Hát nem túl szép látvány a part:-( de biztos lesz jobb is.
Ha tényleg 26 fok van akkor az tényleg nem túl bizalom gerjesztő és elkeserítő...Hogy délen hidegebb van mint itthon. Én Pest megyében lakom és itt jelenleg 36 fok van és a nap nagyon éget.
De viszont ha hinni lehet ennek az oldalnak, http://www.sartikirandulas.hu/sartilive.html , mert mért ne lehetne, szerintem mindig frissítik. Akkor most is 33-34 fok van Sartin. Minden nap meglesem:-)
A jövőhét pénteken indulás, nem akarok hosszúnadrágokat vinni, meg kabátot:-) NYARALNI MEGYEK VAGY MI...)))))
#1939882012-08-19 15:16:47 Válasz a #193986. hsz-ra
Sziasztok!
Drukkolok a most nyaralóknak, hogy mielőbb tisztuljon a tenger és javuljon az idő. Jövő héten indulunk mi is... jó lenne szép emlékekkel hazajönni.
Dimis apartmanról van valakinek információja? Mennyire felszerelt, stb?
#1940492012-08-20 15:20:55 Válasz a #193974. hsz-ra
Hát szomorúan néztem a képeid
Mi 1 hónapja jöttünk meg Sartiról, de az a gyönyörű tenger azóta is a szemem előtt van... hihetetlen.. a Lányom szeptemberben megy vissza, remélem Neki már jobb élményei lesznek. Akik most vannak kint, kitartás, és valóban, a távoli öblök Toroni felé a sziklákon túl szerintem tisztábbak. Bár sokat kell gyalog menni, nekünk megérte.
Sziasztok!
Sartiba a Paris apartmanról tud valaki információt adni. Apollon Travellal megyük szeptember 7-én. Állítólag domboldalon van.
Köszönöm szépen.
Szia Ubul!
Én nem voltam a Paris apartmanban, de az utca végéből (a tengerpart felől) láttam. Nekem úgy tűnt, hogy nem olyan igazán domboldal, inkább csak az utca lejtős egy picit, de egyáltalán nem tűnt veszélyesnek.
Amúgy ismerőseink voltak ott, csak jókat mondtak róla.
Sziasztok! Mi 27-én indultunk sartira, és az Apollon travel számunkra egy hatalmas csalódás volt...
Egy szempontból jó az Apollon Travel, útközben kétszer előztük meg a buszukat, mert a határokon mindig fél órával hamarabb jutottak át, mint mi személyautóval
Hát én már nem is merek nagyon nézni semmit mert egyre rosszabb minden,az időjárás se valami kecsegtető 31 után,hát ezekre a hírekre meg nem is tudom mit mondjak!Férjem mondja ne pánikolj még addigra letisztul!Na de mi van akkor ha utána majd hozza a többit is?
Tök jó itt megosztani az emberekkel a tapasztalatot meg minden, ez tényleg nagyon jó sokat meglehet mindenről tudni.
De most hogy kinek mi tetszett vagy mi nem, szerintem nem kell úgy igazán felvenni...mert lehet hogy neked épp meg az fog tetszeni.
Pl.: én is eddig az Apollon travellel voltam semmi bajom nem volt velük, de ha volt is valami akkor sem emlékszem már rá mert nem is volt akkor ezek szerint jelentősége. Nikcsiinek biztosan olyan élménye volt amitől nem tetszett neki sajnos.
7-vagy 8 évvel ezelőtt én is mentem úgy Olympic Beachre hogy a busz szélvédőjének nekiment egy madár és betört, és a Macedón határnál beszélni kellett az örökkel hogy engedjenek át, mert így nem lehet vezetni (szerencsére nem a vezetői ülésnél volt)..ott is álltunk, ráadásul este, de nem érdekes megpróbáltuk együtt megoldani a dolgot.
Az hogy a határokon várakozni kell? És akkor mi van? Nyilván más buszok is vannak előttünk és ezért. vagy bocs ha nem, de látom sokan írjátok ezt hogy sokat kell várni, na és? utána van egy heted...ha minden igaz.
Azt meg pláne nem szeretem, hogy valaki írja, hogy jaj ezt ne igyál meg az ne egyél mert az neki nem ízlett:-) Honnan tudod hogy neked nem fog?
Senkit nem akarok megbántani, kérlek ne is vegyétek magatokra...csak csatlakozom a beszélgetésekhez. És egy észrevételt írtam le.
Nikcsii, nagy érdeklődéssel várom - és gondolom nem csak én - hogy mi történhetett az utazásod során, hogy annyira katasztrófálisan alakult?
Kérlek osztd meg velünk!
#1941502012-08-21 09:11:02 Válasz a #194144. hsz-ra
Én is kíváncsian várom, mi is lehetett olyan nagyon rossz... tízen éve utazok az Apollonn és a Dias irodával, felváltva, mikor mi az olcsóbb.
Most is Apollonnal voltam Sartin, és nem értem mi a baj... csatlakozom az előttem szólóhoz, ami másnak baj, lehet-Neked nem-!! És az út közben ért vélt vagy valós sérelmeket kipihened a parton... Sarti kárpótol mindenért... legább is szerintem.. Nekem nagyon tetszett.