#1939682012-08-19 09:03:39 Válasz a #193864. hsz-ra
Van egy kis különbség ))) Gyönyörű képek
Már férjem is beszerzett minden kiegészítőt, uv-polár szűrő, ilyen objektív olyan objektív Én meg maradok a kis kompaktomnál Mire mindent beállítok a nagyon adddigra elúszik meg elmegy minden
#1939712012-08-19 09:52:03 Válasz a #193950. hsz-ra
Tapodyt!
Továbbra is azt tudom, mondani gyönyörűek a képek!
Sajnos az enyémek nem lesznek ilyenek , mert a gépcserét már nem bírja a keret. De azért igyekszem majd ügyeskedni, a meglévővel.
Amúgy milyen távolságok vannak a partok között? Kb. km-ben és utazási időben. Nem ugy gondoltam, hogy a nyugati és a keleti rész között, hanem vegyük csak az egyik oldalt: pl. nyugaton a myrtos, amos, petani, xi. Keleten: sami, poros, ag. efimia. És ha lehet ilyent kérdezni melyik az az 5-6 strand, amelyikre feltétlenül el kell menni?
Mert ugye mi egy hétre megyünk gyerekkel, így sokat nem tudunk mászkálni. Plusz a párom is kijelentette, hogy ő nagy melegben nem fog autokázni, reggel lemegyünk az egyik strandra és estig ott maradunk. Nos ezért kérdeztem, mert akkor kb 5 nap, az 5 strand, a maradék napokban helyben leszünk.
Bocsi, ha kicsit fárasztóak a kérdéseim ))
Tapodyt!
Jaj, egyre szebb képeket teszel fel, fájdul a szívem, hogy mennyi minden ki fog maradni nekünk. Na, de talán egyszer sikerül két hetes szabit is intézni.
#1939952012-08-19 15:58:14 Válasz a #193990. hsz-ra
Mi Vlachata-n voltunk ,az Lassitol 15-6km.
agyerek korától is erősen függ hogy hova érdemes menni.
reggel mindig valami távolabbi helyre indultunk elég korán ,igy lazán bírható,ott esetleg egy-két szomszédos strandra is átmentünk 2-3óra felére megpróbáltunk visszaérni,kis alvás majd valami közelebbi öböl.
#1939982012-08-19 16:27:58 Válasz a #193990. hsz-ra
eszmam
Az Avithos Lassitól közeli célpont ,a repülőtéri Útonkell menni végig Ames-nél jobbra Ai Helis után kis távra van ,Ezt a hármat szerintem egy délelőtt végig lehet úszkálni.esténként Makris gialos,Platis gialos,Tourkopodarot...
A Myrtos,Platia Ammos,kihagyhatatlan-utóbbihoz ha nem akartok sokat tekeregni,eltévedgetni, akkor Lixourin keresztül a déli strandok felé Havriata-n keresztül,majd a Kipoureon mon.irányába majd mellette el,szerintem a leggyorsabb.