Mi voltunk a Sissia kolostornál lent a parton. Érdekes a levezető út. Keskeny út, apró és nagy kavicsos részek váltják egymást, néhol átfolyással, mert egy patakocska folyik keresztül az úton egészen a partig. Jeep-pel ajánlott lemenni, vagy "négykerékmeghajtású"-val. Idegenvezetőnk mondta, hogy minden évben van akit menteni kell. A helyiek sem kocsival mennek le, hanem gyalog. A part csodaszép.
#1932582012-08-08 21:11:43 Válasz a #193236. hsz-ra
Meglátjuk, hogy nekünk hogy tetszik!
De biztos, nem tudunk majd mindent megnézni, amit tervbe vettünk.
És akkor vissza kell majd térnünk!
De a jövő évi terveim már megvannak, ha igaz!
#1932612012-08-08 21:16:09 Válasz a #193251. hsz-ra
Tapodyt!
Ezek a fotók is nagyon szépek, és egyáltalán nem gond, ha többet mutatsz, nem csak egyet-egyet!
Ez a hely meglesz biztos, csak az kérdéses még hogy gyalog, vagy inkább járművel.
#1932642012-08-08 21:23:27 Válasz a #193255. hsz-ra
Szia Kata!
Köszi a tippet, a Googliban nem látszik, hogy milyen az út, de most már akkor tiszta, hogy ha le is megyünk, az autó nem jön. Vagy motorral megyünk. Az is lehet, hogy gyűjtögetek még néhány ilyesmi helyet, és a motoros napokon - ha lesznek - látogatjuk meg ezeket a partokat, meg a kolostort is Poros felett.
#1932652012-08-08 21:24:58 Válasz a #193261. hsz-ra
Szedegetem össze a képeket ,de nagyon lassan haladok vele,hazaérés óta ellepett a munka ,tegnap ráadásul az autót vizsgáztatták este kaptam vissza.még vonóhorogra is sose volt rajta meg elektromos csati se.de mostmár használhatom azt is (nagyon topon voltak)
Sziasztok!
Holnap indulunk Kefaloniába és azt szeretném kérdezni tőletek,hogy laptop kivitel esetén,ugyanolyan a konnektor ott is,mint itt?Most lehet,hogy jó nagy hülyeséget kérdeztem,de ezt sajna nem tudom és ezen múlik,hogy holnap viszem-e a laptopomat vagy sem.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Egyébként mennyire jó ötlet laptoppal útnak indulni?