Június 28.-án indulnánk nyaralni Rodoszra a Blue Horizon hotelba Ialyssosba. Van valakinek tapasztalata a szállodáról és a városról? Minden infó érdekelne a hotelrőll (szállás, kaják stb) A szél az nagyon "zavaró"? Illetve kérdezném még hogy általában milyen időjárás van ott akkoriban hány fokos a tenger? Lassan mlyülő ott a tenger, kavicsos, homokos vagy sziklás?Köszi előre is válaszokat. Üdv:
Huhh, ez a fórum most nagyon be van halva...tavaly ilyenkor nagy pörgés volt itt. Sajnálom, mert Rodosz csodálatos - igaz menni kell a szép helyek után.
Valaki kérdezte a Christina stúdiókat Stegnában. Mi nem ott laktunk, hanem Falirakin, de motorral lementünk Stegnába. A főútról jócskán kell kanyarogni, mire leér az ember. Tehát én inkább olyanoknak ajánlanám, akiknek nincs állandóan mehetnékjük, hanem pihizni akarnak. Arra viszont tökéletes. Közel van a parthoz (csak kívülről láttam!), a strand szép, széles, homokos, kevesen vannak és nyugodt. Nekem mondjuk túl nyugodt lenne, de mi állandóan megyünk - aki szintén ilyen, annak nem ajánlom amiatt, hogy nehezen megközelíthető...
#1916262012-07-20 09:48:10 Válasz a #191610. hsz-ra
haat, nem ertek egyet.. vagy legalabbis nem mindenben. stegna a fouttol max. 5 perc. kanyarog persze, vegul is gorogorszagban vagyunk. de egyaltalan nem erzem azt, h kicsit is elzart lenne. viszont igaz, h aki faliraki-szeru nyuzsit keresi annak nem valo stegna. itt helyi kis, hazias ettermek(olyan 20 kb.), par szuper market, pekseg es nyugalom es gorog-feeling van, koktelbarok, es egyebek nincsenek.
de a sziget felfedezesere tokeletesnek bizonyult. rodoszvaros 40 perc, lindos annyi se es a deli es nyugati reszek is jol elerhetoek (foleg, h malonas es apollonia kozott uj ut epult).
Sziasztok! Falirakiba készülünk 6 évs kisfiunkkal 1 hétre a Hotel Olympos - ba. Járt már benne valaki? Minden érdekelne.
Szeretnék bérelni egy kisebb motorcsónakot kirándulához. Lehetséges ez Falirakiban?
Írjatok ha tudtok, segítsetek.
#1944272012-08-23 15:58:30 Válasz a #194411. hsz-ra
Szia Zoli!
Klasszak a képek, jó volt őket és az ismerős helyeket végignézni! Látom Nektek is a kedvencetek lett a rodoszi óváros
Köszönöm az értékelést is!
Üdv