#1930752012-08-07 13:08:26 Válasz a #193074. hsz-ra
Köszi a tanácsot!
Mi egyébként is viszünk cipőt, mindig mindenhová. Mert sosem lehet tudni, errefelé, ugye! Ha kocsival megyünk, abban elfér, ha motorral, akkor pedig a lábunkon lesz, úgyis!
Hát akkor váltjuk egymást, pont, mert mi akkor indulunk haza De mi is két hétre megyünk, sőt egy nappal előbb indulunk, hogy ne péntek legyen!
Sziasztok!
Mi pénteken indulunk Kefalóniára, Skalaba.
Nagyon megköszönném,ha valaki tájékoztatna arról,hogy Skala környékén hol tudnék egy pár kagylót,csigát szedni??
#1931402012-08-07 21:17:08 Válasz a #193058. hsz-ra
az utolsó 7-8m az nehézkes odáig sima ügy ott nagyon éles sziklán kell átmászni.Én Poros felől találtam meg, az útnál ahol a szalagkorlát kezdődik, előtte lehet leparkolni majd a beszakadásnál a jobb oldalra kell menni onnan visz le az ösvény,de az már adódik.
#1931572012-08-08 09:38:00 Válasz a #193140. hsz-ra
Így már biztos odatalálunk, köszi!
A Tourkopodaro-t csak felülről fotóztátok, vagy be is mentetek?
Mert, úgy tudom, hogy valami szálloda területén van...
Bár volt már olyan fórumtársunk, aki csak úgy besétált... Végül is Görögországban nem magánterület a tengerpart...
Járt már valaki a Sissia kolostor közelében található Paradissi Beachen?
Azt látom, hogy földút visz le, de vajon mennyire gázos, illetve érdemes-e lemenni erre a partra?
Mi voltunk azok,akik csak ugy besétáltak a szállodába,aztán le a strandjára.De tapodyt képe is már a szálloda kertjéből készült,vagyis már benn voltak szerintem,végig vezet egy sétány,és fakerités-korlát van,hogy biztonságos legyen.Ennél a korlátnál lehet igy fényképezni a Tuorkopodarot...de ha már itt vagytok,hanyag eleganciával le is lehet sétálnia partra...
#1932502012-08-08 20:45:35 Válasz a #193202. hsz-ra
így igaz!
Beparkoltunk a szálloda parkolójába!!!! Átsétáltunk az úton,Majd irány a medence,a személyzet többször ránkköszönt,de nem foglalkoztak velünk.
egy lenti kép