Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 5581
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193397 Üzenet linkje2012-08-10 07:17:47  Válasz a #193370. hsz-ra

Szia Vivien!

Én nem hallottam róla, hogy kizárnák a görögöket az Únióból...
Amúgy nem garázdálkodnak. Nagyon kedvesek, mosolygósak és rámenősek icon_smile.gif
Semmi jele nincs, hogy bármi gondjuk lenne. Az ország tele van túristákkal, mindent lehet kapni. Én semmi negatívumot nem tapasztaltam.
Ne aggódj semmi gond nem lesz icon_smile.gif Egy fantasztikus nyaralás lesz csak. Az lesz icon_smile.gif

# 5582
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193398 Üzenet linkje2012-08-10 07:22:44  Válasz a #193377. hsz-ra Előzmény #193377

Szia Vivien!

Az igazság az, hogy az út előtt kajáltunk icon_smile.gif De inkább inni kell majd, mint enni icon_smile.gif Egyébként szerte Zakynthoson rengeteg kajálda van. Semmit nem fogsz kapni icon_smile.gif Mármint vírust icon_smile.gif
De ha gondolod, készíthettek otthon valami étket és azt el lehet vinni, de szerintem nem lesz rá szükség icon_smile.gif

Hallottam az Athosi tűzről icon_sad.gif
Engem mélyen érint, mert régi álmom, hogy egyszer beléphessek a szerzetesi köztársaságba és néhány kolostort meglátogathassak.
Nagyon sokat olvastam róluk és vonz az a misztikum, ami körül lengi az egész Szent hegyet...

# 5583
Feca84
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
34 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193400 Üzenet linkje2012-08-10 08:04:37  Válasz a #193395. hsz-ra Előzmény #193395

Szia Sancho!

Hát igen, a szükség nagy úr! icon_smile.gif
Én borok terén eddig fakanállal operáltam... icon_biggrin.gif
Mondjuk az üvegszilánkot érdemes kiszűrni valamivel, mert komoly gondokat okozhat.
Athost és az ott élőket nagyon sajnálom, remélem minél kevesebb maradandó kárt fognak szenvedni.

Egyébként volt már valaki közületek szeptemberben nyaralni Zantén?
Igazából nem félek az időjárástól, mert ha be is csúszik egy-két nap, ami borúsabb, akkor is jó programokat tudok kitalálni. icon_smile.gif

# 5584
Gubuc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193409 Üzenet linkje2012-08-10 10:36:53  Válasz a #193396. hsz-ra Előzmény #193396

Szia Sanco!

Köszi, hogy ennyit segítesz. Internet ügyben akkor hülyeségeket beszélt az utazási iroda. Nyilván az az igaz, amit te mondtál, hisz te ott voltál. Kár, jó lett volna a net, márcsak a skype miatt is.
Ha nem fárasztalak nagyon akkor eszembe jutott még pár kérdés:
-Érdemes búvárcuccot vinni (szemüveg,pipa), van mit nézelődni a víz alatt, vagy felesleges cipelni?
-Vizicipő fog kelleni? Ha Laganasban nem is, de máshol esetleg?
- A tengerparton gondolom nincs édesvizi zuhany, amivel a sós vizet le lehetne mosni?
Köszi
Gubuc

# 5585
Gubuc
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193411 Üzenet linkje2012-08-10 10:46:36  Válasz a #193365. hsz-ra Előzmény #193365

Szia Valcsi!
Végre sikerült átböngésznem az általad küdött infokat és az élménybeszámolódat, most már csak a képek vannak hátra. Nagyon jó volt ilyen részletesen olvasni, hogy melyik nap mit csináltatok. Úgy láttam magam előtt, mintha én is ott lettem volna. icon_biggrin.gif Én ugyan nem szeretem a tengeri herkentyűket (meg ne kövezzetek, de nekem mindegyiknek egyforma halíze van icon_biggrin.gif ), de esküszöm még azt is megkívántam!
Hogy tudok neked priviben irni? Ti jól vagytok? Voltatok mostanság valami jó helyen?
Puszi
Gubuc

# 5586
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193424 Üzenet linkje2012-08-10 13:47:03  Válasz a #193400. hsz-ra Előzmény #193400

Szia feca!

