Szeptemberben voltunk Nidriben a Gatsoulisban, nem igazán emlékszem játszótérre. A közel esõ partrész nem igazán homokos, kb 200-500 m-re kell elmenni, van olyan rész ahol homokos a part is és a víz is. De nem igazán a homokos part a jellemzõ. Persze ettõl nem kell félni, már június 26-tól ismét utazunk, tehát nem azért mert nem volt jó. Ha valakinek van kedve csatlakozni szivesen veszem, mi kocsival utazunk. Jó utat ! üdv. süni
Sztem inkább béreljetek robogót, júniusban még 10 € alatt hozzá leht jutni - már persze ha nem kéritek a telepített idegenvezetõ segítségét, aki tavaly egy kicsit éhes volt...
MIért kell bántani a telepített idegenvezetõt,mikor teljesen segítõkész volt mindenben?! Egy kb.50 fõs társaság meg volt elégedve vele,amikor mi voltunk ott.Ez azért jelent valamit,nem?!
Bocsi, én nem bántom, de tény. Tavaly többeknek szereztem mocit 10 €ért, valaki pont ugyan abban az idõben tõle kért segítséget és neki 14 € volt.
Only for you
De én tényleg nem fogok vele foglalkozni, mindenki úgy veri el a pénzét, annak adja, akinek akarja!
Hehe.
Nekünk egy 50es meg egy 125ös robi 110 volt 5 napra by Kakadu azé ez nem rossz ár.
Hozzáteszem nagyon jól ment mindkettõ, nem amolyan évi 1x szezon elõtt karbantartos hely. Tudom ajánlani.
Akkor talán vegyük úgy, hogy témát kimerítettük.
Kb hasonló okok miatt (is) hagytam ott az Index Fórumot; lehet érte mekövezni, megjegyzéseket tenni, de én csak azoknak vagyok hajlandó segíteni, akirõl úgy érzem, hogy tesz is valamit egy szép és boldog nyaralásért és ugyan akkor nem vagyok hajlandó véka alá rejteni véleményemet sem akkor ha úgy gondolom, hogy valaki visszaél a helyzetével és lehúzza a tapasznyalatlanokat, de akkor sem, ha valakinél a kényelmességet, a minimális rákészülés teljes hiányát érzem.
Sory, de én ilyen vagyok.
Joroszról(de el ne árulj neki!): kiváló idegenforgalmi szakember, hosszú évek óta egy athéni irodában dolgozik francia referensként, de fingja sincs Lefkádáról, esküszöm 20 éve nem csobbant Kathizmán és még mindig azt a lagunát ajánlgatja, ahová a sok szemét és a beszívott olaszok miatt fehér ember nem megy!
Ha a szigetrõl tudni akarsz valamit akkor Szpirosztól érdeklõdj - más kérdés, hogy Õ viszont nem egy számíógép zseni; azért van a gép a sarokban, hogy ne a másik oldalára üljön