#1939302012-08-18 13:51:32 Válasz a #193921. hsz-ra
Szia Zsana!
Hát most már tényleg közel az idő, jön már a drukk
Milyen 3 napos leírást kaptatok?-avass be légyszi...
Mi sztem csak 2 napra fogunk bérelni de még képlékeny az ügy
a lányom mondja, majd ott anya kiderül,hogy mit fogunk csinálni, haláli
Ti honnan jöttök? mi Pécsen szállunk fel és onnan Szeged...
De hogyan fogjuk egymást megismerni, bár te már látsz engem itt
Vegyesen írják a kishajókat, én amiket olvasgattam Skinarit jobban szeretik talán, kicsit olcsóbb is és jók a hajók...majd meglátjuk nemsokára
Hali, jó tervezgetést!!!
Tudtok vmit arról, hogy az Askos Parknak milyen a nyitvatartási ideje, vagy hogy van-e szünnapjuk?
Tényleg jellemző bármire is hogy bizonyos napokon zárva tartana?
Vivien, a párom munkatársa volt olyan kedves és aranyos, hogy a tavalyi nyaralásukról összeírt egy 4-5 oldalas összefoglalót. Nem tudom átküldeni, mert kinyomtatva kaptam, de ha gondolod, fénymásolok belőle és a buszon odaadom!!
Mi Békéscsabáról megyünk, szerencsére emberi időben - 8-kor indulunk...
Igen, én is úgy látom hogy jó időnk lesz!!!
Ja és helyesbíteném az utolsó mondatodat: már csak 3-at kell aludnunk!!!
Hidalgo, köszi a választ a hajókázással kapcsolatban, fel sem merült bennem hogy ezt úgy is meg lehet közelíteni hogy minél messzebbről indulunk annál többet látunk... és tényleg...
Relisa, nagyon szépek a képeid!! Azt szeretném kérdezni, hogy az utolsó képet hol csináltátok, a Bohali várból??
A héten indulóknak jó készülődést és jó aklimatizálódást a kinti 35 fokra!!!!
úgy tudom az állatpark Askosban csak rossz idő, tehát eső esetén van zárva. Ha jók az infóim, 7 euró körül van a belépő és adnak hozzá egy fél literes vizet is.
Még 4 nap
Köszi recii a választ!
gergogergo: igen, erre a hajókirándulásra gondoltam. (https://www.potamitisbros.gr/en_boat.trips.php)
Szerintem mi ezt játszuk meg, remélem ki fog kötni az öbölbe.
Már csak 3 éjszaka és indulás!!
#1941792012-08-21 13:06:28 Válasz a #194147. hsz-ra
Szia Zsana!
Persze nagyon köszönöm ha rám gondolsz
Nekem is van GPS-es összefoglalóm de nem az én érdemem
hanem itt kaptam a csicsotól neked van ilyen?-mert akkor azt meg
én másolok neked, nagyon jó, rövid, tömör, lényegre-törő....
Csak lehessen jó árban kocsit bérelni, nem lenne rossz ha lenne
egy pár akivel tudnánk társulni, de majd kiderül
Jó a helyesbítés igen, tetszik
Kívánok én is mindenkinek nagyon jó készülődést az indulásra!
Az Augusztusi utolsó csapat lassan elindul
#1942092012-08-21 15:44:53 Válasz a #194179. hsz-ra
Szia,
Ja-ja, azt a GPS-es leírást én is elmentettem, habár max a telón tudjuk megnézni, az meg kicsit drága lenne szerintem, de azért majd kinyomtatom, jó hogy mondod!!
Képzeld, a párom vett a Müllerbe 1300-ért víz alatti fényképezőgépet, amivel 27 képet lehet csinálni. Még soha nem próbálkoztunk ilyennel, de hátha sikerül valami szépet összehozni!!
úgy tudom az állatpark Askosban csak rossz idő, tehát eső esetén van zárva. Ha jók az infóim, 7 euró körül van a belépő és adnak hozzá egy fél literes vizet is.
Még 4 nap
#1942322012-08-21 18:51:04 Válasz a #194147. hsz-ra
Szia Zsana!
Igen az a kép Bochaliból készült, de sajnos nem a várból.. pont hétfőn mentünk és a hétfői napon egész nap ZÁRVA van! Ugyhogy hétfőn senki ne menjen oda...
Amúgy elég nehéz megtalálni az odafele vezető utat.. egy nagyon pici tábla jelzni, mikor kell lefordulni, mi kb. 5ször mentünk el előtte, mire megtaláltuk...