Szerencsére semmi gond nem lett icon_smile.gif Athost én is nagyon sajnálom, remélem semmi gond nem lesz. Göröghonban sajnos nagyon sokszor vannak tüzek icon_sad.gif
Az időjárással szerintem nem lesz gond, mert máshol is jó idő van még akkor, de Zakynthos elég délen van, még lejjebb, mint Athén. Én voltam kinn Görörghonban a nyár elején is, akkor elég borús volt az idő, de mégsem unatkoztunk icon_smile.gif Mindig tudtunk valamit csinálni és szerintem így lesz Zakynthoson is, bár szerintem vizet csak palackban és a tengernél lehet látni icon_biggrin.gif

# 5587
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193425 Üzenet linkje2012-08-10 13:58:01  Válasz a #193409. hsz-ra Előzmény #193409

Szia Gubuc!

Nagyon szívesen segítek, nyugodtan kérdezgess icon_smile.gif
Az internet ki is van írva a recepción, hogy a Blue Waves tavernában ingyen használható a hotel vendégeinek. Hogy ez mennyire ingyenes, nem tudom, mert mint meséltem is, hiába vittem hozzá eszközt, elő sem vettem icon_smile.gif Mindig volt valami program ami lekötött, így nem kellett a net icon_smile.gif
Búvárcuccot érdemes vinni. Én is vittem. pl. Maratonisinél be lehet menni a barlangokba, de a szikláknál is nagyon szép dolgokat lehet látni. Én fel sem jöttem a víz alól, aminek az lett az eredménye, hogy olyan maori szerű bemélyedések lett az arcomon a búvárszemüveg miatt, csak estére múlt el icon_smile.gif De a part közelében is vannak kis apró halak, amik erőszeretettel csipkedik az ember lábát és kagylók, kis rákocskák stb.
Vizicipő? Hm... Rajtam sehol nem volt. A sünik a sziklás részeken vannak, ott nem nagyon szokott mászkálni az ember, ha meg úsztam akkor nem értem hozzájuk. A víz nem nagyon kavicsos, szerintem nyugodtan lehet mászkálni. Egyedül Maratonisin volt eléggé talpmasszírozós a talaj, de ezt is kibírtuk, senkit nem láttam aki cipőt viselt volna. Viszont sokan voltak a vízben pólóban, vagy sapkában (többek között én is).
A tengerparton van édesvízű zuhany. Az egyik közvetlenül a Blue Waves étterem mellett, a másik a Caretta Caretta étterem mellett, de majd úgy is meglátjátok icon_smile.gif

Ha valami van még ne kímélj, kérdezz nyugodtan icon_smile.gif

# 5588
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193440 Üzenet linkje2012-08-10 15:55:47  Válasz a #193411. hsz-ra Előzmény #193411

Szia Gubuc!

Igen voltunk most június 30-tól 15 napot Kréta nyugati felén, mert a keleti oldalát már láttuk. Nagyon gyönyörű az is.
Privit pedíg úgy tudsz küldeni, hogy alul rákattintasz a "pü" fülecskére.
Bocsi, de rohanok most, mert még melózom és utánna utazom el még ma este.
Puszi!

# 5589
Vivien64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193481 Üzenet linkje2012-08-11 15:37:53  Válasz a #193398. hsz-ra Előzmény #193398

Szia Snacho!

Értem okés, majd útközben valahol kajálunk de ki tudja mit raknak elénk majd?? icon_smile.gif ismervén a Görögöket..
Látod ez engem is vonzott mindig,hogy megnézzek egy kolostort belülről icon_smile.gif
Mikor évekkel ezelőtt a meteoráknál jártunk testközelből láttunk 2 idősebb rabbit, éppen bütykölték a fenti csatornákat nagyon helyesek voltak icon_lol.gif
eltudtak órákat csevegni a csatornák rejtelmeiről...

