#1963602012-11-12 18:27:14 Válasz a #196359. hsz-ra
persze, biztos így van. én csak csodálkoztam, h ezzel lehet pénzt keresni, h elviszlek vhová de nem mondom meg, h hová. óriási ötlet, a legkomolyabban mondom.
#1963622012-11-12 18:51:23 Válasz a #196360. hsz-ra
azért nem pontosan így van. Két héttel az utazás előtt értesítenek, hogy hova és melyik apartmanba mész. Mi voltunk ilyennel 2009-ben repülővel Kefalónián 120ezer forintért 2-en. szerintem nagyon megérte.
#1963652012-11-12 19:40:19 Válasz a #196364. hsz-ra
"minden illetékkel együtt".
nem árt tudni: nincs illeték. több éve nincs már, benne van az árban. az illeték, kerozin pótdíj meg effélék az agencyk lehúzásai.
ettől függetlenül: ez valóban nem volt rossz ár, nagyon nem. ez nagyjából-egészében egy önálló szervezéses út ára. úgyhogy, ezzel szemben annyi érvem maradt (és számomra ez több, mint elég), h én szeretném eldönteni, hová megyek, hol szállok meg. de az ár ebben az esetben nem rossz, ez tény.
nem tudjátok, hogy melyikek azok a görög utazási irodák (a zeustravellről tudok)
akiknél karácsony előtt lehet már előfoglalni?
Sajna az ibusznak csak februárban jön ki a katalógusa....
Az interneten zömébe az összes utazási irodánál az árak megjelennek és foglalni is lehet november végén december elején. A katalogusok viszont valóba ahogy írtad csak február elején jelennek meg.
én 1x utaztam velük még 2005-ben, akkor a Villa mariában laktunk. Minden rendben volt. Az út kicsit hosszúra sikeredett mivel utolsó turnus voltunk és előbb Stavrosba is elvittük az utasokat rádásul elég nagy vihar volt ami még nehezítette a megérkezést. A szállással minden rendben volt. Tiszta, szép. Sajnos reggel a kukás autó ott veszi fel a szemetet ami elég zajos. De ennek ellenére tényleg szép és jó volt minden.
#1963832012-11-14 14:01:26 Válasz a #196381. hsz-ra
Szia!
Mi is utaztunk már velük, a repülős utazásnál minden OK volt, viszont amikor busszal utaztunk velük 2008-ban, egy kisebb körutazás kerekedett ki belőle.
Korfuról hazafelé még útba ejtettük Paráliát is és teljesen tele volt a busz utasokkal, egy ülésnyi szabad hely sem volt, mi a leghátsó ülésen az ablak mellett zötykölődtünk hazafelé. Nem volt túl kényelmes.
Ilyen kerülők még bele férnek. Én 1998-ba olyan irodától mentem Korfura ami kikerülte az akkori Románia,Bulgáriát. Olaszország csizma sarkáig lementünk Brindisibe és onnan átmentünk hajóval. Izgalmas és egybe hosszú is volt de megérte.
#1963862012-11-15 07:55:29 Válasz a #196384. hsz-ra
Szia!
Mi is voltunk 1997-ben egy hasonló kiránduláson, 7 napos Korfui nyaralás volt, de Kerkyra városból Brindisibe áthajózva, Nápoly és Róma városnézésssel kombinálva jöttünk haza.
Nagyon szép volt ez az utazás, de ezt tudtuk előre, hogy így lesz, erre készültünk. A busz is kényelmes volt.
Viszont amikor 2008-ban Paralia felé kerültünk, ezzel nem számolt senki, jelentősen hosszabb volt az út (akkor még a pálya sem volt kész) és nagyon fárasztó és kényelmetlen volt.