Olympic Beach
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 796
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Györesz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194825 Üzenet linkje2012-08-29 16:01:02 

Jó idő lesz szept. másik felében is legalábbis annak kell lennie, mert akkor megyünk mi is icon_biggrin.gif amugy nem tudja valaki, h az Apollon-os buszokra mennyi böröndöt lehet vinni? icon_smile.gif köszi előe is.
# 797
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194835 Üzenet linkje2012-08-29 18:02:26 

Én már soszor utaztam az Apollónnal, de fogalmam sincs, hogy mennyi bőröndöt lehet vinni. Egy biztos, hogy még soha nem hallottam, hogy bárkivel problémáztak volna a sofőrök a csomagok mennyisége miatt. Szerintem fejenként egy-egy közepes méretű bőrönd elég v. egy nagyobb 2 személyre.
Kettőnk holmija mindig belefér egy nagyobb bőröndbe. Mellette viszünk egy táskát, amelyet felviszünk a buszra. Ebben vannak az éjszakára szükséges holmik (polárpléd, kispárna, hosszúnadrág és hosszú újjú felső). Ezen kivül egy kisebb hátizsák, amelyben az úravaló (ásványviz, szendvicsek, alma) van. A hátizsák később jól jöhet kirándulások alkalmával. Plusz van egy hűtőtáskánk. Ez összesen 4 db csomag. Ja és a napernyő.

# 798
Györesz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194891 Üzenet linkje2012-08-30 14:21:38 

áááá egy közepes bőrőnd nekem nem lesz elég. én egy 3-4 napos hosszúhétvégére indulok egy hatalmas börönddel és egy sporttáskával icon_biggrin.gif uhh tényleg pléd azt majdnem elfelejtettem. de nem lesz meleg?
# 799
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194894 Üzenet linkje2012-08-30 15:11:32 

Györesz! Meglátod, hogy jól jön éjszaka egy takaró. A légkondi miatt kell! Egy vékony polár plédet javaslok. Az könnyű és kis helyen elfér.
# 800
Astotti10
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#194986 Üzenet linkje2012-09-01 20:32:19 

Valaki fizetet már kint bankártyával? Az érdekelne hogy milyet fogadnak ell és hogy van e tranzakciós dija a kinti használatának?
# 801
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196308 Üzenet linkje2012-11-09 09:28:40 

Sziasztok!
Tudom, hogy még hol van a jövő év, de már a Holidaylines oldalán meghirdették, hogy 2013-ban idei év összege alapján lehet menni:)))
Döntöttünk a jövő évi cél Olympic Beach icon_biggrin.gif Június közepére gondoltunk. Kérdésem milyen idő van kb. júniusban és olvastam, hogy hínáros néhol a part? Köszi

# 802
Judith77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
351 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196314 Üzenet linkje2012-11-09 15:38:23 

Tavaly voltunk június 11-től, hát nekem már túl meleg volt. Egyik nap csalánkiütéses lettem a naptól, pedig eddig sem bujkáltam előle. A víz is kellően meleg szerintem. Idén mondták útitársaink, hogy június 5-től voltak kint de már akkor is extra hőség volt. Eső meg bármikor eshet. Eddig 1x voltam főszezonban Balcsin júl. végén horribilis pénzért 20 fok volt és eső hegyek. Én is néztem a Holidaylines-t Olympic beachen tágasak az apartmanjaik ha jól néztam. Paraliai apartmanjuk mellett laktunk a Renában idén. Ugyanott van a grandtours Villa Aegonja is.
# 803
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196316 Üzenet linkje2012-11-09 20:36:58 

Ildima én az idén olympic beachbe voltam 1 hetet majd 1 hetet Nei Porin. Olympic Beachbe július24-31. A part hínáros volt egy csíkba ahova a hullám kisodorta. Délelőtt a tenger is egy sávba de délutánonként ennek már nyoma se szokott lenni. A tenger gyönyörű kék de zavaros. A településről Nei Porihoz képest olcsó mind az élelmiszer mind az éttermek. Példát írok 1 gomboc fagyi 1 euro Paralián is. Nei Porin 1,20-1.30. Nei Porti panorámája és a tengerpart a tengerrel ktristálytiszta. Én másik utazási iroodával voltam Olympic beachon az egész hetet végig fakultatívoztam és a másik település áraihoz képest 130 eurot sporoltam. Paralia 3 km-re van Olympictol. Katerini 7 km. Mindkét településre megy busz. Lidle is van Paralián.A két település között tengerparti sétány. Én az idén is lehet Paralia mellett döntök.
# 804
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196318 Üzenet linkje2012-11-10 07:34:14 

