#1916562012-07-20 14:15:58 Válasz a #191636. hsz-ra
Dettix,
A holidaylines- nál már érdeklődtem, náluk már nincs Zakhyntosra szabad hely arra az időpontra, ami nekünk jó, sajnos. Paraliára és Olympic beachre idén nem szeretnénk menni, ezért Ők sajnos kiestek a listából.
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot!
Valaki jön szeptemberbe Zakhyntosra?
Mi szeptember 7-én indulunk repülővel Laganas-ban a Vasso aprtmannba fogunk lakni!
Szia!
Mi is szeptember 7-én indulunk repülővel és a Vossos apartmanban leszünk Laganasban.
#1918152012-07-22 16:43:07 Válasz a #191664. hsz-ra
Szia AniFeri!
Lehet,hogy egyszerre indulunk nekünk úgy néz ki délután megy a gépünk!?
Melyik utazási irodával mentek?Mi az Aeolussal!
Küldöm a képeket majd csak meg kell keresnem,mert a laptopon van.::))
#1918232012-07-22 17:36:19 Válasz a #191634. hsz-ra
Szia feca84!
Agios Sostis és Laganas egymás mellett van,mezitláb a parton átlehet sétálni!:))
Én még nem kezdtem vissza számlálni de jó látni ,hogy már csak 47 nap !!!
Ahogy nézem az időjárást, én nem igazán ilyen időre számítottam. 30-31 fok, szerintem nem olyan sok, főleg vízparton. Sőt jövőhéten lesz olyan nap, hogy 25 fokot mutat.
Örülök nagyon, hogy rátaláltam erre a fórumra, már két napja olvasgatom a hozzászólásokat és nagyon sok hasznos infot kiírtam magamnak
Mi ezen a héten szombaton indulunk (28-án) wizzair-rel és Tsiliviben fogunk megszállni. Esetleg jön még valaki ebben az időpontban? Akár repülővel akár máshogy?
Arra nem nagyon találtam választ, hogy a taxi kb. mennyibe kerül. Az volna a kérdésem, hogy a reptérről hogy lehet mondjuk Tsilivibe eljutni? Van valami shuttle bus vagy marad a taxi? Gondolom a reptérről drágábban szállítanak mint mondjuk máshonnan. Ha jól tudom Tsilivi kb 10 km a reptérről és láttam olyan árakat, ami annyira nem tetszett, 29 eur-t írtak ami azért szerintem elég sok 10 km-ért.. Ha valaki ezt meg tudja erősíteni vagy cáfolni akkor kérem írjon
Azoktól kérdezem, akik nyaraltak Laganasban: van-e - ha igen nagyjából merre - cukrászda vagy olyan hely, ahol balkavát lehet venni.
Illetve van-e pékség. Valaki írta régebben (már nem tudom beszámolóban-e vagy itt a fórumon), hogy van talán egy pékség is valahol Laganasban. Tudjátok merre?
Azoktól kérdezem, akik nyaraltak Laganasban: van-e - ha igen nagyjából merre - cukrászda vagy olyan hely, ahol balkavát lehet venni.
Illetve van-e pékség. Valaki írta régebben (már nem tudom beszámolóban-e vagy itt a fórumon), hogy van talán egy pékség is valahol Laganasban. Tudjátok merre?
Szia!
A Laganasi főutcán van egy pékség! Ott van mindenféle süti. Kb. a tengertől elindulva 1oo m -re. Mi csak ezt az egyet találtuk és az ildi53 fotóknál megtalálod. Üdv.
#1919172012-07-23 15:06:45 Válasz a #191911. hsz-ra
Szia Petigunner!
A http://www.zantetaxi4u.com/ taxitársaságnál előre foglalva Tsilivibe oda-vissza 52 Euroba kerül a transfer, egy útra pedig 28 Euro. Itt előre kell fizetni a foglaláskor bankkártyával.
Több hasonló társaság van (egy másik: http://www.zantetaxis.com/index.htm).
Szerintem csak taxival tudtok eljutni a szállásra.
Állítólag a reptéren olcsóbban is lehet taxit találni, de előre meg kell beszélni a sofőrrel a tarifát.
Esetleg kérdezz rá a szállásadótoktól, hogy ők mennyiért tudnak transzfert biztosítani.
Jó nyaralást!
Köszi a választ! Akkor megpróbálom a szállodával felvenni a kapcsolatot, mert a 28 eur kicsit szerintem borsos 10 km-ért, kocsit pedig nem vagy nem az egész ott tartózkodásunk idejére szeretnénk bérelni, inkább robogóznánk Azt olvastam más fórumokon, hogy a busz ritka a reptéren, mint a fehér holló, de cuccokkal nem is szívesen buszoznék.
Na mindegy, ha nincs más lehetőség akkor marad a drága taxi
Szia AniFeri!
Lehet,hogy egyszerre indulunk nekünk úgy néz ki délután megy a gépünk!?
Melyik utazási irodával mentek?Mi az Aeolussal!
Küldöm a képeket majd csak meg kell keresnem,mert a laptopon van.::))
Szia!
Én is nézegettem már a bud.hu-n a gépindulásokat és ha jól emlékszem pénteken 17:45-kor indul a gép Zakynthosra.
Mi az Unitravellel megyünk, szóval mi csak egy hétig maradunk. De már megvan az útiterv a fejemben...
Akkor várom a képeket. Köszi előre is!