Eiga | #195960 | 2012-10-17 17:35:19 | Válasz a #195926. hsz-ra
András szia
Ha megnézed Maartita képeit,akkor látod,hogy milyen a part és az apartman.
Nagyon jók a beszámolok,amit a haza jövök írtak.Mind három apartmanról jókat írtak.Köszönöm szépen Yegenyének,Melus 16-nak,Maartitának,esz mam-nak,Pötya 30-nak.Reménykedem,hogy senkit nem hagytam ki.
Szerbusztok
Köszönöm a választ,megtisztel az Önözéssel,bár itt a fórumon megszokott,hogy tegezzük egymást,de tudomásul veszem.
Reméljük Kónyu már megszivleli a kérését,és nem válaszol ,illetve semmilyen módon nem reagál a kérdéseire,és erre én is kérem/kérlek Árpi,tedd meg értünk!/.
Igy ugyanis okafogyottá válhat ez az iróniából elkövetett anyanyelv-gyalázás,és végre normálisan folytatódhat a fórum élete!
Vagyis végre Ön is irhat helyesen és mindannyian foglalkozhatunk végre Kefaloniával!!!
Ithakát azért hagytam ki az idén hogy jövőre egy okkal több legyen amiért visszamegyek,meg még teljesen kimaradt a Fiskardo környéki partok ,meg még megint látni kellene ismét sok-sok ismert helyet.
Kónyu
simán el tudnék megint 20 napot lenni csak minden reggel láttam a teraszról a kompot fél9-kor menni autó+2 fő 51 eur oda szintúgy vissza,beindult a bogárka hogy miért is ne.
Eiga | #195980 | 2012-10-17 21:42:57 | Válasz a #195977. hsz-ra
atosz!
'...Látom egészen tűrhető a hangulat..."
Csak a szokásos éves beugrók! de tudod, az effélék hamar kikopnak, csak néha behánynak egyet, aztán eltűnnek a balfenéken vissza a Paralia topikba
Mickay!
Én akár minden évben - sőt egész évben ellennék, mint Paja vagy Miti Lefkadán, nem is értem Marcsi minek jön haza erre a pár hónapra
De most régi másik kedvencem lesz a befutó (itt OFF: Lefkada).