Szia Rebeka,
Szerintem fizessétek be az egészet,mert ha õk meggondolnák is magukat,a pénzt visszakapják,max a foglalási díjat veszítik.De nektek legalább meglenne.
Szia Rebeka!
Jó lenne ha találkoznánk kinnt Nei Porin
A Fotini ház arra az idõszakra megtelt.
Bea! Írtál a tulajokról,a kedves Görög házaspárról Õk milyen nyelven beszélnek???
Köszi
Katus
Sürgetem én õket! Hétvége a választóvíz. Ha nem is jönnek mi megyünk mindenképp. Mi is úgy gondoltuk, hogy kifizetjük az egészet, mi is látjuk, hogy nagyon jók az árak. Csak az a bibi, hogy pesten van csak irodájuk, de tavaly is ott foglaltunk. Bár azt inkább feledném.....
Sajnos csak görögül! De van két fiuk, akik szintén ott laknak (legalábbis tavaly még igen) és õk valamenyit beszélnek angolul. Nagyon jól el lehet mutogatni a tulajéknak is, hogy mi a probléma, de ha végképp megáll a tudomány, jön a segítség....
Bea!
Indiszkrét kérdés (?): a Nei Pori képekben album utolsó képén téged láthatunk? Már csak azért, hogy ha hétfõn kapunk még szállást tudjam kit keressek!
Hát ha hétfõn lesz szállás még 7 fõre, adott idõben, mindenképpen találkozunk. Megszületett a döntés, csak Katus infoja aggaszt egy kicsit, bár az irodában még azt mondták a múltkor van hely. Barátaink hitetlenkedve fogadták a hírt, hogy nem tuti a dolog. Én aggódom rendesen.
Nagyon remélem, hogy sikerül jönnötök!! Most, hogy az Andreu ház már nincs a palettán, én merem ajánlani bármelyik apartmant, ami a Zeushoz tartozik kint. Hacsak nincsenek vkinek fõúri igényei, csalódni nem fog. Aki viszont nem elõször ját Görögországban, az tudja mire számíthat nagyjából!
Szorítok, hogy legyen vhol hely nektek!! Aztán azonnal beszámolni ám, hogy hogy alakult!!
Kicsit elszámoltam magam, 9-en megyünk. Nincsennek különösebb igényeink, az átlag görög apartman nekünk bõven elég. Eddigi útjainkon nagyjából hasonló szállást kaptunk, sokat mi még nem problémáztunk. Meg aztán tavaly szerencsénk is volt, ami más szobákban gond volt nálunk nem igazán jelentkezett. Barátaink hasonló igényüek, tudjuk ha igazán minõséget akarunk azt fizessük meg. Ilyet is bevállalunk idõnként, de nyaraláskor nem ez a szempont. Ilyenkor nem is szeretjük a szállodákat, az apartmanok sok mindenben szabadságot adnak. Tudom apartmanban is van jobb és mégjobb, látom a neten, de az árakat is. A különbséget inkább másra költöm.
Például mécsesre!??
Persze tudom, az emberek 90%-a nincs túlzott elvárásokkal, és nagyon reálisan látja a helyzetet. Volt olyan család, akik 5-en jöttek, mert elméletileg 4+1 ágyas volt a szoba, de csak kint derült ki, hogy mégsem, így az egyiküknek a földön kellett aludnia 2 hétig. Azt mondták, ha hazaérnek, ezt majd elrendezik az irodával, de a nyaralásukat nem ronthatja el semmi!! Annyit nevettek egész héten!! De azért az ilyen is ritka!!
Mécsesek!! Na igen! Ha nem tudja az ember visszafogni magát, akár mégegy nyaralás ára kijönne belõlük... Pedig nagyon nehéz...
Nocsak! Még egy mécses rajongó?! Már nagyon-nagyon bánnám, ha nem jönne ott össze a szállás, sok plussz pontot nyertél már nálam, jó lenne személyesen is megismerkedni.
Azért az 5 ágyat mégis csak tisztázzuk elõre az irodával, 5 lánygyermek közzül hogy is húznánk sorsot?
Bea, Katus!
Jun. 24-én találkozunk!!!!!
Sikerült szállást találni, bár a neten lévõ helyeken nem volt csak studió, így a Hermes apartmanban. Küldött az iroda róla képet, semmi extra, de nem tünik rossznak. Van róla infód Bea?
Van erkélyrõl kép ahonnan látszik a tenger, de nyílván nem minden apartmanból. Hát bízunk a szerencsében. Nagyon örülök a dolognak, többek között azért, mert barátaink sok-sok éve voltak kinn és már nagyon vágytak vissza. Bízom benne semmi nem fogja elvenni a kedvüket.