Nem volt zavaros. Csak annyi nem láttam le az aljára. De lehet beljebb már kristálytiszta volt nem tudom. Vagy másik héten tiszta. A hínárosodás se volt gond mert nem mindennap volt hínáros. De ha igen akkor a parttól olyan 4-5 méterre befelé egy sávot képezett. kb 1-2 méter szélességbe. HA azon átusztunk már nem találkoztunk a hínáral. A meder fokozatosan mélyült elég jól be lehetett sétálni a teljes elbukásig....
#1938522012-08-16 19:09:05 Válasz a #193717. hsz-ra
Szia ! 31.-én indulok sokadjára az idő tapasztalatom szerint ilyenkor is tökéletes nappal 30-33 fok között éjjel 20-26 fok között. Szúnyogok ellen érdemes készülni legalább is a mi vérünket szeretik. A ilyenkor már egész nap lehet strandolni és szépen barnulni is.
Szia Miskolciutas!
Semmi különös nem érezhető. Talán az esti sétához elillik egy vékonyka kardigán. A nappalok ugyan olyan melegek. Ott is egy ici-picit rövidülnek a nappalok. Mi voltunk már szeptemberben és tökéletes volt.
ja meg tudja valaki h Olympic Beachen lehet-e búvárkodni vagy hol lehet a legközelebb? köszi
Lehet.
DE, a part közelében, homokos tengerfenéken sokmindent nem találsz, főleg miután a főszezonban előtted ott nyaraló szerb, macedón csapatok már letaroltak mindent (persze kagylóhéj, meg ilyesmi még akadhat.)
Ha komolyabban űzöd a sportot, akkor a nyílt tengeren viszont bármit találhatsz.
A szeptemberi hónapban időjárás tekintetében mekkora a különbség a 7.-e és a 14.-e között????még sose voltam szeptemberben...
Nem véletlen az árban a kategória ugrás. Ilyentájt, ha eléri a vidéket egy hidegfront, akkor pár napig akár pulóvert is viselhetsz.
(Augusztusban 40 fokról hűl a levegő 32-re, szeptember közepén a 32 csökkenhet 23-ra). Persze ettől még zömében nagyon jó az idő, de számíts rá, hogy esetleg pár napig hűvösebb lesz. Mi már jártunk úgy szeptember 6-7 körül, hogy 3 napig nem volt 23-24 foknál melegebb, és melegítőben sétálgattunk a faluban. Persze pár nap múlva aztán megint meleg lett és délután 30 fok volt, de a tenger bizony lehűlt a pár napos rossz időtől (27 fokról 24-re).