#1953782012-09-14 11:31:07 Válasz a #195374. hsz-ra
Szia Vivien!
Én sem tudok elszakadni a fórumtól...Olvasom a híreket,falom a beszámolókat.Sajna most az inda fórumon írta valaki hogy esik Zakynthoson az eső,de ne csüggedjen senki,ha a sziget egyik oldalán esik,a másikon süt a nap.Meg a hegyek eloszlatják a felhőket...
Ha lehetne,most rögtön indulnék vissza!!!
Sziasztok! De jó, hogy vagytok, már látom, hogy az elkövetkezendő napokban egyfolytában a hozzászólásokat fogom olvasni, nagyon sok hasznos infot kaptam már eddig is, köszönöm. Hamarosan mi is megnézzük ezt a csodás szigetet. Voltatok már a Krinas Stúdiókban, Argassiban. Tudnátok segíteni, hogy milyen a szálláshely? Mit kell vinni, tiszta-e az ágynemű-huzat, vagy inkább vigyek? Úgy olvastam, azt adnak. Törcsit nem, ha jól tudom. Argassiban jó kaja helyet tudtok? Milyen áron lehet autót bérelni mondjuk 3-4 napra? Köszi előre is, ha válaszoltok, de holnap pihentebben nekiülök, és olvasok
Jó éjt.
Tegnapelőtt este 11-kor mi is megérkeztünk.
Szuper volt minden, a sziget gyönyörű (nekem a Navaggio, a Cameo-sziget, Zakynthos város és Porto Vromi tetszett a legjobban, de minden más is természetesen).
Tegnapelőtt viszont iszonyatos nagy vihar volt, hatalmas hullámokkal, ami kijött egész az útig néha.
Majd teszek fel képeket is, de rengeteget csináltunk, még csak a felét néztük át.
#1953992012-09-16 09:07:43 Válasz a #195397. hsz-ra
Sziasztok!
De dúrva...Pont most küldtem időjárásjelentést a kint nyaraló barátaimnak....Mi is Laganasban voltunk,kár hogy ennyire tönkretette a vihar a partot.Remélem a tekifészkek nem sérűltek meg!
#1954052012-09-16 11:46:17 Válasz a #195395. hsz-ra
Szia AniFeri! Durva a vihar utáni állapot. Mi még csak most indulunk, vigyünk sok meleg cuccot, vagy azért nem volt olyan hideg? Csak egy hosszú nacira, meg kardigánra gondoltam a biztonság kedvéért. Köszi
Szia AniFeri! Durva a vihar utáni állapot. Mi még csak most indulunk, vigyünk sok meleg cuccot, vagy azért nem volt olyan hideg? Csak egy hosszú nacira, meg kardigánra gondoltam a biztonság kedvéért. Köszi
Szia Katpati!
Szerintem vigyél pulcsit, meg hosszú nadrágot, de nem napközben lesz rá szükség, hanem esetleg este, mert éjszakára azért már egy kicsit lehűl a levegő. De azért szerintem ne sok ilyet vigyél, mert most néztem az előrejelzést és holnapig írja az esőt, aztán megint jó idő lesz.
Egyébként érdekes volt, mert ezen a viharos napon hiába volt nagy a szél (az is leginkább délelőtt) nem volt hideg egyáltalán, én (pedig elég fagyos vagyok) pólóban és rövidnadrágban nem fáztam, sőt délután, amikor kisütött a nap kifejezettem meleg, fülledt idő volt.
Mikor mentek?
#1954142012-09-16 14:18:45 Válasz a #195409. hsz-ra
Szia Anikó! Köszi az infókat. Kedden megyünk, de akárhány időjárás jelentést nézek, mindegyik mást ír, úgyhogy már feladtam, olyan idő lesz, amilyen Nem tudok úgysem mit csinálni. Örülök, hogy nem volt vészes vihar idején sem, mert én is elég fagyos vagyok. De olvastam, hogy több mindenki írta, nem tudott eligazodni az előrejelzéseken. Olyanban esetleg tudsz segíteni, hogy milyen ára van a kenyérnek kint? Mert reggeli gyanánt kéne valami, de ahogy olvastam húzós áron van a pékárú, de én nem tudok reggelire gyrost enni. Vinnénk valamennyi tartós kenyeret, de ha nem vészes a kenyér ára, akkor nem viszünk. Mi Argassiban leszünk. A programokat már nagyjából összeállítottam, sokat segített ez a fórum, ezennel is ezer hála mindenkinek. Egyenlőre úgy tervezem, hogy önállóan megyünk, bérelünk autót, de aztán lehet, hogy ott mégis egy szervezettre befizetünk. Ti jól éreztétek magatokat? Szép napot kívánok mindenkinek: Pati