#1964802012-11-25 17:12:49 Válasz a #196478. hsz-ra
Szia Manyi!
Hasonlóképpen gondolkodom én is, hiszen nekünk is visszahúz a szivünk, pedig most pár helyre majdnem elcsábultam úticél gyanánt, de azt hiszem mégis megint Thassos lesz a végállomás. Most még nagyon a hatása alatt vagyok, most még nagyon vissza kell mennem...
Azt szeretném megkérdezni azoktól, akik már jártak Skala Potamiában , hogy mennyire pici és csendes?
A googlemaps szerint nagyon kihalt. Van valamiféle nyüzsgés esténként? Esetleg megnéznék egy-két esti fotót akinek van erről.
Laca!
Nem tudom neked mi a csendes ne paráliát vagy Sarti nyüzsgését keresd itt. Az biztos,hogy nyugodt békés,nincsennek hatalmas discok,de van minden ami a pihenésedhez kell.Skala Potamiától allig néhány kilométerre van a fő város ott, van minden.
#1970572013-01-03 14:42:25 Válasz a #197037. hsz-ra
Szia Laca!
Egyaltalan nem kihalt,mi aug. közepen voltunk és minden este rengetegen voltak a sétanyon,ahol egymast erik az ettermek, kavezok,bazarok. Mi nagyon elveztük az esti setakat,hidd el hogy nagyon jo kis hely! Mi sem szeretjük a kihalt településeket,Skala Potamia pedig maximalisan megfelelt az elvarasainknak!
Nem tudom az albumomban van-e esti kep fent...
Üdv Mindenkinek!
Az idén Thassost céloztuk meg uticélként. Egy hétre Skala Potamia, illetve a másik hétre Limenária környékén keresek szállást. Két felnőtt és egy 8 éves fiú részére tudnátok apartmant ajánlani! Köszönettel Lala
Paraliaról nem beszélek,de Sarti "nyüzsgését" keresném,mert kb. az,amit és szeretek.Kisebb se legyen azért!
messinia,te is saccold már meg nekem légy oly kedves!Szóval esténként szeretünk jókat sétálni és válogatni -a nem 3-4 -éttermek között...pont,mint Sartiban!Olyan Skala Potamia?
Szóval esténként szeretünk jókat sétálni és válogatni -a nem 3-4 -éttermek között...pont,mint Sartiban!Olyan Skala Potamia?
Skala Potamia nem olyan, mint Sarti, hanem olyan, mint Skala Potamia
Skala Potamia eleve csak kb. ötödakkora, mint Sarti. (Skala Panagia meg kb. tizedakkora, azt Sarti Beach-hez lehet hasonlítani.)
Skala Potamiában a nyüzsis rész kb. 200-re korlátozódik, eleve csak egy utca a sétálóutca, párhuzamosan vele már csak egy viszonylag kihalt utca van (a következő utca meg már a forgalmas országút, pont olyan, mint a Sarti melletti országút). Viszont ez a sétálóutca végig a tengerparton megy, sokkal hangulatosabb, mint Sarti sétálóutcája. És Skala Potamiában van kikötő, ami Sartiban nincs...
Étterem nem sok van, összesen kb. 8-10 található Skala Potamiában.
Sétálni viszont jókat lehet, de a nyüzsi jóval kisebb, mint Sartiban.
#1971032013-01-04 15:14:09 Válasz a #197069. hsz-ra
Szia Miskolciutas!
Megsaccolni azért nem tudom, mert Sartiban még nem voltam, illetve csak egy gyors látogatásra, annyira a sétálóutcáját nem ismerem, főleg este nem.
Én is szeretem a nyüzsit, (bár a Paralias nyüzsi már túl sok volt nekem:)), de Skala Potamia pontosan megfelelt. Pierre már linkelt be képet. láthatod, hogy milyen, étteremből és koktélbárból, bazárból hidd el, hogy itt is van elég. Mi minden este nagyon sokat csámborogtunk, végig lehet sétálni a parton, és az valóban nagyon hangulatos, hogy a sétálóutca közvetlen a tenger mellett fut. Imádtunk a viz mellett vacsorázni.
És augusztusban elég nagy tömeg volt mindig esténként, valahol már le sem tudtunk ülni enni, nem volt hely.
Szerintem szuper, hidd el!
(és valójában Sartihoz abszolút nem hasonlitható, szerintem más kategória..ez egy sziget, hangulatos, vadregényes tájjal, gyönyörű partokkal, régészeti emlékekkel, eldugott kis hegyi falvakkal, egyszóval magával ragadó - én több helyen jártam már Görögországban, de ide visszahúz a szivem...)