# 5590
Vivien64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
136 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193482 Üzenet linkje2012-08-11 15:39:37  Válasz a #193397. hsz-ra Előzmény #193397

Köszi a bíztatást Sancho, próbáljuk azzá tenni majd! icon_wink.gif
# 5591
Ildi72
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193488 Üzenet linkje2012-08-11 17:16:56  Válasz a #193400. hsz-ra Előzmény #193400

Szia Feca!
Mi tavaly szeptember közepén mentünk,és nagyon jó idő volt!Mondhatnám,hogy legalább az idő és a tenger ami jó volt.Remélem nem fogtok csalódni,úgy mint mi,és egy két utastársunk.Mi is Agios Sostisban voltunk a Grand Toursal.

# 5592
Szaboeva8
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193493 Üzenet linkje2012-08-11 19:08:33  Válasz a #193124. hsz-ra Előzmény #193124

Szia!
Most jöttünk haza Zakynthosról. Az Unitravellel utaztunk. Minden csodálatos volt, az utazási iroda maximálisan nyújtotta, amit vállalt, Dóra az idegenvezető 100%-osan dolgozott, a programok maximálisan szervezettek, szépek voltak. Nincs nagy drágaság, a görögök változatlanul kedvesek. Nekünk csak a hőség volt egy kicsit sok.
Éva

# 5593
Szaboeva8
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193494 Üzenet linkje2012-08-11 19:17:07  Válasz a #192663. hsz-ra Előzmény #192663

Szia Sancho!
Sajnos hazaérkeztünk Laganasból. Minden úgy volt, ahogy írtad, nem volt meduza, a víz kristálytiszta, kb. 28 fokos volt, megtaláltuk a Panos (Kostas) éttermet is, nagyon klassz volt minden. Kár, hogy véget ért a nyaralás, már mennék is vissza. Sajnos a parti őrség nem engedte kikötni a hajónkat a hullámzás miatt a Navaggió öbölnél, de minden szupi, majd teszek fel képeket is.
Éva

# 5594
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193500 Üzenet linkje2012-08-11 20:07:28  Válasz a #193481. hsz-ra Előzmény #193481

Szia Vivien!

Szerintem a görögökben ebben a témában meg lehet bízni, mert általában finom amit eléd tesznek. icon_smile.gif Legalább is én még csak nagyon ritkán csalódtam a görög étkekben icon_smile.gif A kolstorokban és templomokban én is jártam. A Meteoráknál háromszor is voltam és most nyár elején több szerzetessel is találkoztam icon_smile.gif Még az utcán is voltak icon_smile.gif
A rabbik nem ott vannak te nő icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Ezek ortodox szerzetesek. Kalugyer és még ki tudja hogy hívják őket icon_smile.gif

A bíztatást továbbra is fenn tartom icon_smile.gif Zakynthos nem nagy, nem nagyon tudtok eltévedni, bár nekem sikerült icon_smile.gif Mi előtte bekajáltunk és nem is hiányzott. Útközben a navaggiohoz közel van egy idősebb úr, Minasznak hívják és nála lehet kapni gyümölcsöket, olajat, bort és olyan szezám magos édességet. Meg lehet ismerni a csacsijáról icon_smile.gif A Navaggionál pedig több édesség árus is van. A kis falvakban pedig lehet kajálni ha tényleg nem bírnátok tovább icon_smile.gif

# 5595
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#193501 Üzenet linkje2012-08-11 20:13:12  Válasz a #193494. hsz-ra Előzmény #193494

Szia Éva!

Na ugye megmondtam icon_smile.gif Örülök, hogy jól érezted magad és minden jól sikerült. Tökéletesen megértem az érzést, hogy haza kellett jönnöd és én is a mai napig úgy érzem hogy már mennék is vissza. Majd várom és gondolom a többiek is a képeket icon_smile.gif A Navaggio-hoz mi is csak a felső kilátóhoz mentünk, de legközelebb elmegyünk az öbölbe hajóval. Tekit láttatok? icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 372 373 374 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu