#1958392012-10-10 09:04:14 Válasz a #195836. hsz-ra
Szia Sancho!
Mindenképp megyünk csak nehéz összehozni az időpontot.Azért nézegess képeket és beszámolókat Kos-ról is,iszonyú szép hely lehet az is...Tavaly egy Görög körútat szervezett a szerelmem,úgy indultunk hogy nem tudtam mi a cél,csak beültünk a kocsiba és akkor mondta hogy irány Makrygialos.Onnan Korfu,majd Parga.Fergeteges 2 hét volt!!!Pargaról árhajókáztunk Paxos-ra és útközben delfinek is úsztak a kishajónk mellett,nagyon klassz volt!
ORULOK, HOGY JOL EREZTED MAGAD NALUNK. AZONBAN NEHANY INFORMACIO A BESZAMOLODBAN NEM FELEL MEG A VALOSAGNAK, EZERT MUSZAJ VAGYOK KIJAVITANI TEGED.
A 6.5 EUROS UTIKONYV, AMIT TE TALALTAL SOHA NEM VOLT ES NEM IS LESZ H. SZILVIA SZELLEMI TULAJDONA, MIVEL AZ O KONYVE MINDENHOL EGYSEGES! ARBAN SZEREZHETO BE, ZAKYNTHOS A KELET VIRAGA CIMMEL, SOK HASZNOS OLYAN INFORMACIOVAL, AMI MASBAN ES MASHOL NEM TALALHATO MEG.
EZEK SZERINT SAJNOS TE BEUGROTTAL, A MINDEN NYELVRE EGYSEGES TUKORFORDITASBAN MEGJELENT IROMANYNAK.
UDVOZLETTEL
#1958462012-10-10 20:51:18 Válasz a #195837. hsz-ra
Köszönöm Sancho tudom igen és köszönöm..
olykor a távoli energiák is számítanak...szoríts hétfőn
megyek angol szintfelmérőre semmi humorom hozzá
de veszteni valóm nincsen,megpróbálom, hátha bejutok
a középdöntőbe
#1958492012-10-11 08:04:05 Válasz a #195845. hsz-ra
Doroyla, köszönöm , hogy elolvastad a beszámolómat és valószínűleg belátásod szerint értékelted. (Kapok e-mailt az értékelésekről. Szívesen olvasnék én is tőled valami beszámolót vagy történetet, hiszen biztosan sok ilyen van a tarsolyodban és remek tehetséged lehet az íráshoz)
Sajnos, azt nem írtad le, hogy miben nem felel még meg a beszámolóm a valóságnak a Hagymási Szilvi könyvén kívül (ugyanis többesszámot írtál). A könyvvel kapcsolatban bizonyára igazad van, Te jobban tudod, ha kint élsz. Aki akar könyvet, majd eldönti, hogy megveszi-e valamelyiket. Én nem vettem egyet sem, mert nem éreztem szükségét.
További szép napot!
#1958572012-10-11 10:33:55 Válasz a #195839. hsz-ra
Szia csicso!
Természetesen nézegetem a képeket és videókat Egyre szomorúbb szívvel Mi is terveztünk anyukámmal egy görög körutat, ahogy azt még nyár elején meséltem, de sajnos a kevés jelentkező miatt visszamondták az utat, így jutottunk el Sartira. Ez is jó volt valamire, mert megfogadtam, hogy soha többet nem megyek előszezonban sehova. Eddig sosem voltam még korai időpontban Göröghonban és ez meggyőzött arról, hogy ne is gondoljak többet ilyenre...
De aztán szerencsére Zakynthos főszezonban mindentért kárpótolt. Azért a maszek görög körút sem lehetett semmi Irigyellek is érte
#1958582012-10-11 10:35:48 Válasz a #195846. hsz-ra
Szia Viven!
Természetesen drukkolok, hiszen amikor Zakynthosra mentetek, akkor is próbáltam segíteni mindenfélével Most az elmúlt héten nekem is olyan dolgok jöttek elő, amik egy őpicit lehúzták a hangulatomat, de remélem sikerül mindent megoldanom. Úgyhogy fel a fejjel
#1959632012-10-17 18:47:40 Válasz a #195858. hsz-ra
Szia Sancho!
Elég jól drukkoltál, 50 pontból 34-et értem el
brutál volt a teszt, még fél órát sem kaptunk rá
mire elolvastam volna a kérdést, már kellett is írnom a választ..
Bevallom az utolsó 3-4 megoldást már a szomszédról néztem le
ha jó, ha nem alapon,ez minden volt csak nem alapfokú szintfelmérés
Szóbeli meg annyi volt,hogy kérdezett 2 dolgot olyan gyorsan,hogy nem is értettem de megoldottuk nem tudom még,hogy bekerülök-e mert csak 2 ember mehet tőlünk tovább, volt olyan aki 48 pontos tesztet írt, nem semmi
hogy csinálta???Képzeld el, több int 100-an voltunk és ebből csak 12 ember mehet Angol középfokra, eszméletlen...és ide csak az jöhetett aki munkanélküli vagy segélyen van, azért elképesztő,hol tart ez a társadalom és még mindíg hallgatunk....
Köszönöm a szurkolást!!!
Légyszives segítsetek nekem,hogy hogyan tudom ide feltenni a képeimet?
Nem vagyok Picasa tag stb...és olvastam,hogy netről lehet csak kéépet feltölteni...gmail fiók?-vagy google fiók?
Hogyan kell és melyik biztonságos?
Köszönöm előre is nektek!
#1959982012-10-18 13:19:57 Válasz a #195963. hsz-ra
Szia Vivien!
Mondtam én hogy rám számíthatsz és ha én azt mondom, hogy sikerül, akkor sikerül Gratula
Most nekem is szükségem volna egy kis drukkolásra, mert nekem is vannak gondjaim...
#1959992012-10-18 13:22:46 Válasz a #195981. hsz-ra
Sziasztok Aniferi!
Meglestem a videót, klassz lett A homok cicák nagyon tetszettek A struccok merre voltak? Szomorú volt látni a roncsait a kis kitelepített irodának, ahonnan indultunk teknős lesre, illetve a Maratonisi szigetre. Jó kis vihar volt...
Most még egyelőre nagy százalékban Zakynthos a jövő nyári cél, mert még maradtak dolgok, amiket nem láttunk, de természetesen Parga sem esett ki a kosárból
Köszönöm szépen Csicso és Sancho!
Úgy szeretek ezeket a kis videókat csinálni, átnézni az összes képet hozzájuk.
Sancho, akkor még megvan rá az esély, hogy jövőre is egy helyre megyünk nyaralni.