A csirkét meg a pulykát tudom.Kézzel-lábbal elvagyok angolul,meg azokat a termékeket tudom nagyjából amivel a munkám összeköt.De tervezem,hogy megtanulok végre angolul.
Ezúton szeretnék elköszönni tőletek, holnap reggel indulunk az imádott Görögországba!!! A most indulóknak jó utat, az itthon maradottaknak pedig jó munkát kívánunk. aug. 5.-én jövünk.
A buszozást leszámítva nekem nagyon bejön minden.Itt Nei Porin keresgéljük a jó helyeket ,vacsikkal tesztelünk.A német az itt nem nyelv ahogy észrevettem ,de sok helyen van magyar étlap is hál'isten.Majd még jelentkezem az élménybeszámolókkal és képekkel.Jaa Kalliopee az lett amit írtatok nem is vártam sokat tőle.Szúnyoghálo tényleg kiszabva bár a klima miatt úgy is zárva minden.Nekem 2 szobás az appartman és a hálóba majdnem megdöglök a melegben pedig kint 22 fokra van állítva.De túl élem valahogy.Hali.
Ezúton szeretnék elköszönni tőletek, holnap reggel indulunk az imádott Görögországba!!! A most indulóknak jó utat, az itthon maradottaknak pedig jó munkát kívánunk. aug. 5.-én jövünk.
Kívánok jó utat és jó nyaralást! Jó élményekkel gazdagon várunk haza.