Szívesen Saci!
Hát számunkra is érdekes volt a súlymérés visszafelé,féltünk,hogy túllépjük a megengedett értéket,de hál'Istennek csak majdnem Annyi magyar van kb.,akikkel együtt utaztok a repülőn,szóval nincs sok Lassiban.Ami talán nem is nagy baj,mert így nincs "elmagyarosodva"
Mi volt a böröndsúlymérésnél ??? Nekem már most 19.4 kg a böröndöm. ( Hivatalos mérlegen mérve. ) És hazafelé mindig szoktam hozni ezt azt. Problémáznak hazafelé nagyon ??? Max viszek egy kézit abba belefér 5 kg.
Mi is ott voltunk a 4-es szobában és irigykedtünk, hogy mi már jövünk vissza, Ti meg még 1 hetet maradtok
Látom tetszett nektek is a hely, mi is nagyon szerettünk.
Mi kicsit mentünk is erre-arra, mert kalandozni szeret a párom és tényleg fantasztikus helyek vannak. Platia Ammoson is voltatok? Isteni hely, annyira különleges volt, hogy a lépcsők ellenére bármikor megmásznám újra
Gondolom a második hét még melegebb volt a jelentések szerint.
Igen,nagyon jól éreztük magunkat és jó volt,hogy nem kellett 1 hét után hazajönni De a 2 hét is gyorsan eltelt,s már majd 1 hete itthon vagyunk A második hét valóban melegebb volt,szinte kínzóan,délután 5-ig szinte ki sem lehetett menni vagy pedig vízben kellett lenni,hogy bírjuk.Platia Ammoson nem voltunk,bringával nem lett volna olyan egyszerű Látom Nektek még hátravan Hersonissos,csodás hely,jajj de lennénk a helyetekben!
Üdv:
Napfény
#1917952012-07-22 13:42:51 Válasz a #191791. hsz-ra
Napfény!
Igen autóval ez egyszerűbb volt és hát mondhatom, hogy visszamennék szívesen még oda és remélem lesz rá alkalom.
Éreztük, hogy jön a forró levegő már az utolsó két napon is. Myrtoson olyan forró volt a kő, hogy alig lehetett rálépni (de bevállalnám még most is
Bevallom, nekünk az tetszett a legjobban, oda kétszer is elmentünk. Azzal akartuk zárni az utat, mert annyira szép volt. Kevés ember (bár Platia Ammoson még kevesebb) és mesés színek. Pár kő itt pompázik azóta a polcon. Hófehér szépségek.
Igen, Krtéta még vár ránk idén. Nem gondoltuk volna, de olyan jó ajánlat volt az irodának, hogy valahogy nem tudtunk ellenállni. Már voltunk, de Kréta mindig sok meglepetést tartogat. Ti voltatok már?
#1917962012-07-22 13:49:48 Válasz a #191791. hsz-ra
Sziasztok!
Ti a Zakynthosi hajókirándulásra nem mentetek el? Én arra gondoltam hogy esetleg ha többen is mennének az apartmanból, nem indítanának buszt Skalara? Hány km Lassi-tól skala?
Megnézném az a Navaggio öbölt ha már van rá lehetőség, de majd meglátjuk:) Autót ugyis szeretnénk bérelni max azzal lemegyünk skalaig.
Néztem a kalamia beach-t, az messze van az apartmantól? Nagyon kis hangulatos strand. Meglesznek az esti séták azt hiszem, felfedezzük az összes strandot:)
A repülőút kb 1.5 óra ugye?
#1917992012-07-22 14:10:43 Válasz a #191796. hsz-ra
pmoncsi!
mi voltunk tavaly Zakynthoson ezért már nem mentünk idén oda át hajóval, de ajánlom mert nagyon szép.
Lassi és Skala kb.45km, de oda sem mentünk, mert közelebbi vagy ugyanilyen távolságban nagyon szép helyek voltak.
A Kalamia beach nincs messze, gyalog minden partrész könnyen elérhető.
#1918082012-07-22 15:27:52 Válasz a #191749. hsz-ra
zsokri!
Csak a netrol tudsz kepet feltenni, tehat elobb a tiedet kell feltolteni a netre.
Barmelyik netes kepre jobb egerrel katt, tulajdonsagokban kimasolod a kep cimet, bemasolod a forum valaszablakaba, kijelolod, rakattintasz az ablak felett az Img gombra, es mar mehet is. Leirva komplikaltabb mint vegrehajtva.
Sorry az ekezetmentes szovegert, csak ilyen gep volt a kozelben, remelem, azert ertheto voltam
#1918132012-07-22 16:10:40 Válasz a #191808. hsz-ra
Szia Kónyu!
Nagyon köszönöm, bár időközben okafogyottá vált, megfejtődött, hogy az bizony egy kecske lesz, bár nem éppen az a fajta, amit az ember látni szokott. Kicsit hosszabb lógó füllel, szarv nélkül, asszem ilyen vedlési stádiumban. Mutánsnak néz ki )) Nikivel megdumáltuk, hogy ők nem ezt látták, az bárányosabb-jellegű, de arról meg nincs kép, mert videózták csak. Elnézést az offért.... És mégegyszer köszönöm a segítséget, remélem élni tudok vele.
zsokri
Ha béreltek autót,akkor azzal menjetek le Skalaba,mert külön buszt 100% hogy nem indítanak Lassiról.A Kalamia beach meseszép part,szívünk csücske lett a kis barlangjaival,mindenképp érdemes elgyalogolni,nincs túl messze
Ananda!
Voltunk,nem messze Hersonissostól (Stalison),így minden nap át is mentünk cukizni Hersonissosra Strandolni viszont Stalison,Malian jobb lesz!
#1918242012-07-22 17:49:05 Válasz a #191819. hsz-ra
Napfény!
Mi Stalis és Hersonissos közötti részen leszünk. Ott van a szálloda és annak a külön partja. Meglátjuk.
Mindenképp elindulunk ismét és megnézzük Balost meg délre is elkalandozunk majd kicsit. Elafonissin voltunk, de én megint szeretném látni, bár az már elég messze lesz tőlünk.
Kefalonia szívem csücske lett viszont nagyon jó hangulatú hely rengeteg szép természeti csodával.