hello
mi is jövő hét pénteken indulunk pestről sartiba, egy busznyi rokonsággal, szó szerint..... mi a klio apartmanban leszünk, elvileg mellette van a macedonia disco... de segaj mert minden este ropjuk a sirtakit....
Sziasztok! Én most jöttem meg kedden Sartiról és két éve a kalóztúrán vettem részt a családommal és nagyon meg voltunk elégedve. A hajó kifutása előtt a két utazási iroda által propagált Blue lagoon már amúgy is zsúfolt hajójára még feltuszkoltak vagy 20-25 embert. Akkor mi nagyon örültünk, hogy nem azt választottuk, pedig olyasmire nem is gondoltunk, hogy biztonság, mentőfelszerelés.........stb. A kalózhajón kb. 15-en voltunk és remek programot állítottak össze a vendéglátóink: delfinek, gyönyörű öblök, snorkel, remek ebéd, ital korlátlan fogyaztása, én csak ajánlani tudom azoknak, akik még hezitálnak.
Sziasztok!
Mint látjátok egy totál újonc vagyok :lol:
A kérdésem annyi lenne ,hogy szept.7-én indulunk a párommal, egyből két hétre :) Sartira , az Apollonnal (Görögországba is először). A Dina apartmanban lesz a szállásunk - Van-e valakinek valamilyen tapasztalat infója a Dináról ?
Volt már valaki így szeptember közepén, mik a tapasztalatok ?
Nagyon nagy segítség lenne, ha nagyjából be tudnánk lőni ,hogy kettőnkre két hétre szerintetek mennyi pénzt érdemes vinni ? Hülye kérdés tudom, de tavaly Horvátországban egy hét alatt közel 100.000 Ft ment el.
Továbbá a robogó bérlésről van valakinek infója, hogy mennyiért lehet bérelni? illetve, ha egyből 2-3 napra bérli valaki ki akkor olcsóbb-e ?!
Na újonc létemre itt megbombázom a fórumot. De nagyon megköszönöm annak aki tud ezekben segíteni.
#1922562012-07-26 20:59:38 Válasz a #192255. hsz-ra
Szia ! 20 éve járunk görögbe ezért csupán saját tapasztalatból táplálkozom és kizárólag saját zsebből,mert a költőpénz mennyisége meglehetősen szubjektív.Minden évben arra törekedtünk,hogy napi kb. 80 euróval rendelkezzünk,ebből telik reggelire,vacsira,sörre,koktélra,gyrosra stb. ha odafigyel az ember. Ékszer,bunda,bőr már felejtő.
#1922622012-07-26 22:05:33 Válasz a #192255. hsz-ra
Szia!
Mi egyszer voltunk szeptemberben. Nekem nem tetszett. A második héttől egyáltalán nem lehetett fürödni a tengerben, akkora hullámok voltak, és lehűlt a levegő nagyon. Azóta csak nyáron megyünk.
Sziasztok! Bocs, hogy olyat kérdezek, amiről már sokszor volt szó, de úgy gondolom, mindig változhatnak a körülmények. Szóval a lényeg: jövő hét közepén megyünk 10-12 napra Sartira két házaspár és egy négy éves kisgyerek. Apartman és szálloda is szóba jöhet szó lehet, csak ár/érték arányban stimmeljen. Reményeim szerint reggel, délelőtt érkezünk. Én arra hajlok, hogy ne foglaljunk előre szállást. Szerintetek felelőtlenség? Vagy találunk a helyszínen. (Az asszonyok aggódnak.) Azaz foglaljunk előre szállást a neten vagy inkább a helyszínen keressünk? Előre is köszi. Esetleg néhány szállástippet szívesen vennék. Még egyikünk sem járt ott. Utólag majd írok egy részletes beszámolót!
#1922672012-07-26 23:53:18 Válasz a #192255. hsz-ra
Szia!
Mindig szeptemberben megyek, sőt ha lehet az utolsó két turnussal vagyok kint, ami átnyúlik októberre. Jó a tenger, jó az idő. Kivétel amikor szélsőséges időjárás van./pár éve itthon is tapasztaltuk/ Hidd el a két hétbe az is belefér. Megjegyzem nem vagyok fázós típus.
drjgyt! Nem tanácsos szállás nélkül megindulni. Mi egyszer mentünk úgy,hogy nem volt szállásunk de elég nehéz volt találni pedig július volt. Tavaly augusztusban mentünk és az indulás előtt 1 héttel kezdtem keresgélni szállást ami nem volt egyszerű utazási irodán keresztül sem! Az idei évben is így jártunk mivel 2 hétre megyünk emiatt nem ment valami simán és ahogy látom ti is 10-12 napra tervezitek. Én azt tanácsolom,hogy vegyétek fel a kapcsolatot a sithon travellel Sartin ő általuk megyünk mi is,mert magyar utazási irodán keresztül nem volt szállásunk arra az időpontra amire szerettük volna.
#1922862012-07-27 11:08:43 Válasz a #192262. hsz-ra
Piross a hullámok azok nagyon szuperek,remélem jövő héttől jó nagyok lesznek,viszont egyetértek,hogy a szeptember már nem az igazi. Éjszaka nagyon lehűl az idő már augusztus 20.-tól és szeptemberben már fürdeni sem lehet sajnos.
Én nem gondolom, hogy augusztus 20-tól lehűl az idő és fürdeni sem lehet. Én eddig kétszer voltam Görögországban ebben az időtartományban és mindig nagyon meleg volt, nappal és este is. Az tény, hogy hullámzott a tenger, de meleg volt a víz és simán be lehetett sétálni. Amúgy amikor Sartiba nagyok voltak a hullámok, akkor átmentünk Vourvouruba, Narancspartra vagy Kalamitsibe és ott "tükörsima" volt a víz, minden hullám nélkül.
Ez amúgy szerintem igen változó, hogy milyen az idő. Próba szerencse, valakinek ez az időszak jön be valakinek nem.
Ezt most nem értem. Pár hete én is érdeklődtem a szeptemberi időről, mindenki azt írta, hogy még akkor is nagyon jó idő szokott lenni. Most meg pont az ellenkezőjét olvasom. Nincs valami statisztika valahol a neten, hogy az elmúlt évekbe milyen volt a levegő, és a víz hőmérséklete?
#1922942012-07-27 13:33:46 Válasz a #192265. hsz-ra
Szia!
Mi tavaly 6an mentünk július utolsó hetében és nem foglaltunk szállást.Dél körül értünk oda és kb 20 perccel később már volt szállásunk. Az egy hét alatt több helyen láttam,hogy van kiadó szállás.Idén is érdeklődtem,hogy mi a helyzet a szállásokkal és többen mondták,hogy sok a kiadó szállás.Én a helyedben nem foglalnék előre.