pont most néztem meg...a youtube-n egy 2012es kefalonia Skala video kovács orsolya 8 perc.Kicsit kapkodó felvétel,de Skala főutcája van rajta...egyébként van fenn több video
#1957282012-10-04 18:40:27 Válasz a #195727. hsz-ra
köszönőm szépen a videókat ,nagyon jó helynek tűnik skala ,szerintem meg van 2013 évi vágyakozásunk helyszíne ,el lehet kezdeni az információk begyűjtését ,apartmanokról,éttermekről,boltokról,
Bocsi de nem vagyok hívő és semmilyen misére nem járok . És nem is fogok .
De azt meg köszönném ha segítenél hogy melyik apartmanba érdemes menni és melyik utazási irodával .
#1957592012-10-06 19:04:30 Válasz a #195755. hsz-ra
Nagyon köszönjük kedves András a tájékoztatást, de szerintem minden Kefalóniás tudja, hogy az Apollón eddig legalábbis nem szervezett oda utat.
Kónyu - merthogy ez a neve kedves topictársunknak - arra a kérdésedre válaszolt, hogy ki szervez Lefkadára utat - mert Te ezt kérdezted egyébként. Így azt hiszem okafogyottá vált a kioktató hangnem, senki sem akart téged félrevezetni.
Kefalóniára tudomásom szerint a Grandtours busszal, az IBUSZ és az Unitravel repülővel szervez utat. Mi a legtöbben itt a Grandtoursos szervezésűn voltunk, akinek az általad is preferált Skalán vannak a szállásai. A szigeten a másik népszerű és elérhető nyaralóhely Lassi, ami elég közel helyezkedik el a fővároshoz. Ebben a fórumban minden információt össze lehet szedni az égegyadta világon, én is innen készültem fel idén. Ha a visszaolvasás után sem kaptál választ és konkrét kérdést teszel fel, nagyon szívesen segítünk. A Grandtours honlapján is van egyébként tematikus fórum. ahol Marcsi a helyi idegenvezető is segítségedre lehet akár a szállással, akár Skalával vagy a fakultatív programokkal kapcsolatban. A sziget nagyon szép, rengeteg a látnivaló, nekünk egy hét kevés volt, pedig igazán alapos voltam azt hiszem. Jó készülődést!
zsokri