Szia, nekünk tavaly ha 7 éjre vetítem és visszaszámolok 1 fõre, olyan 50e körüli összeg jön ki BP-ATH repcsi+távolsági busz+szállás
De ez nem számottevõ, mert extrém olcsó áron vettük a repjegyet.
Gondolom a te általad említett ár buszos útra vonatkozik, szóval nyerteeeeem
Egyébként meg nem brillírozni akarok csak informálok
Éljen Lefkada!
kónyu írta:
Nekünk 2 hét juni elején 2 fõre utazás és szállás 70e Ft-ba kerül, ha ennél valaki olcsóbban megoldja, annak csak gratulálni tudok (és legfeljebb nem hiszek neki), a többiben igaza monalisanak van: a szabadság nagy úr.
Akkor mi idén gyalog megyünk, vadkempingezni fogunk, és akkor ingyér lesz, bibibi-én nyertem
monalisa írta:
Szia, nekünk tavaly ha 7 éjre vetítem és visszaszámolok 1 fõre, olyan 50e körüli összeg jön ki BP-ATH repcsi+távolsági busz+szállás
De ez nem számottevõ, mert extrém olcsó áron vettük a repjegyet.
Gondolom a te általad említett ár buszos útra vonatkozik, szóval nyerteeeeem
Egyébként meg nem brillírozni akarok csak informálok
Éljen Lefkada!
kónyu írta:
Nekünk 2 hét juni elején 2 fõre utazás és szállás 70e Ft-ba kerül, ha ennél valaki olcsóbban megoldja, annak csak gratulálni tudok (és legfeljebb nem hiszek neki), a többiben igaza monalisanak van: a szabadság nagy úr.
Monáról azért azt feltétlenül el kell mondani, hogy egy vér profi utazó; tudja mit akar és azt hogyan, hónapokkal elõre megtervezi az utazását és beszerzi a szükséges infókat, nincsenek bugyi szárítási problémái; ergo ki is lógott az indexes fórumból
Hehe Szia, Kakadú! Köszi. Mint láthattad én is "lekoptam" onnan, nem véletlen.
Fõleg hogy a thai vasútmenetrend tanulmányozása és egyéb bokros teendõim igen csak lefoglalnak. De azért Görögországot sem felejtem ám el. Csak most Mexikó Egyiptom és Marokkó felé kacsiontgatok, jajj meg ottvan még Provance is. Mért nem vagyok gazdag kitartott feleség tele szabadidõvel......?????
Egyébként meg így nagyon utólag is köszönök nektek minden szíves segítséget
Igen az nekem is rémlik, hogy Monának nem az idei elsõ útja, igaz nekünk sem, bár én magunkat nem tartom vérprofinak, inkább a "tapasztalt", "sokat látott" jelzõ illik ránk. Egyébként én tavaly nyitottam bugyiügyben egy topikot az "érdekelteknek", de nem túl látogatott azóta sem Szervezéssel nem is lenne gond, én is fél évre elõre lerendezek mindent, csak autó (jogsi) hiányában szûkülnek a lehetõségek. e ez sose akadályozott abban, hogy szana-szét járkáljuk azt a (többnyire) szigetet, ahova eljutunk, a stop-busz-autóbérlés vegyes felvágott már bejáratódott az elmúlt 20-25 évben. Monát irigylem a Thai-Mexiko-Marokkó projektért, de Egyiptom helyett sokkal inkább rábeszélném Jordániára-az épp Neki való!!!! Fontold meg!! Na ez Off volt, úgy-hogy megyek, bocsi érte.
Sziasztok.
Mi június elsõ két hetében megyünk Lefkadára,és azután érdeklõdnék,hogy van-e valamilyen helyi járat a
szigeten.Sajnos nincs jogsim,de szeretnék Nidrin kívül máshová is eljutni.A válaszokat elõre is köszönöm.
Szia kicsike!
Van busz a szigeten. Lefkasz városból indul több helyre és a fõúton halad. A buszmegállókban ki van téve a menetrend. Ha jól rémlik 1,50 EUR egy jegy. Színvonalas klímás távolsági busz.