Este szélvihar támadt, akkora széllökések lettek pillanatok alatt, hogy a száradni kiakasztott törölközőket a másik utcából kellett visszaszerezni
Mindenki pánikszerűen húzta fel a napellenzőket, az apartmantulajok hangosan biztattak is mindenkit erre. Minket séta közben ért a szél, komolyan mondom, hogy a lábam szárát a homokszemcsék úgy csapkodták, mintha tűvel szurkálták volna a bőrömet.
OFF
Kunyizás következik
A saját apartmanunk (Haus Maria) WiFi hálózata állandóan túlterhelt, kínkeservesen lehet csak este hálózatot találni. Az alábbi apartmanok wifi hálózata kiválóan vehető a teraszon, ha ezek kódját (jelszó, hálózati kulcs) valaki megküldené nekem priviben, akkor én is megadom neki a Haus Maria kódját.
House Katerina
House Anna
House Zogia
Ostraco Hotel
House Elena
House Spanos
Vamvini Hotel.
Lehetne egy kis adatbázist csinálni a Sartin elérhető wifi hálózatók jelszavaiból, ez mindenkinek hasznos lehetne
#1947182012-08-27 23:03:50 Válasz a #194658. hsz-ra
Sziasztok!
Mi itt nyaralunk épp Vourvourouban, és a Karidi beach-ről még annyit, hogy tegnap tényleg rettentő volt a víz, két-három nappal korábban pedig semmi fekete szmötyi nem jött. Ki érti ezt? Biztos az áramlatok, de azért nagyon fura. Amúgy Karidi mellett jobbra és balra is van öböl, mindkettőt tudom ajánlani, gyönyörűek.
Az első strand, amiről tettél fel képet (nem tudtam, hogy ez a neve): ma itt voltunk, és ez is szuper. Kb. hat kiló kavicsot gyűjtöttünk, gyönyörű szépek vannak. Csak az első másfél méter kavicsos, utána finom homok van. Kicsit tovább sétálva a parton, vannak kisebb öblök, ahol délután már árnyékos a part.
Elnézést az off-ért. Hogy a topik témájához is kapcsolódjak, szombaton voltunk Sartiban strandolni, szerintem valahol a beach részen (16 éve voltam itt utoljára, akkor szerintem ez a szakasz még nem volt kiépülve), és nagyon jó volt a víz, a gyerekek imádták, felásták a fél partszakaszt.
Idén harmadszorra megyünk Sartira! Szeptember 7-én indulunk...még nem voltunk ilyen "kései" időpontban,ezért szeretnék tőletek egy kis infót kapni Ilyenkor is ugyanolyan élet van ott mint mondjuk júli-aug-ban?! Az idő remélem még kedvezni fog nekünk is! Esetleg jön még valaki ebben az időpontban?!
#1947452012-08-28 10:35:42 Válasz a #194739. hsz-ra
Szia Kiriakis!
Mi szept.6.án indulunk Saqrtiba,többször voltunk már görögben.A szeptemberi görögországban nekünk pont az tetszik hogy nincs nyüzsi,az idöjárás pedig tökéletes 28-30 fok.
#1947512012-08-28 12:12:46 Válasz a #194720. hsz-ra
Tóthnéni! A Stamatisban van wifi,és tökéletesen működik. Az ajtót ne csapkodjátok,mert azt nem szeretik a háziak,viszont kedvesek,és nagyon csöndes hely,ritkán fordul ott elő hajnalig részegen dajdajozó baltaarcú apu,és szőkítettagyú anyu,és a főút forgalma sem zavaró.
Sziasztok!
Bár nem szép dolog a dohányzás, de esetleg van arról valakinek infója, hogy dohányt és hozz cigaretta-hüvelyt lehet kapni Sartin?
Előre is köszönöm válaszotokat!
#1947672012-08-28 15:12:58 Válasz a #194671. hsz-ra
Szia!
Azt hiszem, Te félreértettél valamit, amikor azt hallottad, hogy a Balaton vize nem tiszta. Az igaz, hogy sokkal alacsonyabb a vízszintje, mint máskor, de a víz minősége, még így is kifogástalan, ezt a laboratóriumi vizsgálatok is igazolják. Én is nagyon szeretem Sartit, szeptember 14-én megyünk hatodszorra, de azért a Balaton sem rossz. 3 hónapja vagyok Siófokon, és nem mondanám, hogy túlzottan panaszkodnának a vendégek, azokról a dolgokról, amit Te a Balatonnal kapcsolatos negatív dolgokról leírtál.
Voltán idén már a Balatonon egyáltalán?
dorczy!
Azt nem tudom, hogy donyányt és hozzá hüvelyt lehet-e kapni Sartnin, de javaslom, hogy vedd meg a nyaralaláss idejére szükséges cigi mennyiséget Szerbiában. Sokkal jobban jársz!