#1966072012-12-08 22:01:08 Válasz a #196601. hsz-ra
tallér!
Ha konkrét infót akarsz róla, grandmarcsi a Te embered, de ide mostanság nem hiszem, hogy túl sűrűn néz be, talán privit írhatsz Neki, vagy a Grand Tours honlapján megkeresheted.
Ha éppen olyan infóra vágysz, amit csak egy nyaraló tud megadni, akkor nem szóltam.
atosz!
Tudod Te, hogy milyen kapocs a sziget, ha egyszer már megigézett
Szia Kónyu!Igen aztán írtam Marcsinak is,csak kíváncsi lettem volna másnak a véleményére.Igazából várom Marcsi válaszát aztán foglalok,és aztán remélem nyugodtan hátra dőlhetek a székbe és nem fog semmi közbe jönni!
Talér mennyibe került az ut? Ugy kérdezem volt eltérés a kalkulácios ár és amit befizetél azközött? Mert azt írták a kalkulácios ár nem minősül árajánlatnak.m Ilyen sztornobiztosítás meg ilyesmit felszámolnak az árba?
Szia Unic!Az oldalukon levő ár az rendes ár ebbe nincs semmi csak a szállás és a busz.Na most mi két főre kértünk fix ülőhelyet,nem kértem sztornó biztosítást mert úgy gondolom hogy ha én nem tudok el menni majd megy helyettem a gyermekem és akkor csak névváltozást kell fizetni.Szóval ebből az árból még lejött a 10% dec 31-ig,meg az 1% mert online foglaltam.Így kijött 58000/fő.Az az igazság hogy én végig néztem egy pár Utazási Irodának az árait,de Kefalóniára őket találtam a legjobb áron.Nekünk arra is gondolni kell hogy pl ha Szegedre kell menni az plusz költség.A másik pedig hogy néztük másutt a Kefalóniai helyeket,de Skala tetszett a legjobban,és a Granddal meg voltunk elégedve tavaly is.
#1967372012-12-17 22:03:57 Válasz a #196722. hsz-ra
Buszos utazás esetén szerintem is Skala a legjobb ,ha már autót bérelsz úgyis előre megtervezed hogy hova akarsz eljutni. Lassi és Argostoli nekem nagyon nyüzsgős,nekem pihenésre nem az igazi (van aki ezt szereti)Skalán minden van,nem durvák az árak sem.