#1965832012-12-07 10:44:55 Válasz a #196570. hsz-ra
Üdvözöllek!
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogy alaposan meg kell nézni, hogy helyes-e az ülésrend. Saját tapasztalat, hogy az utazási irodában,-akik
a buszt üzemeltető cégtől kapták az ülésrendet,-az annak alapján lefoglalt és kifizetett ülőhelyek számozása nem egyezett meg a buszon szereplő tényleges
számozással. Erre az utazás pillanatában már „jogorvoslat” nincs. A gk. vezetők oda ültetnek, ahova a náluk lévő diszpozíció helyez. Ha kissé bonyolult vagyok, tehát azt a számú ülőhelye kaptuk, amit kértünk, csak az a busznak nem annak az oldalán, és helyzetében volt, ahol mi szerettünk volna ülni.!! Innentől a „bérelt
helyedet” elfoglaló útitárs vagy cserél veled, vagy nem.
Haza érkezésünk után reklamáltunk, és vissza is kaptuk a pénzünket, de ez már
„eső után köpönyeg” eset.
Megkeseredett az oda-vissza utazás, csak a tenger enyhítette bánatunk
#1965882012-12-07 16:14:41 Válasz a #196583. hsz-ra
Szia, üdvözöllek én is!
Köszönöm a tájékoztatást, figyelmeztetést.
Azért lefoglalom időben a kiválasztott helyet aztán reménykedek és próbálok "eredményes" is lenni hogy valóban azon a széken üljek amit kiválasztottam...
Egyszer az egyik utazásom során a menetiránynak háttal kellett végigszenvednem az utat. Azt hittem hogy megbolondulok mire megérkezünk...
#1965902012-12-07 16:46:06 Válasz a #196564. hsz-ra
Sziasztok.
Mi úgy jártunk egyszer, hogy megvettük a helyre szóló jegyet, ami történetesen az emeletes busz alsó részén a 4-es asztal körül volt. Odafele
nem is volt semmi probléma, viszont haza felé egy szimpla emeletes busz jött értünk. A klausztrofóbiás párom nagyon sokat szenvedett hazáig.
#1966422012-12-12 11:55:09 Válasz a #196590. hsz-ra
Az egyik ok, amiért az Apollon Travelt favorizáltuk évek óta, hogy nem kérnek még azért is pénzt, hogy oda ültessenek, ahová szeretnénk. Minden évben leírjuk, elmondjuk, hogy kb. hová tegyenek minket, és ezt minden külön fizetés nélkül megteszik. Igaz,hogy mi nem ragaszkodunk konkrét üléshez, csak hogy a busz első felében ettől eddig a sorig. Nem tartom túl etikusnak, hogy még ezért is pénzt kérjenek. És akkor anno az Aeolus nem is oda ültette a helyüket megvásárlókat, ahová szerettek volna.
#1966452012-12-12 12:18:09 Válasz a #196643. hsz-ra
És vannak újdonságok is
Autóbuszos útjaink:
Görögországba a jól bevált hosszú turnusokban (10-11-12-13-14-15 napra): Nei Pori, Sarti, Thassos, Possidi, Zakynthos, Lefkada, Parga, Korfu
Újdonság: TOLO HOSSZÚ TURNUSOKBAN!!!