Azt hiszem, hogy a fórumozók közül te gyűjtötted idén a legtöbb infót a szigettel kapcsolatban! Jó utat és csodaszép nyaralást kívánok neked! Alakuljon minden úgy, ahogyan szeretnéd! Készíts jó sok fotót! Várom majd a beszámolódat is!
#1948162012-08-29 13:25:51 Válasz a #194801. hsz-ra
Kedves Tapodyt!
Kösz a jó tanácsokat! Nekünk egy mezei Fuji S2100 - unk van ritkán használjuk automata üzemmódban, az említett beállításokat alkalmazzuk, helytől, időtől függően. Tavaly sikerült Zakynthoson sok szép képet csinálnunk, majd válogatok párat mutatóba, felteszem a Kefalóniai képekkel együtt, ha hazaértünk!
Rengeteg hasznos információt és látnivalót sikerült összeszednem a hozzászólásaitok alapján. Köszönet ezért Mindenkinek!
Párommal szeptember 7-én indulunk Skalába, már nagyon várjuk. Egy napig a környéket fedezzük fel, utána 4 napig kocsival járjuk majd a szigetet, és marad még egy nap hajókázásra is
Esetleg a mostanában visszatértek tudnak adni nekem infót kinti üzemanyagárat illetően? Valamint, hogy üres vagy teli tankkal adják oda a kocsit? Köszönöm!
#1948332012-08-29 17:56:31 Válasz a #194814. hsz-ra
Szia Maartita!
Igen, azt hiszem, hogy tényleg sok infót gyűjtöttem, de volt rá időm bőven Most már itt az ideje, hasznosítanom a megszerzett tudást.
Képek lesznek, de csak amatőr fotók. Beszámoló is lesz, egy rövid amikor megjövünk mindenképp. A hosszabb, meg majd... de nem a gyorsaságomról vagyok híres. És köszönöm a jókívánságaidat!
#1948492012-08-29 20:00:22 Válasz a #194837. hsz-ra
Kedves Melus!
Problémamentes utat, kellemes időt, sok pihenést és még több élményt kívánok! Szurkolok, hogy minél több mindent lássál-próbálj ki!
És persze sasollak benneteket, hátha összefutunk
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, remélem minden jól alakul majd, és végre meglátom én is ezt a meseszép szigetet.
Medi, majd én sasolok, hátha...
Tapodyt, a memóriakártya nem akar velem lenni, mert a tegnap vásárolt 8 gigás nem működik a gépemben. Azt mondják, lehet, hogy nem ismeri fel. Így még vissza kell vinnem. Remélem, kicserélik.
Mondjuk, ha ez gyakori, akkor mondhatták volna, nem mindenkinek van új gépe.
Ha elfogadsz tőlem egy tanácsot memóriakártya ügyben, akkor inkább két kisebb kapacitású (2x4GB) kártyát vegyél, mint egyben a 8 gigás, mert könnyen lehet, hogy nem bírja a géped kezelni! Meg azért is jobb a több kártya, mert ha netán véletlenül valami gond van a kártyával (pl. adatvesztés) nagyon nem mindegy, hogy hány darab képet kell vissza varázsolni és milyen borsos áron! Főleg, hogy ti két hétre mentek meggondolandó!
Én beszámoztam a kártyáimat és inkább cserélgetem, minthogy valami baj legyen az összessel.
Reméljük nem történik semmi baj a kártyával, de mindenképpen cseréltesd ki! A másik pedig, hogy mielőtt használod formázd meg! Általában a fényképezőgépben meg lehet csinálni!
Sziasztok!
Hétfőn jöttünk haza Kefalonia-Zakyntos nyaralásunkról. Kefalonián ettünk egy tradicionális ételt, amit szeretnék itthon is elkészíteni, de sajnos a nevét nem tudom, így persze a receptet sem. Volt benne zöldség, szalonna, rajta tészta, és az egész tetején mintha omlett lett volna. Plusz sajt volt ráolvasztva. Aki tudna receptet kérem írja meg.
Köszi