól tundnék tájékozódni ott...
Nem foglaltunk szállást, mivel nem ment az év zökkenőmentesen, :'( ami szállás most kínálatban van az utazási irodáknál, az méreg drága, de senkitől még nem hallottam, hogy egyénileg utazott le oda, ezért érdekelt, hogy tud-e valaki bővebben írni erről.... :/
#1916702012-07-20 17:26:31 Válasz a #191667. hsz-ra
Attól függ melyik irodával
Pl Sabra-nál nem durvák az árak, és mindig van last minute Parga-ra is, a napokban is láttam egyet, azt hiszem az Irini apartmanba, 10 napra, 20% talán ; de most nézem, most épp 15 éjszakára (július 30tól) van Parga-ra, a Dimitrakis ill. Two Brothers apartmanba (mindkettő közel van a központhoz), 20% kedvezmény, busszal illetve úgy, hogy te intézed magadnak az utat
Ha főszezonban akartok menni (nem írtad), akkor nem igazán ajánlatos sehova se menni szállás nélkül, szeptember környékén már oké.
Mi egyénileg utaztunk ugyan, de még itthonról lefoglaltuk a szállást a helyi Kryoneri Travelnél, illetve az Ephira Travelnél.( a 2 hétben más-más helyen szálltunk meg)
Mindkét szálláson voltak még bőven üres szobák, igaz, hogy június vége volt még csak.( Az árak: 25 ill. 35 Euró /szoba/éj volt)
Az említett két helyi utazási iroda nagyon segítőkész, szerintem ha beestek hozzájuk, biztos tudnak segíteni; bár főszezonban lehet hogy kicsit nehezebb.Itt az elérhetőségük:
https://parga-reisen.at/ https://www.pargagreece.com/
Tibi13 írta:
Köszönöm a helyesírási tippet!
Nem találom azt amit mondtál, hogy 1 pár napja is ez volt a téma!!!
Lécci segíts. Küldd el az oldalszámot...
Gyönyörűek a képek, amiket küldtél, mondhatom, hogy ismerem Parga-t, amennyire így ittonról lehet, gondolom, hogy jól tundnék tájékozódni ott...
Nem foglaltunk szállást, mivel nem ment az év zökkenőmentesen, :'( ami szállás most kínálatban van az utazási irodáknál, az méreg drága, de senkitől még nem hallottam, hogy egyénileg utazott le oda, ezért érdekelt, hogy tud-e valaki bővebben írni erről.... :/
Talán mégsem olvastál el minden hozzászólást, mert különben kaptál volna választ arra is amire nem találtál.
A 441. oldalon van az összegzése az utazásunknak.
2010-ben egyénileg voltunk, szállásfoglalás nélkül. Nem volt olcsóbb, mint utazási irodával, de klasszisokkal jobb volt.
Augusztus a teltházas időszak, mert 15-én van a nagy ünnepük, és az olaszok is és a görögök is akkor szabadságolnak. De 15-e után nem lehetetlen szállást találni. Ez olyan dolog, mint nálunk a balatoni szezon. Augusztus 20 után megáll az élet.
Tibi13 írta:
Sziasztok Párga rajongók, még soha se voltunk Görögországba nyaralni, de az idén kinéztük magunknak Párgát, mint ideális uticélt.
Elolvastunk minden beszámolót és hozzászólást a fórumon, sok hasznos információhoz jutottunk amit nagyon szépen köszönünk .....egyetlen dolog érdekel amire nem kaptam választ, hogy el lehet-e úgy indulni Párgára, hogy nincs elóre lefoglalt szállásod, vagyis egyénileg nem, pedig utazási irodán keresztül Előre is köszönök mindent!
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni, aug.21-től a Bakasba foglaltunk szállást de mivel 1éves babával megyünk nagyon fontos lenne tudnom hogy milyen konyha felszerelésre kell számítanom! Ha esetleg most megy valaki vagy most volt legyen szíves tájékoztatni esetleg fényképet küldeni! Mi eddig Sartira jártunk és ott nagyon meg voltunk elégedve a felszereléssel de Pargán még nem voltunk! Előre is köszönöm a segítségeteket!!! Üdv. Szép napot mindenkinek!!!