Gyönyörűek a képeid Fazika!
Van egy kép, amin egy harangtorony van Tsilivi közelében, az nagyon eldugott helyen van vagy tudsz segíteni, hogy merre keressük?
Köszönöm előre is:
Anikó
Örülök, hogy tetszenek a képek. Az a harangtorony nem tudom hol készült. Ennek az az oka, hogy GPS-szel mentünk, a gonosz kis masina meg örökké levitt bennünket mindenféle kisebb útra. Az biztos, hogy a Calinico (Kalipado-ban van)pincészetbe tartottunk Zakynthos város felől. A térképet nézve talán Vanato vagy Sarakinado lehetett. Egy táblán láttuk a Tsilivi helységnevet. Gondolom közigazgatásilag (már ha ilyesmiről lehet egyáltalán Zakynthoson beszélni) Tsilivihez tartozott a település:
Térkép
#1951652012-09-06 07:59:35 Válasz a #195160. hsz-ra
Sancho, köszönöm. Én minden nap végignézem a fényképeket. Hol ezeket, hol az összeset. Van vagy 650 db kép. Legszívesebben mindet mutogatnám, de hát azt azért mégsem lehet
aki még eztán megy, ha lesz rá időtök (nekünk kimaradt) Ano Gerakariban van egy kis templom egy jó magas domb tetején.
Írások szerint onnan nagyon szép a kilátás Alykanas öbölre és a délebbi részekre.
Ha Kalipadoból mentek Alykanas előtt jobbra kell letérni az útról, kb el sem lehet téveszteni, messziről látszik.
Ha meg már ott vagytok akkor Xygia (a délebbi, a "pelikánlábnyom-sziklás", Alykestől kb 3,5 km-re északra, a kedvencünk) kötelező!
Szia Zsana! Örülök,hogy azért sok helyre eltudtatok jutni!!!
Mi sajna a nyugati partot csak hajóról nézhettük hétfőn tudod mikor együtt mentünk,kocsival arra már nem volt nagyon időnk csak a keleti partot jártuk be Xigiáig de onnan visszafelé mindent és fürdéssel...aki azt mondja,hogy 1 nap alatt belehet járni mindent, hát én nem tudom???-fürdéssel, látnivalókkal, fényképezkedésekkel együtt sztem képtelenség....
1nap Ny-i part, 1 nap K-i csak így lehet, ráadásul Gerakasból nincsen út visszafelé Dafniig ill. Kalamakiig visszakellett mennünk Argassiig egy angol nőtől kérdeztük meg,mikor elfogyott az út ill van egy köves igen meredek de nem vállaltuk be olyan göcsörtös, kavicsos út volt,hogy ezt bérelt autóval nem célszerű bevállalni...fő a biztonság...úgyhogy aki most megy autóval erre figyeljen...de jó is volt igaz???
Puszi
Szia Vivien!!
Nagyon eltüntél, csak nem beborított a munka???
Én nagyon jól éreztem magam kint!!!
Szívem szerint már holnap indulnék vissza, de ha összejön a pénz egy útra, mi mindig olyan helyet választunk ahol még nem voltunk, hogy minél többet lássunk...
Nekem az a véleményem a sziget-túráról, hogy elég a két nap, feltéve ha fürdés nélküli a program, ha már strandolás is be van iktatva (és valljuk be így az igazi!) min. kell a 3 nap vagy ha több van rá, annál jobb. És ebbe már belefér a kishajós kirándulás is.
Ja és még annyi észrevételem van a szigettel kapcsolatban, hogy nekem sokkal jobban tetszett a kilátás a partokról és kilátókról a tenger felé, mint fordítva. Nagy élmény volt a hajókázás is, de ahogy autóval jártuk a szigetet, ott többször maradt tátva a szám, látva a mélységet, a sziklákat és a tenger kék színének ezer féle árnyalatát!!!
Végre össze pakolva minden, most jön (jönne) az alvás, ha tudnék, de nem bírok csillapodni... Te már tudod miért..
Minden esete köszönjük a jó kívánságokat, nem hinném hogy baj lehet, köszönhetően a fórumnak (nektek), elméletben már meg van a sziget, most jöhet a gyakorlat.
Tényleg köszi mindent, mindenkinek!
U.i.: Ha jól viselkedsz továbbra is és aktív fórumos leszel, akkor még az is lehet hogy hozok neked egy üveg Mythos-t!
Igazából nem akarok mondani semmi újdonságot csak hogy holnap találkozunk, vagyis látjuk egymást
Ha mégsem, akkor nektek is kellemes és gyönyörű nyaralást!
#1952032012-09-06 23:58:55 Válasz a #195200. hsz-ra
Szia feca
Tökéletesen tudom, mit érzel Azt hiszem ezzel voltunk így egy páran, és úgy érzem lennénk is így akár most is persze most esz a fene minket, hogy de jó nektek, de hát amikor mi mentünk, akkor meg mások sóhajtoztak Remélekm tényleg sikerül hasznosítani mindent amit írtam és mások tanácsoltak Tényleg érezzétek nagyon jól magatokat, nézzetek tekiket, igyatok sok Mythost és menjetek el minél több helyre Megígérem, hogy itt maradok a fórumon, de hidd el, hogy évek óta jelen vagyok Várjuk a képeket és a beszámolókat