#1931012012-08-07 16:43:33 Válasz a #193100. hsz-ra
Bizony, bizony, még most gondold át, hogy mit nem tudsz, mert már sürget az idő!!
4 nap múlva már csobbanhatsz is, meg közben gyönyörködhetsz az Ypsario látványában!
Majd megnézlek a webkamerán!
#1931032012-08-07 16:55:09 Válasz a #193101. hsz-ra
Igyekszem majd kintről is bejelentkezni, bár mikor nyaralok nem nagyon szokott érdekelni a net. De egy bejelentkezésre majd hátha futja.
Ha tudom, hogy mikor járunk arra, majd megirom milyen időpontban leszek az integetős mólónál.
Még gondolkozom azon, hogy van-e olyan, amit még nem tudok...
Akármilyen messze van a pékség, akkor is onnan lesz reggelink.. Imádom a görög péksütiket.
Amúgy meg autóval megyünk, legfeljebb a párom elgurul reggelente..
#1931652012-08-08 10:20:17 Válasz a #193162. hsz-ra
Köszi Dei!
Alig várom már, hogy indulhassunk , de még itt van két nap addig, és én csak pakolok...pakolok...pakolok...
Jövő hétre kicsit kevesebb hőfokot mutat oda az előrejelzés, remélem jó időnk lesz.
De hát ott nem is lehet rossz idő!
(akárhol voltam eddig Görögországban, még sosem fogtunk ki rossz idő, gondolom nem véletlenül, csak egy-két záport:))
Messinia! Szerintem sem kell az időjárás miatt aggódnod. Biztosan minden nagyon jó lesz! Kívánok kellemes, élményekben gazdag nyaralást. Aztán majd beszámolsz. Évek óta tervezzük mi is Thassost, de sajnos az idén sem jön össze! Így nekem marad az élménybeszámolók olvasása. Jó utat!
#1933102012-08-09 12:17:59 Válasz a #193285. hsz-ra
Szia Gudli!
Köszönöm szépen!
Még ma meg holnap is leszek itt a fórumon, fogalmam sincs egyelőre, hogy holnap mikor indulunk, valamikor este úgy hiszem.
Már pakolászok, és agyalok, hogy vajon mit fogok itthon felejteni.
Bejelentkezem majd kintről is, legalább egyszer. A fényképezésre nagyon készülök, hogy majd jó sok legyen belőlük, legyen mit mutogatnom.
#1933422012-08-09 15:45:56 Válasz a #193310. hsz-ra
Messinia!
Ne görcsölj!Thassosra nem kell más csak fürdőruha sok memóriás fényképezőgép, egy kevés pénz benzinre, gyrosra,ott van az Ági, igy tulajdonképpen haza mész, majd meglátod!
Babuci, Zsuzsa, köszi a jókivánságokat Nektek is!
Valahogy igy gondolom a sorrendet én is, fürdőruha,tenger, meleg, benzin, gyros, fényképezőgép. Ha ezek vannak, már baj nem lehet.