#1956132012-09-26 23:15:02 Válasz a #195611. hsz-ra
jogos a kérdés mivel nálunk sincs matrica tehát lehet hogy nem is tölünk vagy rajtunk keresztül akar eljutni valamelyik határon át valahova, itt már csak a kérdések száma határtalan,kijelenthetjük hogy amit kérdez még az sem igaz
mennyivel egyszerübb lenne feltenni egy egyértelmü pontos kérdést és akkor nem kérdeznénk vissza és nem irnánk tele az oldalt
Ott a pont! Mikor írtam, nekem egyértelmünek tünt, hogy Szeged-Röszke. Így visszaolvasva teljesen igazatok van. Nagyon régen jártunk arra, de az maradt meg, hogy amikor hazafele átléptük a határt Röszkénél, csak autópályán lehetett haladni. Onnan volt Szeged fele lehajtó. Légyszi ne kövezzetek meg, ha számotokra buta a kérdésem, de lehet, hogy mi akkor elnéztünk valamit.
Ja, és ha mindig pontos kérdést tennénk fel, akkor nem tudnátok teleírni a fórumot. Mit olvasnánk unalmas téli estéken? Ilyennek is lenni kell. (Szőke... )
#1956432012-09-27 21:43:54 Válasz a #195637. hsz-ra
Tehát csak az országhatártól Szeged északi lehajtóig nem fizetős (E5-ig .),A sándorfalvi, hódmezővásárhelyi (47-es)lehajtóig már fizetős,ismét szívből gratulálok a szegedi vezetőknek ehhez a körgyűrűhöz. Ha nem lenne fizetős 7-8 perc lenne a munkjahelyem,igy kb 25 perc,így legalább Nekik füstölök addig is.
ismét szívből gratulálok a szegedi vezetőknek ehhez a körgyűrűhöz. Ha nem lenne fizetős 7-8 perc lenne a munkjahelyem,igy kb 25 perc,így legalább Nekik füstölök addig is.
Abban, hogy a szegedi elkerülő szakasz fizetős, egyértelműen a szegedi lakosok a hibásak! Ha megfelelő polgármestert választottak volna 2010-ben, akkor 2011-ben az Állami Autópálya Kezelő biztosan nem nyilvánította volna fizetőssé ezt a szakaszt
#1957072012-10-02 20:50:42 Válasz a #195668. hsz-ra
Nem érted (vagy nem akarod érteni ) hogy mit mondok. A fizetőssé nyilvánításról nem helyben döntöttek, hanem egy állami szerv, az AÁK döntött.
Az AÁK dönthetett volna másképpen is, mint ahogy nagyon sok város esetében máshogyan is döntött. Pl. Debrecen körül biztosan nem lesz fizetős az autópálya elkerülő szakasza ebben a ciklusban
Egy gondolat erejéig beleszólnék.
Az ÁAK kezeli, üzemelteti a pályát, döntést nem hoz a díjfizetéssel kapcsolatban. A közlekedési minisztérium, vagy valami hasonló intézmény hoz döntést.
Más.
Talán a topikhoz is kapcsolódik...
Szept. 16 és okt. 03 között megejtettük az éves nyaralásunkat.
Az úticélok Athén és Elafonissos szigete voltak.
Az út nagyjából eseménytelen volt. Oda felé Nis-től nagyjából Larissa-ig jóféle esőben kocsikázhattunk.
Érdekesség, hogy a Macedon fizetőkapuknál visszafelé semmi áron nem akartak elfogadni eurot. Csak dénárt, vagy kártyát fogadtak el. Nálam nem volt egyik sem...ezért simán elengedtek fizetés nélkül!
Röszke kifelé rendben volt, visszafelé viszont egy órát vártam, hogy beléphessek, a rendőrök és a vámosok 3kapunál folyamatosan dolgoztak.
A belgrádi körgyűrűt kihagytuk, odafelé menet nem szeretnék nagyot mondani de 15-18 perc alatt hasítottunk keresztül (vasárnap este 19h körül)
Visszafelé viszont az útépítés miatt kb. 10percet araszolgattam a terelésnél