Kedves Messinia!
Alikire szánjatok egy teljes napot. A romokat, a sziklákat érdemes végigjárni. fürdés szempontjából a két oldal ahol ki van építve teljesen eltérő. Ahol a hajók kikötnek, ott homokos, a másik oldal a sziklás, tele sünikkel. Viszont gyönyörű! Vízicipő nélkül is bele tudtok menni ha óvatosak vagytok.
Ha csak egy hétre mentek és nem akartok egy teljes napot rászánni Alikire, akkor úgy érdemes szerintem, hogy Kinira - Paradise Beach - Aliki. (ez a 3 még teljesíthető egy nap). Kajálni Alikiben érdemes a tengerparti tavernában.
Arra még tényleg nagyon kiváncsi lennék, hogy a Fazika képeiből kiindulva (mert ezeken ilyen szögből annyira jól látszik minden) a félszigetecske melyik oldalán vannak a tengerben lévő romok?
#1923422012-07-28 09:57:22 Válasz a #192337. hsz-ra
Értem.
Mi nem nagyon szoktunk vizisportolni, magam sem tudom miért, pedig mindig szemezünk vele, de sosem jutunk el odáig.
Folyamatosan ilyen kezembe kerülő fecnikre jegyzetelgettem amiket itt irtatok, de most már nekiálltam egy füzetbe beirogatni, mert sosem találok semmit.
Találtam egy strandot - rábukkantam egy leirásra strandokról, ami eddig valahogy elkerülte a figyelmemet - a neve Archagelos beach. (vagy Archangelos?)
Tudja valaki, hogy hol van?
Még a neve is tejesen ismeretlen számomra. (lehet, hogy van valami közismertebb neve is)