#1925592012-07-31 15:46:13 Válasz a #192431. hsz-ra
Én kérek elnézést,hogy mertem hozzászólni a témához és egyébként a gúnyolódás nem szép dolog...Értyük??? Amúgy éltem Görögországban és van tapasztalatom,de nem akarom én senkinek sem megmondani,hogy ki mikor utazzon! Mindenkinek a saját döntése.
#1925652012-07-31 16:54:01 Válasz a #192558. hsz-ra
Szia Tallérka!
Örülök, hogy megvan az úticél Akkor idén is meglesz Görörghon A Kyriakis apartman ha jól emlékszem az Ovelix mellett van a sétáló utcában, tehát abszolut közel mindenhez
#1925672012-07-31 17:15:38 Válasz a #192017. hsz-ra
Ez engem is érdekelne Kittina89! Ha valaki bővebb infot adna a bungalokról, megköszönnénk!
Ágyneműt kapunk egyébként?
Mi 6-án indulunk a Grand Tours-szal! Még valaki?!
Na végre hogy jeleztél hogy itthon vagy Sancho!!!!Vagy csak én nem láttalak?Elolvastam a beszámolód és megnéztem a képeket is.Nagyon szép helyen voltál,jók a képek,szokás szerint jó a beszámolód,tényleg történik veled mindig valami!DE,mégis azt éreztem hogy egy kicsit hidegebb volt ez a beszámolód mint a többi.Félre ne értsél,biztos ezen a helyen is jól érezted magad,csak nekem valahogy Nei porinál és Satinál valahogy közvetlenebb,felszabadultabb volt az egész.Lehet csak azért mert már Sartin is többször voltál és ismered jobban.Nem akarlak ezzel megsérteni,csak nekem ez jött le.Amúgy örülök hogy jól érezted,kipihented magad,hisz most már megint 1 évet várnod kell!!!
#1925852012-07-31 21:51:55 Válasz a #192556. hsz-ra
Szia nagyneagi!
Már becsomagoltam, csak a szendvicseket kell elkészíteni. Örülök, hogy jól sikerült a kalózkodás! ! A kétszemélyes apartmant én kérdeztem, mert olyat is foglaltunk . További szép napokat Nektek és a többi nyaralőnak! Még 3 nap és mi is indulunk.
Szia Tallér!
Mi is a kyriakisba megyünk, 24.én. Az Ovelix mellett van, balkéz felől, szerintem nagyon jó helyen. Májusban volt alkalmam bekukkantani egyik szobába, szerintem nagyon klassz.
#1926182012-08-01 14:16:00 Válasz a #192569. hsz-ra
Szia Tallérka!
Igen itthon vagyok Örülök, hogy tetszik a beszámolóm és a képek Igen egy picit most talán más lett, mert nehéz volt megszokni a szigetet. Az első pár napban nem is éreztem jól magam, később jött csak meg a kedvem igazából. A végére már tényleg nagyon klassz volt, de talán ez az első időszak nem túl jó véleménye tette egy kicsit talán hűvösebbé a beszámolómat. De hidd el ettől függetlenül nagyon klassz volt és bármikor szívesen visszamennék. Lehet, hogy ha Zakynthoson is többször járok majd, ugyanolyan vidám beszámolókat tudok majd írni
Ne is mondd az 1 évet. Már most megesz a fene, hogy milyen soká jön majd el A Kyriakisban én is szerettem volna lenni, de sajna nem én döntöttem így kerültünk a végén a Villa Mariába
Szia sancho!
Látom te is haza tértél, és a beszámolód is nagyon tetszett.Elbírom képzelni hogy milyen dühös lehettél annál az ominózis "kis balesetnél", de az a lényeg hogy nektek nem esett nagyobb bajotok!! Nagyon szép helyeken jártál, és ez a lényeg. Egy nagyon szép emlékkel több van a tarsolyodban. Nekem is szuper volt a nyaralás Korfun és a repülést nagyon nagyon élveztem, és ráadásul két olyan jó barátot szereztem akikre mindig nagy szeretettel fogok gondolni.Nagyon sok időt töltöttünk eggyütt, szinte mindenhova közösen szerveztük a programokat. Korfu is gyönyörű hely, Moraitika ahol voltam nagyon hangulatos, szép rendezett tengerpartja van.Szóval tényleg nagyon jó volt.
Már most tervezgetjük a családdal hogy jövőre mindenképpen újból Sarti lessz az uticél remélem két hét.De sajnos addig még nagyon nagyon sok idő van.Örülök hogy neked is jó volt a nyaralás, és neked is szép tervezgetést.
Üdvözlettel Judit!
#1926692012-08-02 08:35:41 Válasz a #192508. hsz-ra
Kriszta! A Stamatis nagy előnye a csend, nincsenek részegen üvöltöző baromhonfik és baromhonfillák,a tulaj csendes-rendes,és a Holidayben a gírosz most is nagyon finom (az este is azt ettünk,jóóóóó volt!) Ha ideérsz,tapasztalni fogod.Jó utat!
Azért szerencsére nem mindenkinek, van aki most kezd lassan készülődni, hisz még csak aug. eleje van.....és még remek hetek állnak előttünk!
Ezzel teljesen egyet tudok érteniMarcsipán!
Mi is 24- én indulunk és addig még sokat kell dolgozni, pakolni idegesíteni a főnökeimet, a párom főnökeit és mindazokat akik csak irígykednek és beszólnak.
Na de ezvan: én elmegyek te itt maradsz iten veled kismalac
DE A LÉNYAG HOGY NEMSOKÁRA INDULUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!