#1948402012-08-29 19:15:50 Válasz a #194771. hsz-ra
Nem kell hosszú ujjú, sem zárt cipő. Ha busszal megy akkor esetleg a buszra valami, bár nekünk nem kellett. nappal biztos volt 40 fok, este pedig kellemes.
Ó jaj... Én miért nem láthattam ilyen közelről tekiket? Erre vártam hogy tekit láthassak, akár csak a nagyokat is, de csak a vízben láthattam.
A képek mindenesetre fantasztikusak Köszönöm
Akik pénteken indulnak, nem aggódnak amiatt, hogy esős lesz az idő??? Teljesen be vagyok sózva, hogy még 5 nap és repülünk
Csak hát félek az időjárástól láttam az előrejelzéseket, bízom benne, hogy csalnak
Remélem mi is láttunk majd tekiket, ha nem haza sem jövök
Akik voltak már Laganasban a Zefirosban, írhatnának róla pár szót/sort..
AniFeri, ereka! De jó Nektek, hogy még most mentek!! Biztos láttok tekiket. Menjetek el egy "Turtle Trips"-re. Garantálják, hogy láttok teknőst.
Mi láttunk, de csak az üvegfenekű hajónak köszönhetően. No meg a három pici teknősbébit a parton!!!!
ereka, nehogy aggódj az idő miatt! Biztos, hogy olyan meleg lesz, hogy ihaj! Annyira délen van Zakynthos, hogy ha még lenne egy-egy zápor (amit igazán kétlek), nem tart csak nagyon rövid ideig, aztán újra süt a nap és rekkenő a hőség. A hőmérséklet télen, a leghidegebb napokon sem megy 16 fok alá- ezt mondták.
Készül a beszámolóm. Hamarosan megjelenik-remélem.
Akik pénteken indulnak, nem aggódnak amiatt, hogy esős lesz az idő??? Teljesen be vagyok sózva, hogy még 5 nap és repülünk
Csak hát félek az időjárástól láttam az előrejelzéseket, bízom benne, hogy csalnak
Remélem mi is láttunk majd tekiket, ha nem haza sem jövök
Akik voltak már Laganasban a Zefirosban, írhatnának róla pár szót/sort..
Köszi
Szia!
Nem tudom, hogy hol nézted az időjárást, de ahol én néztem (accuweather) tök jó időt írnak. Az meg bármikor előfordulhat, hogy jön egy kis futó zápor.
Ne aggódj, szerintem jó időnk lesz. Csak pozitívan!
AniFeri, ereka! De jó Nektek, hogy még most mentek!! Biztos láttok tekiket. Menjetek el egy "Turtle Trips"-re. Garantálják, hogy láttok teknőst.
Mi láttunk, de csak az üvegfenekű hajónak köszönhetően. No meg a három pici teknősbébit a parton!!!!
ereka, nehogy aggódj az idő miatt! Biztos, hogy olyan meleg lesz, hogy ihaj! Annyira délen van Zakynthos, hogy ha még lenne egy-egy zápor (amit igazán kétlek), nem tart csak nagyon rövid ideig, aztán újra süt a nap és rekkenő a hőség. A hőmérséklet télen, a leghidegebb napokon sem megy 16 fok alá- ezt mondták.
Készül a beszámolóm. Hamarosan megjelenik-remélem.
Szia!
Igen, már alig várom, hogy menjünk!
Tervezünk hajókirándulásokat, szóval szerintem megyünk egy ilyen tekilesősre is.
De azért mekkora élmény lehetett Nektek azt a 3 kis teknőst látni!
Egyébként tegnap már bepakoltunk (egy-két dolog kivételével), biztosítást kötöttünk és a vouchert is beszereztük, szóval készen állunk a nyaralásra!
#1950892012-09-03 19:22:21 Válasz a #194819. hsz-ra
Igazad volt! A lányomék most vannak kint és szuper idejük van. Szombat óta egy felhőt sem láttak az égen. Most mennek éppen vacsizni a kedvenc éttermedbe!
Üdv minden kedves fórum társamnak újra itthon
Super volt minden, nem akartam hazajönni....
Voltunk a nagy hajós kiránduláson, béreltünk autót, Kaikis hajós túra, stb....super volt minden,már most hiányzik a sziget
Zsana jelentkezz ha itt vagy!!!
Mikor értetek haza?
Hol láttad a kis tekiket?
Kalamakiban a lányom szedegette a kis kagylókat és
rászóltak az Öko turisták,hogy nem szabad a tojás hely mellett szedni kagylókat, nem volt annyira közel hozzá a lányom, tiszteletben tartotta a szabályokat, mégis szóltak neki hmm nem értem...
#1951002012-09-03 21:07:00 Válasz a #194744. hsz-ra
Szia Kotyi!
Az egyik simerősöm a Sofia apartmanban szállt meg a kisfiával, nem hallottam panaszt rá, jó helyen van közel az Olé-Olé étteremhez...
Kb...5-10 perc séta a Koukla Beachez, egybként ami a katalógusban levan írva róla az úgy van, mi az Annában voltunk ingyen klíma de Wifi nem volt, nekem nem is hiányzott, hulla fáradtak voltunk mindennap a sok élménytől..ha bármi kérdésed van szivesen segítünk sztem mindnyájan
Sancho majd elfelejtettem
Amikor az első Mythos sörömet ittam rád gondoltam, ez volt a kérésed
hogy koccintsunk az egészségedre, hát én megtettem, nem csuklottál???
Isteni finom egyébként, nem gondoltam volna hogy ennyire jó