Szia Evuska!
Koszonjuk a jokivansagokat, nagyon jol erezzuk magunkat!
Irok par sort a szallasrol, es ha erdekel meg valami, akkor kerdezz, es ha tudok valaszolok .
A mi apartmanunk az emeleten van, itt 4 apartman van, a lepcsotol jobbra az egyikben a tulajok laknak, nagyon szimpatikusak, 5 gyerekuk van, 4 lany, es egy fiu. A masik, ami jobbra van egy 2 szemelyes. A lepcsotol balra van 2 galerias apartman, gondolom ezeket fogjatok megkapni. A mienk ugy nez ki, hogy a bejarati ajtoval szemben van a furdoszoba, nem tul nagy, de a celnak megfelel. Jobbra van a belso udvarra nezo terasz. Ezt nagyon szeretjuk, mert fedett, igy szinte egesz nap arnyekos. Itt van egy asztal 5 szekkel. A bejarati ajtotol balra van a konyhapult, utana jonnek a szekrenyek, ezekkel szemben a franciaagy. Ezen tul van a masik terasz, az delutan vegig napos, igy igazaol csak teregetesre hasznaljuk. Van 2 szarito a teraszon csipeszekkel, ezeket nem kell hozni. A "nappali" reszbol vezet fel egy csigalepcso a galeriara. Ott 2 agy van egy ejjeli szekrennyel. Ez a szoba tetoteres, de nincs tul meleg. Van szunyoghalo az ablakon. Az udvarra nezo terasznal is van szunyoghalo, a masik terasznal viszont nincs, csak egy sima ajto. Szunyog nem sok van, talan 2-t lattunk eddig. A konyha felszerelese szerintem teljesen jo, igaz mi nem fozunk. Vannak tanyerok, bogrek, poharak, evoeszkozok, egy nagy vagodeszka, nagykes, konzervnyito. Egy villanyrezso van, mi eddig csak a kavehoz forraltunk rajta vizet. Van huto, a melyhutoresze is mukodik. Amit mi otthonrol hoztunk es jol jott: mosogatoszer, szivacs, konyharuha, egy eles kiskes, illetve egy hamozo.
A wifi ingyenes, a kod az egyik fiokban van, igaz nekunk eloszor rosszul volt megadva, de elkertuk a jot. Van tv is, de meg nem kapcsoltuk be. Adnak agynemuhuzatot, de torulkozot nem.
A haz elott van egy slag, aminel meg lehet mosni a labatokat.
Nekunk nagyon tetszik a szallas, egyszeru a berendezese, de nem kopott vagy lepukkant.
Most ennyi jutott eszembe, bocsi, ha tul reszletes voltam. ha valami meg erdekel irj!
Nemsokara itt az augusztus. Lehet, hogy pont valtjuk egymast? Mi 5-en megyunk haza.
#1919382012-07-23 17:57:00 Válasz a #191914. hsz-ra
Szia nagyneagi!
Köszönöm szépen a részletes választ. Remélem, hogy találkozunk! 4-én délelőtt szeretnénk megérkezni. Bízom benne, hogy nem kell órákig állni a határokon! További kellemes időtöltést kívánok:Évuska
Igen a "magyar"-okból kiindulva:-)kérdeztem:-) De tök jó tudni, hogy semmi aggodalom, mondjuk azért sziesztázás idejére nem hagyom kinn a dolgainkat:-) de akkor a robit azt nyugodt szívvel:-)
Köszönöm az infót.
Már csak 30 nap és megyünk SARTI:-))) Delfint is szeretnék látni és belinkelem nektek azokat a partokat amiket végig szeretnénk járni.
A Grand Tourssal megyünk Sartira,és szeretnénk elmenni fakultatív programra,kettőt választottunk az egyik hajókirándulás Athos körül,a másik pedig Thesszaloniki kirándulás!Sajnos egy napra esik mind két program!
Mi a tapasztalat ,lehet-e esetleg az egyik kirándulást másik utazási irodába kérni? Pl. mi a Sithon Travelt néztük ki!Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!
sziasztok!
Nagyon régóta olvasgatom a hozzászólásaitokat,2008-tól ,az első Görög nyaralásunk óta. Mégis még csak ez az első hozzászólásom azóta. Most is inkább csak azért mert most olvastam egy érdekességet amit szeretnék megosztani veletek.
http://www.sartiradiolive.com/.....g-sartiban
Egyébként holnapután indulunk Sartira.
Aug. 5-én vasárnap késő du. indulunk a párommal Sartira kocsival és szívesen csatlakoznánk szintén hasonló időpontban induló családhoz vagy konvojhoz. plac@citromail.hu
#1919972012-07-24 09:52:55 Válasz a #191949. hsz-ra
Üdv! Mi is voltunk hajókázni egy 600 fős kalóz fregattal Athos partjainál és szupi volt az egész nap de a meleg miatt már mindenki várta,hogy du. kikössünk és tűz vissza Sartira,mi tuti nem vállaltunk volna be még egy Szaloniki kirándulást.Számtalan utazási iroda hírdeti a programjait Sartin,szerintem szerencsésebb a kirándulást ketté választani.
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a bungalókban a "konyha" felszereltsége milyen... nagy főzőcskézést nem tervezünk, csak érdekelne, hogy ha mégis, akkor mit találhatunk ott. A válaszokat előre is köszönöm!