#1923862012-07-29 10:40:58 Válasz a #192377. hsz-ra
Pierre köszi a sok információt!
Az éttermet jó ha látom képen, könnyebben tudom majd, hogy melyik-melyik.
A térkép nagyon jóóóóóóóó,köszi! Nagyitgatom, és elég jó kivehető rajta, hogy mi hol van. És valóban, nekem egy kerités nem jelenthet gondot...:)Feltéve, ha rend őrei nem állnak ott lesben. De mintha azt irta volna itt valaki, hogy ezen a keritésen mindenki átmászkál.
Be fogom vállalni a tenger gyümölcseit azt hiszem kóstolásra, a paradicsomos kagyló nagyon jól hangzik..
Nyomtattam már ki egy olyan gyűjteményt, amint rajta vannak a kinti kaják görögül, és magyarul is leforditva, igy tuti:))
Elnézést, igazatok van rosszul emlékezetem Koralli a neve , erről beszéltem mindig!! Bizony sok grátiszt kaptunk mindig itt!! van egy fényképem róla szemből, csak azon nem látszik az étterem neve. nagyon bőségesek az adagok! igaz nem görög specialitás, de előételnek a pirított kenyérhez tökéletes a sajtgolyó Tzatzikivel!!! Imádtuk!! Ha bárányt szeretnél a legjobb a Kleftiko módra! Legalább is nekünk
#1923942012-07-29 11:40:21 Válasz a #192392. hsz-ra
Jól hangzik ez a sajgolyó...
Végül is, egy hétre megyünk, lesz időm kipróbálni a tavernákat. Mondjuk általában, ha egy hely tetszik oda szoktunk visszajárni. De most próbálgatnunk kell, nincs mese.
Messinia, a Honey-ra is "hallgatok", a másik fórumon pl. ez a nickem. Itt hamarabb regisztráltam, és már nem tudom megváltoztatni. Így itt maradt a Fazika.
#1924262012-07-29 21:17:09 Válasz a #192421. hsz-ra
Köszi Pierre, már nézegettem ezeket a tavernákat, és a képeket, ki is jegyzeteltem, mi hol van, bár nem törvényszerű, hogy mindent fel fogok ott ismerni.
Nincs is jobb, mint esténként egy tavernában ücsörögni, közben nézni a tengert, és várni a vacsorát...
Köszi az éttermet Pierr, valóban csodás a kilátás!
Saturn, remélem a Koralli sem változott.
Már teljesen olyan, mintha csak a kaja körül forogna a nyaralás, pedig nem!
Nemcsak Keramotiból és Kavalából is indul komp csak a kavalai máshol köt ki a szigeten, és láthatod az árakból, hogy drágább is. (ha betölti az oldalt, az alsó sorban látható négy ikon közül a másodikra kattints, ott vannak az árak). Egyébként általánosan 30-45 percenként járnak a kompok, szóval nem kell várakozni nagyon.
Az hogy Vrasnaból Keramotiig/Kavalaig hogyan jutsz el, egyelőre passzolom...
Kiflic, Ti már holnap indultok, és nem tudom jársz-e még erre, igy kivánok Nektek nagyon-nagyon jó utat és kellemes nyaralást, időtöltést Thassoson!
Az időjárás-előrejelzés nagyon szép időt mutat, úgyhogy hajrá, a leégés veszélye fennáll...
Sziasztok! Hosszú ideig visszamenőleg elolvastam a hozzászólásokat, mégsem tudok egyértelműen dönteni. Kérem, aki tud, segítsen! Csütörtökön indulunk autóval Thassosra öten (két pár és egyikünknél egy kis gyerek). Szállást még nem foglaltunk. Az ideális egy közvetlen tengerparti vagy nagyon közeli apartman, szálloda. A lényeg, hogy a strand gyalog kényelmesen megközelíthető legyen. Melyik településre menjünk? Igazából nem szeretnénk előre szállást foglalni. Ugye ez nem túl kockázatos? Ebben a kérdéskörben különösen azokra számítok, akik épp kint vannak, hiszen ők látják az aktuális szállás-telítettséget. De ha meggyőztök róla, akkor persze előre lefoglaljuk a neten. Ez esetben is köszönettel vennék néhány tippet. És már csak egy kérdés: honnan, melyik komppal is menjünk? Előre is köszönöm! Ha visszaérünk, részletes beszámolóval hálálom meg. Addig is mindenkinek minden jót!
