Az Athosz hajókirándulás 25 Euro/fő, gyereknek 12 Euro. Nagyon szép kirándulás, kis hajókázás, szépek a kolostorok a tengerről nézve, ajánlom mindenkinek!
Jövő héten indulunk Sartira autóval. Éredeklődni szeretnék, hogy mennyiért lehet szállást találni apartmanban előzetes foglalás nélkül. Utazott mostanában valaki szintén egyénileg??????
30-35 euró/2 fő/nap áron már lehetséges??????? Előre is köszönöm!!!!!!!
helo mindenki!
Csak azért írok hogy elmondjam véleményemet Sarti-ról. Múlt hét pénteken indultunk egy 54fős busszal, rokonok, barátok... 2kor indultunk bp-ről a pólus centertől. A határon szivattak rendesen, órákat álltunk sorba mire méltóztattak beléptetni vagy kiléptetni. mind1 erre felkellet készülni. Másnap 14:30 körül érkeztünk meg Sartiba. Minden csodásan indult, csak aztán rákellett döbbennünk a valóságra. Mivel már voltunk Sartin van viszonyítási alapunk. Negatív dolgok amiket észrevettünk: koszos szinte minden, a homokból még a gazokat sem képesek kihúzogatni, a kukákból kihullva a szemét stb, a következő: a beachen járőröző fekete business emberek, mindenféle copy árúval, (nem feltétlenül rossz dehát na..0) a köv. rengeteg szerb és makedón volt, nem a legszeretni való népség, összegezve igen nagy csalódás volt számomra. de mindemellett nagyon jól éreztem magam, továbbra is az olcsóság jellemző a görög nyaralásra. például mi 4en mentünk nyaralni vittünk 150 000ftnyi eurót ebből nem tudtunk elkölteni csak kb 100-110ezret ugy hogy szinte minden este vacsoráztunk gyroszoztunk vagy palacsinta + fagyi. lehet ezzel nem egyet érteni de nekem ez a véleményem, és hangsúlyozzom mégegyszer hogy jól éreztem magam és szívesen vissza mennék oda de nem busszal az biztos.
#1935652012-08-12 19:42:45 Válasz a #193549. hsz-ra
Szia!
Ma jöttünk haza Sartiból, de a jövő évi nyaralás előkészítéseként az utóbbi napokban érdeklődtünk szállásügyben: nagyon sok a foglalt szoba, de lehet még találni szállást, azonban inkább 50-60 euróért.
Sziasztok!
Szeretnék információt kérni a Sarti Beach apartmanról (4 fős két hálószobás). Milyen a belső elrendezés, van-e légkondi,milyenek az árak a közelben és mennyire van messze a központtól. 14-en megyünk gyerekek is lesznek velünk, ezért lenne fontos minden info. Ha valaki utazott már a Dis Zeusszal kérem írja meg a tapasztalatait és a kinti irodáról is.
Mindenkinek jó pihenést aki már kint van, és találkozunk 24-én Sartin
#1935852012-08-12 22:08:46 Válasz a #192922. hsz-ra
Szia beuska85!
Sajnos ismét itthon vagyunk. Az Anna apartman egészen közel van a pékbolthoz , csak átmész az úttesten és már ott is vagy. Szemben egy közért található. A barátaink 6-os számú apartmanban voltak. Ez az emeleten volt. Tetszett nekik a szállás.
Nagyon jó nyaralást kívánok!
#1935882012-08-12 22:32:33 Válasz a #193034. hsz-ra
Szia nagyneagi!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk! Elég későn értünk le , mert Nikitinél dugóba kerültünk. Nagyon tetszett a szállás. A nővéremék a pici szobában laktak. Nekik annyira nem tetszett. Nincs arányban az árával.
#1935892012-08-12 22:40:19 Válasz a #193037. hsz-ra
Szia Gabesz 20!
Mi is az Ilias galériás apartmanjaiban voltunk! Nagyon szuper, tágas. Az emeleten találhatók. Szerintem oda nem másznak fel a besurranó tolvajok. Az üvegajtó jól zárható. Nálunk állandóan ment a klíma, mert nagyon meleg volt, még éjszakára sem hűlt le a levegő. A parton minden délben lent hagytuk a napernyőt, széket, törülközőket. Semmi nem tűnt el. Nagyon jó nyaralást kívánok!
Sziasztok! Lehet hogy az én szerencsém de még sose tünt el semmim,pedig különösképpen nem vigyáztam.A fényképezőgépemet egyszer a boltban hagytam,emlékeztek rám visszaadták.Az apartmanból se tűnt el még semmim Lehet hogy szerencse dolga de tényleg soha semmi
Szia Macska55!
Mi most voltunk a Sarti beach Apartmanban, 4 ágyas, 2 hálószobás. Az apartman nagyon kényelmes, tágas, nagy erkély van a 2 hálószobából (tengerre néző) és a konyhából hátra néző. Az erkélyről csodás kilátás nyílik a tengerre. Légkondi van, de csak az egyik szobában (6 euró/nap). Wifi 10 euró/hét, de nagyon gyenge, csak az erkélyen lehet befogni. A tenger az apartmanház előtt van, a központ viszont messze. Mi 7 éjszakára voltunk, de hosszabbítottunk 3 napot (átköltöztünk egy másik, a faluban lévő apartmanba), de onnan is visszajártunk ide strandolni, itt a legjobb a tenger. A Dias idegenvezetői nagyon rendesek, segítőkészek (Zoli, Bence, Kriszta ...).
Csak egy két élmény és tapasztalat igy visszatérve sartiról.
Strandokról, Platinitsi camping behajtás engedélyezve egy útlevél leadása után mindkét oldalát érdemes felkeresni a partnak ,nekünk a bal oldali part tetszett a sziklás part melletti öböl ahonnan már látni lehetett a narancs parti öreg naturista horgászt és napernyőjét.....ja 12 év felett 1,5 eurót kért a camping.
Lacarna camping behajtás szintén igy de 3 eurő per fő,igy ezt kihagytuk!
banana beach gyönyörú és aki letud menni a rosz úton az itt nyugalmat talál még hétvégén is ,amikor mindenfele sokan vannak a strandokon...DE AUTÓVAL NE MENJ LE ...mi alig tudtunk épségben visszajönni mert az út vizátfolyásos gödrös majdnem járhatatlan...ezért is nincsennek sokan .
Narancspart számunkra is csalódás ,tömeg szemét (kaki hegyek) miatt.....aki előszezonba megy annak még biztosan nem ilyen ,egyébként a part csodás .
Karibi beach gyerek paradicsom meleg sekély fehér homokos part ,ha megtalálod elsőre (ami nem is könnyű)akkor reggel korán 10 ig érj oda mert parkolás korlátolt,menj balkéz felé a parton arra egy kicsit jobbra büfés kocsi alatti részt ajánlom ami a part felett áll közvetlen....hétvégén nagyon sokan vannak ne menj akkor.
Majd még folytatom....
Üdv