Mediterraneo | #195940 | 2012-10-16 20:08:03 | Válasz a #195939. hsz-ra
Bármennyire off, de meg kell mondanom, hogy tényleg irritáló ennyire hibásan írni, napok óta próbálom visszafogni ezt a kritikát, de kikívánkozik belőlem!
Pillanatnyilag úgy tervezem hogy jövő nyáron is Kefalónia lesz a célpont, csak még azt nem tudom eldönteni átkompozzam magam Zaky-ra 8-10 napra vagy még bő 2 hétre való látnivalóm még van.Nagyon nekünk valö ez a sziget,azt hiszem kicsit függő lettem.
Tamás!
Ha már mindenáron át akarsz komplni Kefallóniáról valahova, inkább Lefkadát ajánlom - ha esetleg még nem voltál ott (most így nem rémlik)! De szerintem lesz ott még 2 hétnyi látnivaló!
Az érdeklődőknek mutatnám, hogy a Hermes apartman (II. emelet) 26-os szobájából ilyen a kilátás a tengerre és arra a bizonyos félkész házra:
https://lh3.googleusercontent......hermes.jpg
Az erkélyre és a szobába délelőtt besüt a nap, de nem volt vészes, mert mi ilyenkor úton voltunk. Van szúnyoghálós tolóajtó és sötétítő függöny is! Tiszta, kellemes kis szoba volt. 2 fő részére teljesen megfelel! Annyi negatív, hogy itt is nagyon vékonyak voltak a falak és szinte minden áthallatszik a szomszéd szobákból.
A szoba így nézett ki belülről:
https://lh4.googleusercontent......rmes_2.jpg
Volt mikró, vízforraló, 2 főre való tányér, pohár és evőeszköz, gyümölcsmosó, vágódeszka, kávéscsésze, nyeles lábas, fazék fedővel.
Éles kést érdemes vinni, mert ami ott volt azzal nem igazán lehetett szeletelni semmit!
Első nap kaptunk 1 tekercs wc papírt utána mindenkinek magának kellett gondoskodni róla.
Törülközőből nagyon sokat kaptunk, kicsit és nagyméretűt egyaránt.
Nagyon szép tiszta a tenger! Van homokos és apró kavicsos rész is! Én nem tudok úszni mégis nagyon élveztem, mert azért annyira hirtelen nem mélyül nem kell megijedni! Olyan tiszta a víz, hogy látod a tenger alját hová lépsz! Nem kell e miatt aggódni senkinek! A sziklák felé, ahol a nudista rész van ott tényleg sekélyebb valamivel érdemes megnézni azt is!
maartita!
Utólagos engedelmeddel láthatóvá tettem a képeid az oldalon.
Ha gondolod, szívesen leírom priviben, hogy mi a módja, bár leírva komplikáltnak tűnik, de egyáltalán nem az, ha a gyakorlatban kipróbálod!
Ja, és a falak tényleg vékonyak, áthallatszott a szomszéd horkolása, de annyira, hogy az asszonyt gyanúsítottam meg
Fiatal házasok óvatosan...
WC papírt nekünk rendesen cseréltünk, különben is, ha kellett valami (pl. felmosó), akkor a folyósói szekrényből pótoltuk.
A sziklákon túli rész meg isteni homokos, feltétlen meg kell nézni, a nudisták nem fognak zavarni, bár mi egyszer kifogtunk egy lifegtető kényszerest, akit irtózatos méretekkel áldott (vagy vert) meg a Jóisten, és ide-oda páváskodott egész nap, megalázva a férfinépet
Engedélyem utólag megadva!
Azért nem így tettem be, mert attól féltem még ezért is kapok, hogy telik a lap!
Gondoltam aki kíváncsi majd megnézni!
Azért köszi!
Ne hülyéskedj, miért kapnál?! Ez nem OFF!! Van persze olyan szaktopik, ahol nem szeretik, ha az irodával utazók az irodával kapcsolatos dolgokról kérdeznek (ezek inkább indexes fórumok) egy bizonyos hellyel foglalkozó oldalon, de a hellaszon ez normális ügyvitel. Gondolom amíg nem túlzottan reklámszagú a dolog - de ezt csak Jox tudhatja.
A lényeg, hogy akkor nem kell segítség, csak sokan azért copyznak be linket, mert nem tudnak képet belinkelni.
Pillanatnyilag úgy tervezem hogy jövő nyáron is Kefalónia lesz a célpont, csak még azt nem tudom eldönteni átkompozzam magam Zaky-ra 8-10 napra vagy még bő 2 hétre való látnivalóm még van.Nagyon nekünk valö ez a sziget,azt hiszem kicsit függő lettem.
Szia Tapodyt!
És Ithakán jártatok már? Szerintem, néhány napra való látnivaló akad ott is!
Ez a sziget, a megtestesült nyugalom és béke, nem mellesleg csodaszép!
A sziklákon túli rész meg isteni homokos, feltétlen meg kell nézni, a nudisták nem fognak zavarni, bár mi egyszer kifogtunk egy lifegtető kényszerest, akit irtózatos méretekkel áldott (vagy vert) meg a Jóisten, és ide-oda páváskodott egész nap, megalázva a férfinépet
Kónyu!
Ezzel a palival, alighanem mi is találkoztunk. Egyfolytában ki-be sétálgatott, a sziklák között, alig tudtam fotózni, hogy ne legyen rajta!
Aztán, ahogy tovább mentünk a Moundára, letelepedtünk fürdeni. Egyszer csak jött, és épp ott támadt kedve megmártózni, ahol mi mentünk be. Pedig ez a partszakasz, nem túl kicsi, ugye.
Mán jó rég nem jártam a Hellaszon,de a fotóidat megstírőltem.Na meg ez ezt a topicot természetesen.
Kefalónia az marad nekem továbbra is a csúcs! Nincs kecmec...