Sziasztok! Hosszú ideig visszamenőleg elolvastam a hozzászólásokat, mégsem tudok egyértelműen dönteni. Kérem, aki tud, segítsen! Csütörtökön indulunk autóval Thassosra öten (két pár és egyikünknél egy kis gyerek). Szállást még nem foglaltunk. Az ideális egy közvetlen tengerparti vagy nagyon közeli apartman, szálloda. A lényeg, hogy a strand gyalog kényelmesen megközelíthető legyen. Melyik településre menjünk? Igazából nem szeretnénk előre szállást foglalni. Ugye ez nem túl kockázatos? Ebben a kérdéskörben különösen azokra számítok, akik épp kint vannak, hiszen ők látják az aktuális szállás-telítettséget. De ha meggyőztök róla, akkor persze előre lefoglaljuk a neten. Ez esetben is köszönettel vennék néhány tippet. És már csak egy kérdés: honnan, melyik komppal is menjünk? Előre is köszönöm! Ha visszaérünk, részletes beszámolóval hálálom meg. Addig is mindenkinek minden jót!
Kedves drjgyt!
Alapból nem vagyok ilyen, de most ilyen a hangulatom....
Komp ügyben nem messze kellett volna visszaolvasni, csak ma 10:06-ig. Ott van egy link, hogy honnét és mikor indulnak kompok, továbbá az is, hogy mennyi a viteldíj. Ebből gondolom tudsz már dönteni.
Szállás vagy lesz, vagy nem. Ha a neten most is sokat tudnál foglalni, akkor az valószínűleg azt jelenti, hogy vannak még szállások. Ha a neten nem találsz sokat, akkor valószínűleg kint sincs már bőséggel választék. Nincs minden szállás fent a neten, de azért szerintem nagyjából lehet párhuzamot húzni a netes és valós kínálat közt.
Amúgy pedig hova is szeretnétek menni pontosan???? 4 napja ezt írtad az itteni Sartis fórumra:
Idézet:
Sziasztok! Bocs, hogy olyat kérdezek, amiről már sokszor volt szó, de úgy gondolom, mindig változhatnak a körülmények. Szóval a lényeg: jövő hét közepén megyünk 10-12 napra Sartira két házaspár és egy négy éves kisgyerek. Apartman és szálloda is szóba jöhet szó lehet, csak ár/érték arányban stimmeljen. Reményeim szerint reggel, délelőtt érkezünk. Én arra hajlok, hogy ne foglaljunk előre szállást. Szerintetek felelőtlenség? Vagy találunk a helyszínen. (Az asszonyok aggódnak.) Azaz foglaljunk előre szállást a neten vagy inkább a helyszínen keressünk? Előre is köszi. Esetleg néhány szállástippet szívesen vennék. Még egyikünk sem járt ott. Utólag majd írok egy részletes beszámolót!
Nekem nagyon hasonlít az ittenire.
Egyébként meg van itt a hellaszon is és a www.thasos.hu -n is pár szállásajánlat. Ha a thasos.hu-n megkeresed Ágit, akár mobilon is (00 30 6978 131417), akkor Ő biztosan megmondja a tutit. Ha biztosra akarsz menni, akkor foglaltass vele szállást (ha még van). Kint él egész évben, ha valaki Ő tudja a pillanatnyi helyzetet.
Beszámolót pedig ne ígérgess! Úgy is tudod, hogy nem lesz belőle semmi.
Ezért az ígéretért nem fogsz több segítséget kapni. Mindenki látja, hogy mikor regisztráltál (2012-07-26 22:45:42) és csak 2 hozzászólásod van, 99,9%, hogy csak érdeklődni jöttél.....