#1951622012-09-05 23:31:19 Válasz a #195102. hsz-ra
Szia!
Mi vasárnap érkeztünk haza Toloból és a Heliotopos apartmanban voltunk. Nagyon szép az egész, igaz egy kicsit gyalogolni kell a főúttól de kb. 3 perc alatt ott vagy, szerintem megéri. Egy szép kertben van, ami tele van zöld növényekkel, virágokkal. Esténként meggyújtják a fán lógó mécseseket, nagyon hangulatos az egész. Az apartmanok szépek és tiszták, szerintem meg van bennük minden ami kell. A tetőn lévő medence nagyon kellemes, délelőttönként ott fürödtünk, a kilátás gyönyörű. A bár már nem volt nyitva a tetőn és én azt sem láttam, hogy reggeli lett volna, de ezt nem tudom mert mi nem kértünk. A tulajdonos, Gunda nagyon aranyos, segít amiben tud. Utolsó nap csak 6-kor indul vissza a busz, és az apartmant 9-kor el kell hagyni, mert a bőröndöket is be kell tenni a buszba. Akkor kezembe nyomott egy másik kulcsot, hogy oda a nap folyamán bármikor mehetünk fürödni vagy aludni. Mi a Zeusnál fizettünk, de a Grand Tours buszával utaztunk. Ha esetleg van még kérdés szívesen segítek. Zsuzsa
Nagyon köszönöm, hogy mindezt leírtad! Most már semmi kétségem nincs afelől, hogy jól döntöttünk, és hogy élmény lesz az a két hét.
Mi is a Zeusnál foglaltunk. Szegeden fogunk felszállni a buszra elméletileg 9.15-kor. Az utazásról, árakról, fakultatívról ha írnál még az jó lenne!
#1951942012-09-06 18:05:11 Válasz a #195162. hsz-ra
Szia Zsuzsa!
Üdv újra itthon!
Valami beszámolófélét várunk ám Tőled is! No meg képeket is, hogy aki nem jár arra, legalább nosztalgiázzon kicsit!
Remélem Tolo Nektek is elnyerte a tetszéseteket.
Friss jelentés Toloból:
Olyan jégeső volt tegnap, hogy én még olyat nem láttam!!! Cseresznye nagyságú jegek szakadtak az égből!
Most borult ég van 24 fok és szitál az eső!
Mi két hétig leszünk itt, de nem adjuk fel, várjuk a jó időt!!!!
#1954002012-09-16 09:42:12 Válasz a #195398. hsz-ra
Szia Gfk!
Jönni fog a jó idő, tuti!
Tavaly nekünk két nap volt amikor rossz(abb) idő volt, ebből az egyik este olyan felhőszakadás volt, hogy az egyik parti étteremből be kellett menekülni , bőrig áztunk mire az apartmanba értünk, térdig érő viz hömpölygött az utcákon 1 órán át, utána meg maradt a sár...de másnapra nyoma sem volt.
Szóval tessék bizakodni!
Egyébként remélem, hogy az időn kivül minden szép és jó! Az ajánlott éttermeket megtaláltátok?
Jó pihenést!
#1955322012-09-21 14:26:45 Válasz a #195499. hsz-ra
Szia Gfk!
Örülök, hogy bejöttek az éttermek. :)Tstirosnál egyél helyettem is egy gyrost.
További jó pihizést Nektek, azóta már biztosan az idő is megjavult.
Sziasztok!
Üdv Tolóból.Szept.18-án érkeztünk meg ide.Csodás idő volt és van most is:-) Tolo Pizzériát mindenkinek csak ajánlani tudjuk, isteni a Crepes, és a legfinomabb pizzánkat is itt ettük először életünk során Hazaerkezesünk után szolgálunk képekkel is:-)