#1945272012-08-24 15:53:07 Válasz a #194485. hsz-ra
Köszi ez megvolt nekem is,csak gondoltam esetleg a rutinosabbaknak feltűnhet valami bibi,mert ha valóban ennyiért van náluk autó akkor az nagyon jó hír
#1945312012-08-24 16:11:32 Válasz a #194530. hsz-ra
Első két Korfu nekünk is busszal volt még 97- ben meg 98-ban... Azóta csak autó.... És akkor még több mint 36 órát mentek a buszok, mert nem volt kész az autópálya... Nem volt egy egyszerű eset, azt hittem soha nem érünk oda....
Sziasztok..
Végigbogarásztam a hozzászólásokat de sajna nem találtam arról infót hogy babakocsit lehet bérelni Sidariban.. 3 éve voltunk és úgy rémlik mintha a főutcán láttam volna.de lehet hogy csak rosszul emlékszem.Légyszíves ha tudtok erről valamit osszátok meg..talán másnak is hasznos lehet..előre is köszönöm.
Igazán szépek a fotóid, profi munka!
Kérdezni szeretném,hogy az általad eddig bejárt szigete közül melyik volt a legszebb...mi 1hete jöttünk meg Zakynthosról de visszavágyom nagyon
Voltunk már Sartin 2-szer és Korfu Sidariban 1-szer eddig....ezidáig minden nagyon szép volt
#1954352012-09-17 08:55:47 Válasz a #194668. hsz-ra
Szia Anna85!
Miért akarsz babakocsit bérelni?
A repülőre fel lehet vinni. A becsekkolásnál nem kell feladni a csomagokkal, nálatok marad végig, használhatjátok a tranzitban, csak a beszálláskor veszik el a gépnél, és a leszállás után egyből megkapod. Mi vittünk így egy batár ikerbabakocsit is, pont Sidariba, nem volt semmi gond, pedig majd' be...tak a súlyától!
#1957022012-10-02 19:50:08 Válasz a #195304. hsz-ra
Köszi:-)bár ez itt kicsit off,de mindenképp Lefkada a szívem csücske. Karpathos pedig pedig a második
Megjöttünk mi is 2 hét azért nem telt el gyorsan.Autót béreltünk 10 napra 15€/nap áron ami elég jó .Voltunk sok helyen,de Korfu nem az én helyem mint kiderült.
Sidari,mondjuk elmegy üdülőhely, de nekem nagyon nem jönnek be ezek az angolokra ráállt bárok...Ajánlom viszont a Három kismalacot,valóban olcsón hihetetlen mennyiséget,és finomat kaptunk,sajnáltam hogy nem előbb ültünk be előbb
Viszont mindenkinek ajánlom a fővárosban a régi városrész átfésülését,és letérni a boltos utcákról .Nagyon hangulatos ahol a helyik élnek.Mi az új erődnél levő parkolóban raktuk le a kocsit 3€/nap az ára,és itt legalább tuti nem kellett azon izgulnunk jó helyen vagyunk-e?
Itt ettünk egy nagyon finom salátát is ,káposzta+répa és valamilyen viszonylag híg majonézes öntet.
Kepkypa ha ennek a receptjét Te mint Korfu fő ismerője esetleg tudod, vagy meg tudnád kérdezni ,nagyon örülnék neki,mert még a párom is azt mondta ilyet BÁRMIKOR csinálhatunk otthon annyira finom(megjegyzem nem egy salátás típus szóval ez szuper jó dícséret)
egy kép róla:
Legutóbb Kristi szerkesztette (2012-10-02 19:50:40), összesen 1 alkalommal
Mi ez a nagy csönd itt??? Senki nem akar egy jó kis élménybeszámolót írni Korfuról??? Hónap végén go vissza Korfura , megyünk egy kicsit olajbogyót szüretelni....
#1957182012-10-03 22:58:30 Válasz a #195702. hsz-ra
Szia Kristi!
Hát ahhoz képest,hogy Lefkadára készültünk Zakynthosra esett a választásunk a teknőcök miatt de nem bántuk meg,nagyon klassz volt...minden szép Görög országban!!! Imádom
Nagyon kiadós salátátok volt, guszta
Kaptam egy emailt a wizz airtól mely szerint foglalható már a jövő nyári jegy.
Megdöbbentem mert a legolcsóbb 22590.- míg idén már 8000.-ért lett volna ha időben foglalom. Szerintetek lesz még olcsóbb?