Szia Csicso itt is! Kezdődik a visszaszámlálás erősen
Jövőre megkellene beszélni,hogy mi görög imádók együtt menjünk le nem? vélemény? Nagyon tuti lenne sztem....
#1928342012-08-03 23:09:39 Válasz a #192830. hsz-ra
Szia Vivien!
Arra értettem hogy ha elismeri a másik fél a vétkességét, felírjátok az elérhetőségeket, a másik autó rendszámát, a kölcsönzőt ahonnan kivették az autót és csináltok fényképeket a helyszínről, akkor elvileg el lehet onnan menni. Én nem mertem elmenni megmondom őszintén, illetve a kölcsönzős is mondta a telefonban hogy ne mozduljak sehova, mert ezzel tudom igazolni, hogy én hol voltam a karambol pillanatában. Én ott maradtam a másik fél elment, de adott egy névjegy kártyát, rajta a telefonszámával, a hotellel ahol lakik, a szoba számával és a kölcsönzője nevével. Ez alapján tudták azonosítani és nem is lett belőle semmi bajom. Ha nem te voltál a hibás akkor sem kell fizetned ha nincs biztosításod. Én sem kötöttem Persze ne én legyek a példa
#1929032012-08-05 11:37:32 Válasz a #192834. hsz-ra
Szia! Olvastam a beszámolódat és nagyon megkönnyebbültem. A lányomnak és barátainak nekem kellett keresnem egy 6-fős apartmant. Mindegy volt hova, lehetett volna akár Bulgária is. Felhívtam egy közeli utazási irodát és nagyon jó áron a Blue Wavest ajánlották Zakynthoson. Azonnal be kellett fizetni az utat, mert 31.-én indulnak. Nagyon örölük, hogy ilyen jó helyet dobott nekem a sors. Azt szeretném kérdezni tőled, hogy kb. mennyi eurót vigyen ki a lányom: 4-en lesznek, bérelnek kocsit is és ha már ilyen olcsón kifogtuk ezt az utat, több eurót tudnak váltani. Főzőcskézni nem akarnak.
Láttad a 4 személyes apartmant? Mennyire zsúfolt vajon? Az öreg teknős ott a kis kikötőben van? Az étterem nevét már felírtuk. Ugye finom náluk a gyros-tál? Jaj! Ne haragudj, de biztos sok kérdésem lesz még. Üdv. Kata
#1929362012-08-05 19:30:54 Válasz a #192904. hsz-ra
Szia Kata!
Nem baj, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek
Nos, mi ketten kocsibérléssel, tankolással, mindennap étteremben evéssel, hajókázással, komp és üdülődíjjal, mindenféle hülyeség vásárlásával költöttünk kb 570 EUR-t. De ebben olyanok is benne vannak, mint 10 EUR-ért fürdőlepedő vásárlás, pólókat vettünk vagy 20 EUR-ért és hasonlók Ja és az ajándékok is több, mint 60 EUR volt Ahhoz képest, hogy engem hogy elrettentettek, hogy milyen drágák a szigetek én kellemesen csalódtam, mert Zakynthos a tapasztalataim szerint olcsó hely. A 4 személyes részt csak képen láttam, de olyan, mint a 3 személyes, csak asszem van egy kis elválasztó benne. De a képeimen ott van a 3 személyes, arról lehet következtetni Egyébként egy nagyon jó kis hely, nagyon jó helyen van, közel van hozzá minden és csendes. Nem tudom melyik az öreg teki, de a kikötőben nem voltak teknősök. Most hogy lerakták a tojásokat elmentek Csak kettővel találkoztunk, az egy nagyon nagy volt, lehet hogy ő az öreg?
Az étterem a Panos és nagyon finom náluk a kaja. Olcsó, kiadós és nem utolsó sorban családias és nagyon kedvesek. Remélem tudtam egy picit segíteni
#1929542012-08-05 21:08:55 Válasz a #192938. hsz-ra
Szia Vivien!
Én mindenkit bíztatok, hogy kössön Én voltam csak olyan bátor hogy nem kötöttem Szerintem nem szúrnának ki veletek. Tapasztalataim szerint mindenki nagyon korrekt.
#1929552012-08-05 21:12:27 Válasz a #192954. hsz-ra
Aha, értem hát nem tudom,hogy kockáztassunk-e, meglátjuk ott mit mondanak,most éppen majd a görög étleket kellene hogy tanulmányozzam mert csak 1-2-őt tudok csak,hogy mi is az
#1929682012-08-06 06:49:10 Válasz a #192955. hsz-ra
Szia Vivien!
Na igen. Sokan csak a gyrost ismerik
Pedig ott van a souvlaki, a mousaka, a gemista, a pastichio, a bifteki és a többiek Nagyon finom a rántott kagyló, és a többi kaja is. A Panosban, mint írtam is, aokminden van, de szerte Zakynthoson meg tudod kóstolni az igazi görög ízeket és még a tzatziki is összehasonlíthatatlan az itthon kapható borzalmakkal. Ja egy kivétel van. A Palmburger nevű hely, ami csalódás volt. Egy unott képű srác borzalmas ízű dolgokat kínál. Fel is tűnt, hogy senki nem ül ott soha, de csak akkor jöttünk rá a miértre, amikor megkaptuk a kaját és ahogy megkaptuk...
A biztosítást biztos felajánlják a kölcsönzősök Azt is elmondják, hogy ha Te vagy a hunyó, azt bizony ki kell fizetni. Mint írtam is, én megbíztam magamban és tulajdonképpen nekem lett igazam, hiszen nem én voltam a hibás, nem tehettem a balesetről. Én tényleg figyelmesen vezetek
#1929692012-08-06 09:14:52 Válasz a #192833. hsz-ra
Szia Vivien!
Nagyon klassz lenne együtt nyaralni jövőre,mi "Görög imádók"!
Laknak és dolgoznak kint magyar barátaim,ők mesélték hogy volt olyan szilveszterük, amikor kimentek a tengerpartra egy elhagyatottabb részen,összeszedték a száraz fadarabokat és abbol raktak egy nagy táburtüzet,sütögettek,iszogattak,beszélgettek ,szóval olyan Görög módon éltek.....Azért ezt is szívesen kipróbálnám!
Tudom hogy már 'lerágott csont', de ugye ki lehet menni érvényes új típusú személyivel????
Mert ha nem muszáj, nem csináltatnák útlevelet... inkább gyrosra és mythosra költenénk azt a pénzt...