Szia ildima!Mi minden évben Olympic beach-en vagyunk minimum 1 hétig,ez már olyan mint aki haza jár.Nekem nincs gondom a hínárral ,persze idén is találkoztunk vele,de kevés volt.Viszont mikor átmentünk Paráliára barátokhoz ott töltöttünk 1 napot a parton,szinte zöld volt a tenger ,de mondták,hogy eddig ez nem volt!Amúgy ha egyénileg mentek van pár címem,az apartmanok közel vannak a parthoz,az egyik a főutca végén van!
# 805
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196320 Üzenet linkje2012-11-10 08:51:51 

Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat. Lefoglaltuk a junius 1o-19-ig turnust még idei áron. Sőt mivel tavaly már velük voltunk, igy törzsutasként még 5 % árengedményt is kaptunk:) Az hogy hínáros a tenger nem zavar, mert idén nyáron Bulgáriában is az Aranyhomokon végig ilyen volt a part. Ugy látszik nagyon elszaporodtak a melegtől. Elmegyünk mi is 1-2 fakultatívra és a többi napot pihenjük, sétálunk. Tényleg jó hogy vannak buszjáratok és el lehet jutni más partokra is icon_biggrin.gif Kérdezném még, hogy milyen fakultatívokon voltatok? Olvasom, hogy olcsóbb a befizetés ha OB-en fizetünk. Megpróbáljuk icon_smile.gif Esténként van-e helyben "élet"! Tavernák, boltok stb.?

# 806
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196329 Üzenet linkje2012-11-10 21:13:04 

Ildima én az Appolon traveltól voltam és Paralian a temlommal majdnem szembe van egy utca 3-4-ik épület Lemonas travel onnan voltam a kirándulásokon. Egy nagyon szuper idegen vezetővel icon_smile.gif Voltam Thesszaloniki, Skiathos, Meteora, Athén, Katerini piac, Olimposz. Mi érdekel?
# 807
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196331 Üzenet linkje2012-11-11 08:38:04 

Szia ildima!Meg kerestem pár utazási iroda ajánlatát fakultatív programra.Parálián nagyon sok kínálat van,de az árak eltérőek!olympos travel:Meteora:17,Skiatos:26,Thessaloniki:12,Olympos:12,Athens:35,Waterland:23,Athos:29 Euró. Discount Travel:Meteora:15,Skiatos:25,Olympos:10,Thessaloniki:10,Waterland:25 Euro.Kalózhajó kirándulás magyar származású tulajdonossokkal:18 euró.Olympich beach-en a főúton van a Míta traval ha jól emlékszek ők is elég jó árakban dolgoznak.Ha parálián foglalsz programot akkor is elmennek értetek O.B-re.
# 808
Ildima
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196332 Üzenet linkje2012-11-11 09:17:13 

Sziasztok!
Bennünket főleg Athén érdekelne és a Kalózhajó! A Katherini piacot pedig biztosan nem hagynánk ki icon_biggrin.gif Annyit hallottunk, hogy Athénba már hajnali 1-2 órakor indulnak és csak pár órát töltenek ott! Igy érdemes lenne elmenni? Szeretünk a tengeren hajózni és ugrálni kis öblökben icon_biggrin.gif Gondolom a kalózhajó is ilyen! Főleg , hogy magyarok! Gyűjtögetjük az infókat icon_biggrin.gif

# 809
Unic
Aktív fórumos
Aktív fórumos
462 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196344 Üzenet linkje2012-11-11 23:01:02 

Én azért nem lehettem a Kalozhajón mert az vasárnap volt amikor Athénba voltam. Az Athén 45 Euro +12 euro a belépő /Akropolisz és még 5 muzeumba/ de én csak az akropoliszt használtam ki. A program: A busz éjfélkor indult. Reggel fél 6 kor voltunk Athénba. Megáltunk a kikötőbe megnézni a befutó utasszállító hajókat. Majd rövid buszozás után megnéztük kívülről a márványstadiont. Majd Az akropoliszt ezután lesétáltunk a főtérre a séta közbe megnéztünk pár romot, könyvtár stb. És elérkeztünk a főtérre ahol megtekintettük a díszörséget. Ez 11 órakor volt.Innentől kezdve 13 óráig szabad program. Én augusztus legelején voltam. Athénba 40 fok volt. Bár érezni nem lehetett a szél miatt.Megnéztem a sétálóutcát beültem a Mcdonaldsba és ki se szálltam onnan 13 óráig.Ezután a buszból folytatódott a városnézés amíg el nem hagytuk Athént. Este 20.30-kor szálltam ki a buszból Olympic Beachen. Én két hétre mentem Görögbe és azzal a célal,hogy eljussak mindenképp Athénba. Nem bántam meg de ha jövőre megyek akkor ezt már kihagyom mert voltam ott.
# 810
Buda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
118 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#196346 Üzenet linkje2012-11-12 10:00:59 

4 kalózhajó van és mind a 4 minden reggel elindul!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 53 54 55 ... 82 83 84   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu